Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. augusztus 17. | szombat | Jácint nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vastag Csaba édesanyját is jó útra térítette
Ezt nem hittük volna! Vastag Csaba ezt is bevállalta
Gengszterportrék I. – Hujber Ferenc: „Szükségem van az újabb kihívásokra…”
Király L. Norbi és Vastag Csaba is részese lesz az EFOTT exkluzív produkciójának 
Musical Plusz 30. - Érdemes lesz megnézni!
SP és Vastag Csaba tarolt a Fonogram jelöltek közül - Fankadeli, Josh és Jutta, a Road és Tabáni István is nyert
Takács Nikolas megelőzte Vastag Csabát!
Vastag Csaba: "Én elég egyszerűen csináltam" 
Vastag Csabával ünnepelnek - vedd meg a belépődet!
Kapcsolódó Kiadványok
Vastag Csaba: Az első X
Kapcsolatok
Vastag Csaba

Interjú Vastag Csabával, akinek "nemcsak a hangja, hanem a szíve is a helyén van"!

Putnokon a XIII. Gömör Expo és a X. Intergömör Kulturális Fesztivál vendégeként lépett az Expó nagyszínpadára Vastag Csaba az X – Faktor győztese, ahol több ezres tömeg ünnepelte a sztárénekest. Mielőtt az interjúba kezdhettünk volna, megható pillanatokat élhettünk át...

Csaba egy fergeteges bulit produkált a közönségszámára, akik szűnni nem akaró tapssal jutalmazták, minden egyes produkcióját. A remek koncertet követően az énekes öltözőjében beszélgettünk, de mindezt megelőzte egy váratlan esemény. Csabával közöltük, hogy távolabbi településről egy látássérült kislány érkezett a fellépésére, aki kifejezetten csak azért utazott a fesztiválra, hogy az énekest meghallgathassa.

Nem mindennapi, ugyanakkor felemelő találkozás volt ez. Néztem az arcokat. Először a kislányét, majd az előbb még vidáman mosolygó énekesét, aki most elérzékenyülve ölelte magához, a szavait kereső vak kislányt, akivel mintha régi barátok lettek volna, beszélgetni kezdtek.

Nagy Fruzsina találkozása kedvencével

A számomra is szívszorító pillanatokat követően, Csabával a fellépéseiről, valamint eddig elért sikereiről és a jövőbeni terveiről beszélgettem.

- Folyamatosan pörögsz, számítottál rá, hogy Putnokon több ezren kíváncsiak a fellépésedre?
- Nem, mert az az igazság, hogy az országnak ezen a részén nagyon keveset járok, pedig nagyon szeretem, és nagyon tetszik. Az a baj, amikor jövök errefelé mindig sötét van. Pont most volt először az, hogy világosban érkeztünk és néztük a tájat, hogy milyen szép, néztük a szép dombokat. Nagyon, nagyon remélem, hogy visszajövök ide nemsokára valamikor máskor is.

- Amióta megnyerted a versenyt folyamatosan úton vagy, hogy bírod a tempót?
- Nagyon jó érzés találkozni azokkal a kedves emberekkel, akik a műsor folyamán bizalmat szavaztak nekünk és nagyon jó érzés ezt nekik megköszönni, bár elégé és elégszer megköszöni, igazából nem lehet. Én mégis igyekszem ezt megpróbálni.

- Tudom, hogy nagy a családi kötődésed, így a testvéredhez, Tamáshoz is. Van közös programotok, fellépésetek?
- Nagyon sokszor megyünk együtt fellépni és nagyon sok olyan megjelenésünk van, amikor együtt vagyunk, hogyha tehetem, akkor elviszem magammal is fellépni, amikor van rá mód, de ő most az érettségivel van elfoglalva. Most volt a ballagása, úgyhogy legbelül én is ünnepelek.

- Elmondanád röviden egy napod, hogyan telik?
- Nagyon korán szoktam kelni, és nagyon későn szoktam feküdni, de minden be van osztva. Van egy határidőnaplóm, és abban le van írva kb. 15 percekre leosztva, hogy mikor mit kell tennem. Egészen pontosan az alvás idejét is beleértve, tehát minden meg van tervezve pontosan. Sok mindent csinálok, járok fellépni, utána interjúkra, fotózásokra, megbeszélésekre, most a lemezünket készítjük éppen és ennek az okán nagyon sok időt, kell fordítani arra, hogy megfelelő és méltó folytatása legyen annak a remek kezdetnek, amit most összehoztunk, és olyan folytatást szeretnék, amire mindannyian, a csapatom is, a mentorom is, a zenekarom is és mindenki büszke lehet.

- A mentorra, Nagy Feróra visszatérve, és a lemeznél is maradva, hány dalt terveztek?
- Tizenkettő, szerintem ez a reális. Feró nagyon sokat segít, most beszéltem vele éppen, megyünk együtt is fellépni, hogyha tudunk, akkor ilyeneket is szervezünk. Most én szóltam neki egy olyan helyről, ahová én megyek és ő is, eljön velem, nagyon kedves, nagyon szeretem, és nagyon sokat segít nekem. Amikor nem tudunk találkozni, akkor mindig nézi az interneten reggel a híreket, hogy miket írnak, és ez alapján tájékozódik. Nagyon kedves tényleg, hogyha lehet így mondani, akkor a legtöbbet szinte tőle tanultam, és nagyon sokat segített tényleg.

