15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. október 30. | péntek | Alfonz nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Bravó! A magyar énekesnő világsztárokkal készíti első albumát 
X-Faktor: Csobot Adél befejezte, döntős Antal Timi és Oláh Gergő
Kapcsolatok
Viva Starr (Siti Vivien)

Világsztárral dolgozik a magyar énekesnő - interjú Viva Starr-ral

Viva Starr, azaz Siti Vivien napjaink egyik legígéretesebb zenei csillaga, akit mondhatni, Akon fedezett fel a világ számára, és aki nem mellesleg Lady Gaga kiadójával dolgozik együtt. A fiatal lány karrierje egyre magasabbra ível, és ami nem elhanyagolható, hogy az énekesnő magyar származású! A hazánkban - ennek ellenére - idáig szinte ismeretlen elektro-pop előadót a kezdetekről, sikereiről, a jövőt illető elképzeléseiről és persze Akonről faggattuk.

- Az átlag magyar ember a neveddel először az RTL Klub Fókusz című műsorában találkozott. Hol voltál idáig, hogy jutottál el addig, hogy Akon a saját rádióműsorában játsza a dalodat?

- Két évvel ezelőtt Pixa és Eric Morph segítségével elkészítettük az első kislemezem, mely a „Plastic Girl” címet kapta. A kislemezem megjelenésével gyerekkori álmom valósult meg, melyet már csak az Akon kiadójától érkező megkeresés/meghívás tudott felülmúlni. Mint mindenkinek, aki zenével foglalkozik, nem titkolt álmom volt, hogy híres énekes váljon belőlem, így nagyszerű lehetőségnek tartottam az Akon által meghirdetett tehetségkutatót, ahol közel 60.000 előadóból engem választottak! Néhány héttel később már Akon stúdiójában találtam magam.- Hogy kerül egy fiatal, csinos, jó hangú lány a világhírnév kapujába? Rengetegen próbálkoznak, mit gondolsz, miért pont neked sikerült?
- A válasz elég összetett, de úgy gondolom a megoldást az jelenti, ha valamit igazán akarsz, akkor azt el is éred. Természetesen nem mondhatom, hogy minden célom megvalósult, mégis úgy érzem, jó úton haladok. A siker kulcsa lehet még az, hogy próbálj valami egyedit létrehozni, ami igazán te magad vagy.

- A legtöbb fiatal, magyar énekes a tehetségkutatóktól várja az előrelépést, és valljuk be annyi műsor van, hogy az esély mindig megvan a hírnév megszerzésére. Te mégsem ezt az utat választottad. Miért?
- Szeretem a tehetségkutató műsorokat, hisz engem is egy tehetségkutató programban fedeztek fel, viszont napjainkban úgy érzem, főleg Magyarországon, az ilyen jellegű műsorok kicsit elcsépeltté váltak és teljesen betelítették a magyar zenei piacot, és felmerül a kérdés, hogy egy ekkora méretű országnak szüksége van-e ennyi tehetségre?

- Ukrajnában születtél, de Magyarországon nőttél fel. Jelenleg hol élsz, és ami még fontosabb, milyen életet élsz? Hogy telnek a mindennapjaid?
- Kárpátalján (Ukrajnában) születtem, magyar családban. 4 éves koromban költöztünk Magyarországra, ahol gyerekkoromat és iskolás éveimet töltöttem. Énekes karrierem elindulása óta folyamatosan utazok, rengeteg helyen jártam a világban, de mindig boldogsággal tölt el, ha szabadidőmet kis hazánkban, otthon tölthetem el. A rengeteg repülőn és utazással töltött időt leszámítva úgy gondolom a saját álmomat élem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy imádom az életem, persze örülök, hogy nem vagyok teljesen elégedett és van még rengeteg célom is, ami megvalósításra vár…

