2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
A38 Hajó
A38 Hajó
 
Kapcsolódó kiadványok
Jackie Orszaczky - Tina Harrod Band: Koncert az A38-on (2009)

Összes kapcsolódó kiadvány

Legközelebbi programok
Jonathan Roy
[2024. május 31.
péntek 20:00]
Baroness
[2024. július 30.
kedd 20:00]

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Tripla koncerttel ünnepel a fővárosban a Road!
Kiderült mit szeretnek a magyar zenészek
A38 Hajó: programok - jegyek itt
Budapesten ünnepeli esküvőjét a szexi szaxofonos
Az A38 Hajó a legjobb klub 
     
 
A38 Hajó
Megalakulás: 2003. április
Kapcsolattartó: Vasák Benedek
Cím: Budapest XI., Goldmann György tér
Telefon: Tel.: 06 (1) 464 3940
Web: http://www.a38.hu
E-mail: info@a38.hu
Rendezvények, koncertek az egyik legszebben felújitott budapesti állóhajón a Petőfi hidtól délre.
 
     

Remek programok az A38 hajó fedélzetén - jegyek ITT!

Az A38 elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok széles skáláján kívül érdekes komolyzenei programmal is szolgál; előnyben részesíti a zenei határokat átlépő produkciókat, és az új művek bemutatását. 

Az Artemovszk 38 egy hajótípus neve, amely a kihalófélben levő szocialista realista ipari tervezés és hajóépítés egy fejezetének emlékét őrzi. Egy 1968-ban épült ukrán kőszállító hajó hosszú utat tett meg azért, hogy új életre keljen és megkezdje utazását a jövőbe. Az építészeti tervezés és kivitelezés célja az volt, hogy az eredeti mérnöki és ipari munka specifikus jellemzőinek megőrzése mellett egy high-tech, modern, barátságos és jól kihasználható tér szülessen meg.

A tervezők folyamatosan konzultáltak a vendéglátó egységek vezetőivel, a kulturális programok és a rendezvények szervezőivel annak érdekében, hogy az építészeti megoldások a lehető legjobban szolgálják a helyiségek funkcióit. Két év tervezési, engedélyeztetési és építési munka után az átalakított, immár A38 névre keresztelt hajó 2003. áprilisában lehorgonyoz utolsó állomásán, a Duna budapesti szakaszán.

Kaland, utazás, kultúra

A hajó rekonstrukciójával és Dunára helyezésével az A38 legénysége kezdeményező szerepet vállal abban, hogy életet és kultúrát vigyen a budapesti Duna-partra. A hajó mint a szabadság, az élet, az utazás, a kaland és a felfedezés költői szimbóluma és a Duna, mint a közép-európai történelem és kultúra egyik legkifejezőbb jelképe egyaránt szolgál iránytűként és ihletként az egész projekthez.

Az A38 legénysége jelképértéke miatt vállalkozott épp egy hajó felújítására. Az Artemovszk 38 - ami egykor a Tripolje nevet viselte - az átalakítást, átépítést, rehabilitálást követően Budapest új, ipari jellegű, modern helyszíne lesz, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a városra, s amelyet körülvesznek a természet és a történelem emlékei.

Az A38 célja, hogy modern, nemzetközi művészeti, közösségi, szórakoztató és rendezvény központtá váljon azáltal, hogy magas színvonalat biztosít a program, a menedzsment, valamint a környezet terén egy izgalmas hangulatú, pezsgő hely kialakítása révén. Teret és találkozási lehetőséget biztosít különböző foglalkozású csoportoknak és közösségeknek, továbbá elősegíti a párbeszédet és a kreatív együttműködést a különböző szektorok között. Amellett, hogy érdekes és különleges helyiségeit vállalati rendezvények rendelkezésére bocsátja, az A38 újfajta ötleteket és lehetőségeket nyújt az üzleti élet és a művészet együttműködésére illetve segít abban, hogy a vállalatok hatékonyabban érjék el célközönségüket. A környezet, a technikai felszerelés, a "legénység", a rendelkezésre álló helyiségek és a kreatív munka ideális közeget biztosít a kommunikációra és az együttműködésre.

Az A38 egy zenei központ

Az A38 elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok széles skáláján kívül érdekes komolyzenei programmal is szolgál; előnyben részesíti a zenei határokat átlépő produkciókat, és az új művek bemutatását. A hajó műhelymunka, beszélgetések és ismeretterjesztő programok révén Igyekszik közelebb vinni a közönséget a zenei alkotófolyamathoz, egyúttal segíti a magyar zenészeket hogy bekerüljenek a nemzetközi körforgásba. Ez utóbbi cél elérése érdekében az A38 "fedélzetén" működik egy zenei ügynökség is.

Az audio-vizuális technológia és egy utómunka stúdió kiváló minőségű élő felvételek készítésére alkalmas, továbbá televíziós és rádiós műsorok, élő közvetítések előkészítését is biztosítja. Mindemellett az A38 lemezkiadója élő koncerteket rögzít, valamint promóciós céllal gyárt felvételeket.

Ajánlunk egy jó koncertet!

A koncertterem tervezése kifejezetten az élő zenei produkciók igényeinek figyelembe vételével történt. A legmodernebb hangtechnika és a lehető legkörültekintőbb akusztikai tervezés biztosítja a kiváló hangminőséget. A 12m x 6m-es színpad könnyen átalakítható kisszínpaddá, így biztosítva, hogy a különböző produkcióknak megfelelően többféle funkcióra legyen alkalmas. A színfalak mögötti terület ideális terep lesz a művészek felkészülésére, pihenésére: a gépházból kialakított bár, a terasz, a 4 vendégszoba és a menedzsment számára kialakított produkciós iroda igényes munkakörülményeket biztosít a meghívott művészek számára.

Találkozóhelynek is kitűnő

A hajó érdekes, jól felszerelt termei könnyen átalakíthatók különböző vállalati rendezvények, estélyek vagy nagy szabású baráti összejövetelek számára. A hajó építészeti adottságainak és környezetének köszönhetően izgalmas helyszín lehet filmek, televíziós műsorok és reklámfilmek forgatásához. Az étterem jól felszerelt konyhája minden igényt kielégítő catering szolgáltatást nyújt a fedélzeten.

Válogass programok közül itt és kezelési költség nélkül vehetsz jegyet

A hajó programjai ITT is fellelhetőek és vedd meg a jegyedet.

[2011.12.01.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még