2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Rock döntő
     
 
L.O.V.E. Street
Megalakulás: 2004. december
Feloszlás: 2005. december
Web: http://www.lovestreet.hu
Egyéb kapcsolat: L. A. Lee (Nagymihály Lajos) (dobos, 2004-2005), ZZ (Kárpáti Zoltán Zalán) (gitáros, 2004-2005), Noa Rock (Laczkó Noémi) (énekes, 2004-2005), Krcsmarik "Steve" István (basszusgitáros, 2004-2005), Krcsmarik István (Steew) (basszusgitáros, 2004-2005)
 
     

L.O.V.E. Street

2004-ben ZZ Vámos Zsolttal egy new metal zenekart akart csinálni amihez énekesnőt kerestek. Noa egy átmulatott éjszakában elkezdett nekik vonyítani, és a fiúk azt mondták, hogy ebből még lehet valami, de nem lett belőle semmi. Noa és ZZ viszont egymásra talált a rockban és elkezdtek dalokat felvenni. Hamarosan rájöttek, hogy kell egy basszeros, nomeg szövegíró sem ártana. Itt csatlakozott hozzájuk Steve, aki mindkettőt tudta. Decemberben megalakult a L.O.V.E. Street.

2005-ben 3 hónap alatt kilenc dobost fogyasztottak el. Ekkor ZZ-nek eszébe jutott Lali, akivel már 12 éves korukban Metallicát játszottak. Ő különböző pécsi zenekarokban játszott (pl Algernon) akkoriban, majd 2005 májusában Budapestre költözött a zenekar miatt.

6 számos bemutató anyagot készítettek el, 4 saját és 2 feldolgozással. A nyár terméke egy videoklip is egy barát anyagi segítségével. A klipet a Planet Underground stúdió készítette (Horváth András és Zsalakó Réka). A téma: ugrálunk a Balatonban rettenetes ruhákban. A klipben részt vett még Jesse James, Bartók Krisztiánt Steve hozta, és Inti (akkor TNT) is beesett a forgatásra. Az eredményt Noa sok-sok helyre elküldte, de semmi válasz. Noa akkor kereste meg régi ivócimboráját (Tamás Miklóst) egy visszautasíthatatlan üzleti ajánlattal, aki kapott az alkalmon, és elvállalta a társaság menedzselését.

A zenekarban közben növekedtek az ellentétek az őszinte rock and roll és az üzleti vállalkozás tábora között. Novemberben még egy klipet forgatnak a Romeo számhoz, de ez már a Lovegun neve alatt jelent meg.

Decemberben megnyerték az InterEuroShow által kiírt tehetségkutatót.

Karácsonyra már nem nagyon működött a dolog, szilveszterre Steve gyakorlatilag kivált és ezzel a L.O.V.E. Street megszűnt. Az alapcsapat Lovegun néven folytatta...

[2006.09.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még