2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolatok
Ladánybene 27

Tagcserével és új kislemezzel lép 27. évébe a Ladánybene 27

A Ladánybene 27 háza táján az elmúlt időszakban kisebb-nagyobb változások történtek. Az élet úgy hozta, hogy a zenekar két posztján is tagcserére került sor, mindemellett az idei évtől az LB27 immár állandósult, fúvósokkal bővült formációban lép fel. Mindemellett egy angol nyelvű EP-vel köszönti 27-ik „születésévét” a zenekar.

Egészen pontosan 5 új tagot köszönthetünk a zenekarban, akik ráadásul (korukból adódóan) mind egy újabb generáció tagjai. A billentyűs szakosztályt 2010 tavasza óta Kálmán András (Kálmi) erősíti, az idei évtől a doboknál a Knotty Headz korábbi dobos-énekese, Krecsmáry Zsolti foglal helyet. Továbbá, a nélkülözhetetlenné vált és állandósult LB27 Brass szekció soraiban Görögh Danit (trombita), Pásztor Ákost (szaxofon), Hegyi Viktort (harsona) köszönthetjük.

"Ezen változásoknak köszönhetően a fiatalok által eddig is kedvelt Ladánybene 27 zenekar tagjai közt is képviselteti magát egy új generáció. A fiatalos lendület és az érett, tapasztalt erő nagy találkozása teszi igazán izgalmassá és moderné a megújult LB27 zenei világát és szövegeik pozitív üzenetét…" - áll a zenekar közleményében.

A We Are One című kislemez szomorú aktualitása, hogy ezen az anyagon dolgozott utoljára Árokszállási RasTamás, a zenekar alapító dobo,s aki 2012 januárjától már nem tagja a formációnak.

Az új kislemez 3 dalt tartalmaz, rögtön az első track a címadó We Are One, melyben az idei évtől állandósult LB27 Brass szekció is bemutatkozik. A We Are One-hoz a napokban forgatott klipet a zenekar. Mindhárom dal szövegét Gregory G. Ras, fiatal hazai reggae énekes/zenész, a Riddim Colony frontembere írta jamaicai angol, azaz patois nyelven. A zenéket László M. Miksa és Bokó Zoltán billentyűs szerezte, a dalok végső formájukat a zenekari próbákon kapták meg.

Spring Reggae Jam

A Reggae Camp „kistestvéreként” emlegetett tavaszi reggae találkozó immár tizenegyedik éve hozza közelebb a reggae massive számára a nyarat. Ez a fesztivál sokak számára a túlélést jelenti a Reggae Camp kezdetéig. Idén az Akvárium Klub munkatársaival együttműködve minden idők egyik legnívósabb Spring buliját igyekszik összehozni a Ladánybene április 17-én azzal, hogy sikerült meghívniunk a roots reggae és dub műfaj francia kult zenekarát, a Dub Incorporation-t!

[2012.03.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még