2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mivel telik Pflum Orsi nyugis hétvégéje?
Dubaiba költözik a magyar énekesnő?
Kiderült! Magyarországon készíti szólólemezét az egyiptomi sztár
Kapcsolatok
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)

Pflum Orsi: "Tom Jones is bányászként kezdte"

Orsi civilben angoltanárnőként dolgozik. Munkáját nagyon kedveli, szeret az emberek között lenni, beszélgetni, foglalkozni velük.
- A legjobb dolog a tanításban, hogy látod fejlődni a tanítványt és érzed, hogy neked is szereped van abban, hogy egyre nagyobb önbizalma van a tudását illetően. Aztán egyszer csak átmegy egy vizsgán és nagyon boldog. Talán ezt szeretem a legjobban.

Készül az új duett

Megtudtuk, hogy éppen két új számon  dolgoznak. Hamarosan elkészülnek és remélhetőleg hallható lesz valamelyik a rádióban.
- Bejrútba utazunk áprilisban, hogy fellépjünk az ottani megasztár gáláján. Nyár végén pedig elkezdünk koncertezni az arab országokban. A Két táj két szív elindított valamit, egy olyan ajtót nyitott ki e dal, amin már rég szerettem volna bemenni. Sajnos nem egyszerű semmi, de nem baj. Dolgozni jó a sikerért, főleg, ha látod az eredményt a visszajelzésekben. Nagyon sok jó kritikát kaptam az utóbbi időben, ami boldoggá tesz és erőt ad.
Szerintem van bennem valami, ami egyénivé tud tenni, főleg a fellépések alkalmával derül ez ki. Érzem, hogy van értelme annak amit csinálok, máskülönben már befejeztem volna.

A duett kapcsán Dubaiban is járt, amely nagyon érdekes volt.
- Kijöttünk a terminálból és kicsit megszédültem a melegtől, majdnem 45 fok volt. Egyfolytában sürögnek-forognak az emberek, nagy az élet. A város inkább érdekes, mint szép. Az egész egy nagy építkezés, de igényes és monumentális az a része, ami már szép. Szeretem az arab kultúrát, a mentalitás is érdekes. Kedvesek az emberek és a férfiak kivételes módon tudnak udvarolni.

Jöjjenek a kedvencek

Az énekesnő a kedvenc dalszövegíróját firtató kérdésre elmondta, hogy Magyarországon Szabó Ágival és Duba Gáborral dolgozott eddig. Mindkettőjüket nagyon szereti, de Ági jobban ismeri és így könnyebben ír olyan szövegeket, amelyek a belső gondolatairól szólnak.

- Ági írta a Két táj két szívet. Nagyon örülök, mert ez a dal az arab országokban nagy népszerűségnek örvend, itthon is úgy vettem észre, hogy szeretik az emberek. Gábor pedig a Távolt szerezte, amit az Eurovíziós Dalfesztiválon énekeltem.

Szolnoki Péter, Szekeres Adrien, Charlie. – előadók, akikkel szívesen énekelne duettet, mert Őket nagyon szereti. - Sajnos egyik legnagyobb kedvencem már nincs az élők sorában, de legalább vokálozhattam mögötte. Ő Cserháti Zsuzsa! - tette hozzá

Megtudtuk, hogy nem tudná felsorolni a számára legkedvesebb előadóit, mert nagyon sokat szeret. - Minden zenét meghallgatok legalább egyszer, de nem biztos, hogy rendszeresen berakom a lejátszóba.

Dundika is szóba került

Zárásként Dundika énekesnői tevékenységéről is kifejtette a véleményét.
- Egyetértek Balássy Bettivel és Varga Ferivel, akik azt mondják, hogy a cipész maradjon a kaptafánál. Ha azonban egy pék vagy playmate tehetséges még bármi másban és azt profin és alázattal tudja művelni, én támogatom. Tom Jones is bányászként kezdte, aztán mi lett belőle.

A gond csak ott van, hogy énekesnek lenni most nagyon divatos (még azért van 1-2 ilyen divatos szakma). Az előadó-művészet is egy szakma, amit meg kell tanulni, nem csak csinálni, mert jópofa dolog, esetleg jól szól a hangja valakinek a fürdőszobában és népszerűséget érhetünk el. Tanulás, alázat, gyakorlás....

- Bíró Zsolt -

[2008.03.22.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még