- A művészemberek szentháromsága a „Siker, Karrier és a Kudarc”. A sikert hogyan éled meg?
- Tulajdonképpen ebben most hirtelenjében nincs mit megélni, mert tényleg az emberek, akikkel találkozunk, többnyire egy viszonylag pozitív és objektíven értékes dolog miatt ismertek meg minket. Az X - Faktor egy nagyon minőségi és egy nagyon jó műsor volt, és még most is, a következő is az lesz szerintem, úgyhogy szerencsére nem egy negatív dolog miatt híresültünk el, hanem emiatt, a remek műsor miatt, és ezért szerintem, akikkel találkozunk, kilencvenkilenc százalékban nagyon kedves emberek. Egyszer - kétszer van, hogy viszonylag nehéz, de nekem még ilyen nem is nagyon volt. Király L. Norbertnek volt egy őrült rajongója, aki követte, meg nem is tudom miket művelt. Küldözgetett neki leveleket, tehát van, aki rámenős, de nekem nem volt még ilyen, mindenkivel igyekszem egy kicsit beszélgetni, és megadni mindenkinek azt, ami jár. Vannak olyan fellépések, ahol picit még utána ott maradunk, és akivel tudok, azzal még beszélgetek is.

Csatlakozz!- A karrieredet nem csak magad építed, hanem menedzsment is segíti?
- Természetesen! Ez sohasem lehet egy egyéni dolog, mint a versenyben is, egy csapat volt a hátterünkben, most is egy elég komoly csapatunk van, ez mindenkire ugyanúgy érvényes, mint rám, tehát ez nem csak az én kiváltságom. Nagyon sokan dolgoznak ezen: zeneszerzők, szövegírók, amúgy a saját lemezemre a zenéket igyekszem én magam írni, és a szöveget is, de ettől függetlenül nagyon sokan foglalkoznak ezzel. A műsorban is volt énektanár, tánctanár, stylist, fodrász, sminkes, mentor, ez a szűk kör, ami mindenkinek járt és tulajdonképpen ez a működési elv most is, hogy mindennek megvan a maga felelőse és így lehet ezt, viszonylag hatékonyan összerakni szerintem.

- Volt -e már olyan, amit tényleg kudarcként, vagy esetleg elkeseredetten éltél meg?
- Nehéz pillanat volt, amikor a testvéremmel kellett párbajozni a műsorban, ez nem volt egy jó este. Sőt, aznapeste nem is nagyon lehetett hozzám szólni, bár ő egyébként könnyebben vette, és másnap már a lemezszerződést szorongatta a kezében, és olvasgatta, úgyhogy neki tulajdonképpen ez jól jött ki, hát jobban is kijöhetett volna nyilván, de teljesen meg volt ezzel elégedve és mindenhol nyilatkozta is, hogy neki ez teljesen jó. Én nem annyira hittem el, de másnap már nekem is jobb kedvem volt, hogy láttam, hogy neki is jól megy a dolga.

- Végezetül zárszóként, hogyan kezeled a lányok, a rajongók rohamát?
- Rendkívüli módon szeretem a hölgyeket, és nagyon nagy tisztelője vagyok a női nemnek. Igazából ezen sincs semmit kezelni, nagyon kedvesek tényleg, és nagyon örülök neki, hogy vannak, de nem csak a hölgyeket, az urakat is nagyon szívesen látjuk a koncerteken, tehát ez nem egy kizáró ok, ha valaki férfi, azért is, kérdeztem most a koncerten is, hogy hányan vagytok lányok, és hányan vagytok srácok, mert szoktuk nézni nagyjából statisztikailag, hogy mi az arány. Többnyire lányok járnak, ez tény és való, de szerencsére a lányok vonzzák a fiúkat is, úgyhogy igazából a végére egy ilyen vegyes- táncos társaság szokott kialakulni, és mi ennek nagyon örülünk, de a hölgyeket nagyon szeretem tényleg.

Ha bírod Csabát, vagy érdekes volt számodra az interjú nyomj lent egy tetsziket.

- Tamás István -

[2011.05.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zenekar tagokat keres zenész » billentyűs [2019.08.12.]
Dobost, basszerost keresek saját zenéhez zenész [2019.08.05.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Meshuggah, Harmed (Barba Negra Track): Agyzsibbasztó, skálázhatatlan ütemek
Hat év után...

Musicalektől volt hangos a gödöllői kastély - Janza Kata és Dolhai Attila estje képekben
Júl...

Fezen 2019 - Pedig ez csak egy jó buli volt!
A 2019-es Paloznaki Jazzpiknik szenzációi I. rész
A 2019-es Paloznaki Jazzpiknik szenzációi II. rész
Megnéztük a Boney M koncertjét a Bókay-kertben - képekkel
Június végén a metálé volt a főszerep a Barba Negra Trackben - képekben
beszámolók még