2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
GEG együttes
 
Legutóbbi kiadványok
Néhány év után (2005)
Az élet nem Hollywood (2005)

Összes kiadvány

Összes program

Kapcsolódó cikkek
VIVA Interaktív: a GEG lesz a magyar Backstreet Boys?
A harmadik Geg kilp hamarosan a zenecsatornán
T(ényleg) N(incs) T(öbbé)
A GEG először az MTV Charton
GEG Levente futás közben is zenét hallgat
     
 
GEG együttes
Megalakulás: 2005.
Web: http://www.geg.co.hu
 
     

GEG együttes biográfiája

A GEG együttes tagjai 2000-ben mint 4U együttes jelentek meg a hazai könnyűzenei életben.  A csapatnak 2000-ben jelent meg első albuma, melyről a Süket a telefon c. daluk sikerének köszönhetően az egész ország megismerte őket. Az elmúlt 3 évben a nagyközönségnek talán úgy tűnhetett, hogy csend volt a fiúk körül, de ők ez idő alatt sem tétlenkedtek, keresték a megfelelő menedzsmentet, dolgoztak jövőbeni dalaikon.

2005 áprilisában a Universal Music gondozásában jelent meg új albumuk már GEG együttes néven, melynek menedzsmentjét az Idea Produkció vette vállára. A Dalnokok Ligája című zenei televíziós műsor munkálatai során figyelt fel a producer, Rácz László a tehetséges fiatalemberekre, amelyből Bende a csapat negyedik tagja, már az új produkcióban csak mint társzeneszerzőként vette ki a részét. 


Az együttes tagjai: 

Kiss Levente
A 26 éves fiú énekzene-tagozatos általános iskolába járt. A gimnázium évei alatt különböző zenei megmozdulásokon lépett fel, különféle zenei versenyeket nyert az iskolai rendezvényeken. Tagja lett az iskolában alakuló zenekarnak, mellyel számos koncertet adtak szalagavatókon, bálokon. A zene mellett a sport állt még akkor érdeklődése középpontjában, ám amikor 1997-ben beválogatták a Tv2-n nagy sikerrel sugárzott Kifutó c. tehetségkutató műsorba, egyértelművé vált számára, hogy az éneklésből szeretne megélni.

Ezután komoly gyakorlás következett, és ami erre a legmegfelelőbb: karaoke-s szórakozóhelyeken képezte hangját, próbálgatta a műfajokat. Itt találkozott Bendével, a 4U alapító tagjával, akinek megtetszett Levi hangja és a csapat egyik tagjává kérte fel. A gyerekkori sok versírásnak köszönhetően Levi szövegíróként is kitűnően bemutatkozott, amit Az élet nem Hollywood albumon is bizonyított.

Erb Virgil – Giovanni
Giovanni 29 éves, 3 éves kora óta tanult dobolni és zongorázni több világszerte elismert zongoristától, jazz-zongoristától. Az 1996-os Ki Mit Tud részvevője volt, a középdöntőig jutott, majd a műsor gálájára felkérték szövegírásra.  Ezután lett tagja a 4U-nak. 2001-ben őt már a Tv2 Big Brother c. televíziós valóságshow zeneszerzőijeként tartja számon a szakma. Giovanni gyermekkorában sokat járt külföldön, imádja a fekete zenét, talán ennek is köszönhető munkájának gyümölcse: Király Linda Club Song c. nagysikerű dalának zeneszerzője.

Csík Sándor
A 27 éves fiú zenész családból származik, édesapja is a zene világában tevékenykedik, így nem volt kérdés Sanyika pályaválasztása. Persze szüleinek nem kellett erőltetniük a zene iránti szeretetet, hiszen korán kiderült adottsága és ambíciói. Döntését szülei teljes mértékben támogatták, gondoskodtak fiúk kiváló taníttatásáról.  6 éves korától hegedült, majd bőgőre váltott, melynek elsajátítását a Zeneművészeti Szakiskola hallgatójaként is folytatta. 2000-ben diplomázott a Zeneművészeti Főiskolán. Mind a középiskolai, mind a főiskolai évek alatt rendszeresen vett részt különböző iskolai zenei rendezvényeken.  Sanyika a GEG együttes örökmozgó tagja, fáradhatatlan táncos és kiváló énekes.

[2005.07.20.]

Kiadványok
GEG együttes: Az élet nem Hollywood (2005)
stúdió
GEG együttes: Néhány év után (2005)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még