Jelenleg New Yorkban tevékenykedem, ahol az elkövetkező két hónapot fogom tölteni. Itt és most az első stúdióalbumomon dolgozom, New York egyik legnagyobb stúdiójában, olyan emberekkel, akik többek között Madonnával, Akon-nel, Beyonce-val, DMX-el, Avril Lavigne-el, 50 Cent-el, és Rihanna-val dolgoztak mielőtt a megkeresésünkre igent mondtak, természetesen megtartva a régi csapatot, Pixát és Eric-et.- Milyen érzés egy világsztárral együtt dolgozni? Hogy kerültél kapcsolatba Akon-nel?
- Felemelő! Csak azt veszed észre, ahogy belép a szobába, hogy jobb kedved lett. Akon különösen kedves, és abszolút pozitívnak tartom, hogy természetesen viselkedik és nem szállt el a megszerzett hírnévtől. Ezzel kapcsolatban a legviccesebb sztorim amikor együtt vacsoráztunk és egy igen drága étterembe megérkezett egy „Burger King-es” zacskóval! Voltak operatőrök is, akik megkérték, hogy „csináljon így, aztán tegyen úgy”, mire Akon csak ennyit válaszolt: „Ha megmondod mit csináljak, akkor nem az igazi valóságot látják majd az emberek!” – nagyra értékeltem, hogy nem játssza meg magát semmilyen körülmények között!

- Ez a kapcsolat milyen lehetőségeket biztosított? Mi volt az a fellépés, koncert, amire a legbüszkébb vagy?
- Sok lehetőséget kaptam Akon-től, büszke vagyok arra, hogy vele dolgozok. Olyan nevek osztották meg velem a színpadot, mint Kesha, LMFAO, T-Pain és persze Akon. Dolgozhattam Jlo és Rihanna táncosával és koreográfusával. Szintén lehetőségem volt egy nagyszerű Kínai turnéra, ezzel kapcsolatban külön kiemelném, hogy két tehetséges magyar táncost vittem magammal, Szabó Anikó, Alexa Christian és Kurucz Sanyi koreográfiájával. Legbüszkébb mégis a Kanadai mini turném torontói állomására vagyok, melyen közel 70.000 ember előtt léptem fel, és a fesztiválon még Britney is részt vett.- Extravaganciád miatt előszeretettel hasonlítanak Lady Gagához. Ez tudatos nálad?
- Extravagancia? Tudatos! Imádom a divatot, csakúgy mint a zenét. Éppen ezért nem csak a zenéimben, hanem öltözködésemben is próbálom követni a High-Fashion vonalat, de nem gondolom, hogy emiatt Gaga-hoz hasonlítok. Minden elismerésem az övé, amit véghezvitt az fenomenális, de aki jobban megfigyel mindkettőnket, rá fog jönni, hogy teljesen más az, amit képviselünk.

- Információim szerint - talán pont a stílusbeli hasonlóság miatt - már Lady Gaga kiadója is felfigyelt rád. Mit jelent ez, konkrét ajánlatot is tettek?
- Az első kislemezem annál a kiadónál jelent meg, amelynél Lady Gagáé is, ez így van. Jelenleg az albumomon dolgozok, de a management ezzel egy időben több nagyobb kiadóval tárgyal a megjelenésről. Erről viszont nem szeretnék még többet elárulni, legyen meglepetés!

A meglepetést várjuk, Viva Starr-nak pedig további sikereket kívánunk a nagyvilágban, hogy végre elmondhassuk: Magyarországnak is van zeneipari sztárja, aki képes volt meghódítani Amerikát! Aki pedig még több információra, naprakész hírekre vágyik az énekesnővel kapcsolatban, keresse Facebook oldalát ITT.!

-kiko

[2012.12.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps.Services - Real Dumps Shop 2020 CD/MC/bakelit [2020.10.20.]
Kotta gyűjtemény zongoristáknak kotta [2020.10.04.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Bemutatták az István, a királyt az Erkel Színházban - képes beszámoló
Gyöngyösi Levente...

Othello a Katonában - képekben
Október 9-én mutatta be a Katona József Színház Shakespeare...

Tripla Tankcsapdával zárt a Park - képes beszámoló
Maga lesz a férjem - Képes beszámoló a zenés vígjátékról
beszámolók még