2021. június 20. | vasárnap | Rafael nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Wisdom
Unique
The Rocktenors
Rómeó Vérzik
A Köztársaság Bandája
Skafunderz
Fran Palermo

Zajlik a legnépszerűbb magyar együttes verseny: Íme a B csoport beosztása. Voksolj! 

Olvasóink 141 csapatot neveztek a Zene.hu legnépszerűbb magyar együttes versenyére, közülük kerül kiválasztásra a győztes. Az A csoport versenye már befejeződött, most jöjjön a B jelű nyolcas "küzdelme". 

Az A csoportból az Apollo 23, a Brains, a Žagar, illetve a Sugarloaf lépett a legjobb 64 közé, míg a Watch My Dying, a Rózsaszín Pitbull, a Treff, a Sophistic és a Wolfgang kiesett. A verseny zakatol tovább: íme a következő csoport.

A Wisdom, a Unique, a Rocktenors, a Rómeó Vérzik, A Köztársaság Bandája, a Fran Palermo, a Skafunderz és Neurotic verseng a B csoportban a legjobb 64-be kerülésért. A nyolcasból az első négy jut tovább. Szavazni március 25-én 23.59-ig lehetett.

Olyan legalább 3 tagú formáció szerepelhetnek az indulók között, amelynek van hivatalos weboldala vagy hivatalos facebookoldala.

A nevezők első körben egy válogató fordulón vesznek részt: 16 csoportba osztjuk őket, amelyből a voksaitok alapján jut tovább az első 4 banda. Ezekből kialakul a legjobb 64 mezőnye.

Innentől - a szavaztok alapján - 4-es csoportok alakulnak, amelyből mindig a két legtöbb szavazatot kapott formáció jut tovább.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Szavazni minden csoportban csak egy együttesre lehet. Egy IP-címről, csak egyszer lehet voksolni. Amennyiben bármilyen szabálytalan beavatkozást észlelünk, akkor azokat a szavazatokat megsemmisítjük!

Voksolni egy csoport csapataira 4+1 nap időtartam alatt lehet. Az első 4 napban az eredményeket nem mutatjuk, míg az utolsó 24 órában láthatóvá tesszük az állást.

A nevezettek teljes listája és a szabályok megtekinthetőek itt. 

Nyomj egy lájkot, ha a kedvenced szerepel az B-csoportban. 

[2012.03.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Megnéztük: Triász koncert a GastROCKitchen Pubban, Százhalombattán, képekkel
Hangulatos pub...beszámolók még