2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Toni Braxton
 
Legutóbbi kiadványok
Pulse (2010)
Libra (2006)
„Libra” (2005)

Összes kiadvány

Összes program

Képgalériák
Toni Braxton sajtófotók 2010
Kapcsolódó cikkek
Azt hitték drogfüggő a világsztár...
Évek óta legmagasabb listás helyezését érte el az újra összeállt páros
Toni Braxton visszatért - itt az új lemez
Toni Braxton
Óriási bajban van az énekesnő - elveszitheti otthonát
     
 
Toni Braxton
Születés dátum: 1967. október 7.
Cím: Severn, Maryland,
Web: http://www.tonibraxton.com
Amerikai R&B-énekesnő, dalszerző, színésznő, jellegzetes kontraalt hanggal.
 
     

Toni Braxton

Toni Braxton 1991-ben robbant be a könnyűzenei életbe "Love Shoulda Brought You Home" című slágerével (mely a Bumeráng c. film zenéje volt). Azóta megjelent 5 nagylemezével (valamint a 2003-as Ultimate Collection válogatással) masszív nemzetközi rajongóbázist alakított ki magának.

A LaFace Records első női előadójaként kreatív együttműködése Antonio 'L.A.' Reid-del és Kenneth 'Babyface' Edmonds-szal többszörös platina lemezeket eredményezett.

Zenei tehetsége azonnal megmutatkozott, amikor négy testvérével a helyi templomban kezdtek el énekelni Severnben, Maryland államban. Legfőbb hatásai közt találjuk Stevie Wondert, Anita Bakert, Chaka Khant és Whitney Houstont. Gyerekkorától tudatosan készült az énekesnői karrierre. A Bowie State University-n tanárnak készült éppen, amikor a LaFace tulajdonosai - L.A. Reid és Babyface - felfigyeltek rá. A tíz éves közös munka eredménye hatalmas és folyamatos nemzetközi siker, több, mint negyven millió eladott lemez, slágerlistás helyezések.

1997-ben a sajtó leginkább Toni csődbemenéséről cikkezett, amiből sokat tanult. 1998-ben sikerült talpra állnia, és ebben az évben szerepelt először a Broadway-en is, a “Szépség és a Szörnyeteg”-ben.

A 2000-es The Heat c. Album több, mint 10 országban (Amerika, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Hong Kong, Dél-Afrika, Görögország, Dánia, Ausztria, Belgium, Izrael és Svájc) TOP 10 lett, és 2 Amerikai Zenei Díjat nyert.

Miközben a The Heat-et promótálta, leforgatta első filmjét is, a "Békés családi tűzfészek (Kingdom Come)" címűt, melyben rengeteg nagyágyúval játszott együtt, és amelyért BET Black Oscar díjat kapott. Szintén 2000-ben kapta meg az előkelő “Aretha Franklin Soul Train Award”-ot.

2001-ben megjelent egy, a kritikusok által elismert karácsonyi albuma, Snowflakes címmel, majd 2002-ben elkezdett dolgozni a More Than A Woman c. lemezen, melyről azt nyilatkozta, hogy sokkal “arcbamászósabb”, mint előző albumai. Ekkor ezt is mondta: "Az első szerelmem mindig is az R&B volt és lesz, és a hip-hop-ot is nagyon régóta kedvelem. Minden egyes albumomon próbálom megmutatni az embereknek egy másik zenei oldalamat.”

2005-ben ötödik albuma, a Libra megjelenését követően a Las vegasi Flamingo Hotel & Casino-ban önálló műsort kapott, Toni Braxton:Revealed címmel. A showt először csak 3 hónapra tervezték, a hatalmas siker miatt azonban 2008 áprilisáig volt műsoron. Azév augusztusában részt vett az ABC “Dancing with Stars” című műsorában és az ezt követő turnén.

2010 új lemezszerződést hozott az énekesnőnek, így vadonatúj, "Pulse" című albuma az Atlantic Recordsnál jelent meg. A Make My Heart című számhoz Náksi és Brunner készített remixet Stereo Palma projektjük neve alatt.

[2010.04.26.]

Kiadványok
stúdió
Toni Braxton: „Libra” (2005)Toni Braxton: Libra (2006)Toni Braxton: Pulse (2010)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még