2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézy nem jutott tovább!
Csézy: Veszíteni tudni kell!
Megvan az első magyar győztes az Eurovízión
Kapcsolódó Kiadványok
Csézy: Szívverés
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok
Edvin Marton

FRISSITVE! Csézy elvarázsolt minket, de nem jutott tovább - hírek az Eurovízióról percről-percre

19:48 A keddi első elődöntőből tízen már bekerültek a szombat esti végső megmérettetésre, köztük Oroszország versenyzője, Gyima Bilan, aki Edvin Marton virtuóz hegedűkísérete és Jevgenyij Pljuscsenko olimpiai bajnok műkorcsolyázó előadása segítségével hódította meg az európai közönséget.

19:46 A dalverseny legfiatalabb résztvevője a 16 éves albán énekes, Olta Boka, a legidősebb a 75 éves Ladislav Demetterfys, a Horvátországot képviselő együttes tagja.

19:34 Csézy bejut a szombati döntőbe. Ez derült ki csütörtökön este befejeződött szavazásunkból. Látogatóink közül a legtöbben azt gondolják, hogy Csézy ott lesz a szombati döntőben.

Szerinted Csézy bejut az Eurovízió döntőjébe csütörtök este? szavazás vágeredménye

Igen, a döntőben a helye 43.5%
Nem jut tovább 29%
Ki az a Csézy? 18.3%
Nem érdekel az Eurovízió 9%


Somló és Szulák is szurkol

18:30
Somló Tamás egyike volt azoknak, akik először ismerték fel Csézy tehetségét. „Ő egy rendkívül szuggesztív jelenség, színpadra termett előadó. Csézy hangja magáért beszél, vagy mondhatnám „magáért énekel”. Érdemes rá odafigyelni, én itthonról is sok sikert kívánok neki ma estére”.

Az MTV műsorvezetője, Szulák Andrea pedig, aki maga is belekóstolhatott az Eurovízió világába, így ír blogján a fiatal énekesnőről: „Csézy szerintem gyönyörű, értelmes. Én nagyon fogok szurkolni neki”. 


18:15
Csézy lírai, szívbemarkoló dalához légiesen finom ruhát választott. Külön dísze a derekat átölelő népművészeti motívum, amit a művésznő nagymamája dolgozott ki. Csézy sokak szerint a fesztivál legelegánsabb előadója.

„Úgy érzem, hogy ebben a stílusban tudok a legtöbbet adni magamból, bármi másban én nem lennék annyira hiteles, mint ebben. A közönség fogja eldönteni, hogy ez megérinti őket abban a 3 percben vagy nem. Én megpróbálom a legtöbbet adni magamból és meglátjuk, hogy ez mire megy” – hangsúlyozta a Duna Tv-nek. Nézd meg milyen ruhában lép színpadra az énekesnő

Igazi fesztiváldalt hoztunk magunkkal

17:31
Bizakodva tekint a csütörtök esti elődöntőre Csézy, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója. Az énekesnő szerint minden esélye megvan arra, hogy a Candelight (Szívverés) című dalával a döntőbe jusson, mert a visszajelzések alapján szeretik a dalt.

– Igazi fesztiváldalt hoztunk magunkkal, úgymond visszanyúltunk a dalverseny gyökereihez, és nem abba a sorba tartozunk, ahol a minél nagyobb show, nagyobb poén számít – árulta el Csézy a Blikknek.

15:50 Szerinted bejut a magyar énekesnő a fináléba? SZAVAZZ!

15:40
A 84 éves Lys Assia, az első Eurovíziós Dalverseny győztese indítja el a második elődöntő szavazását ma este. A magyarországi nézők a 18 másik ország jelöltjeire szavazhatnak a 06 91 222 122-es sms-, vagy a 06 91 222 182-es telefonszámon. Csézyre csak a határainkon túlról voksolhatnak az adott közszolgálati televízió által megadott telefon- illetve sms-számon.

Amint Lys Assia erre jelt ad, megkezdődhet a szavazás, amely 15 percig tart. Ezt követően a két belgrádi műsorvezető felbontja azt a tíz borítékot, amely a tíz továbbjutó ország nevét tartalmazza. Ha elhangzik a „Hungary” szó, akkor Csézy, Rakonczai Viktor és a Fool Moon együttes tagjai szombaton is színpadra állhatnak a döntőben.

14:30 Csézyt a Fool Moon acapella együttes négy jóvágású énekese, Czutor Ignác, Németh Miklós, Rácz Gergő és Molnár Gábor erősíti a színpadon. Rácz Gergő már rutinosnak számít - az 1997-es dublini megmérettetésen a V.I.P. tagjaként képviselhette hazánkat. Jelenleg második önálló lemezén dolgozik, saját fellépései mellett a Fool Moon-nal koncertezik, zeneszerzőként és hangszerelőként több produkcióban is közreműködik.

- A Fool Moon egy összeszokott csapat, szinte egymás gondolataiban olvasunk. Ez most különösen fontos, hiszen a dalfesztiválon nemcsak egymásra, hanem Csézy minden rezdülésére is figyelnünk kell, hogy az előadás tökéletes legyen. Izgatott vagyok, de óriási energiát ad, hogy a rajongóim is Csézynek drukkolnak! – mesélte a fiatal énekes a belgrádi előkészületekről.

14:02 Csézy esélyei az Eurovíziós Dalfesztiválon

- Bíró Zsolt -

[2008.05.24.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
PAGANINI 2008.05.23. 13:11 • [3]
Néhány hete jól mondta Friderika, hogy ez a dalok versenye. A Csézy dal nem volt ütős.
Csézynek jó a hangja, de a Rakonczai bekaphatja, A DAL BUKOTT MEG, NEM AZ ÉNEKHANG!!!
Hajrá Horvátország, Hajrá Lettország!!! NA EZEK SLÁGEREK... remélem ezt meghallgatja a Rakonczai ...bár amilyen hiú...
krapovics 2008.05.23. 01:02 • [2]
Gratulálunk Csézy! Gyönyörűen énekeltél!Büszkék vagyunk rád!Rajtad kívül még a Svájc színeiben indult olasz fiú dala is jobb volt, mint az összes többi amelyik bejutott a döntőbe.Olvastam a külföldiek véleményét is, ledöbbentek a szavazás eredményén.
Im portuguese...
And i cant believe on this...

Why hungary got eliminated?

My Top5 is this:

Albania
Norway
England
Portugal
Hungary

This is not fair!
Gideon 2008.05.22. 23:06 • [1]
A műsorvezető azzal fejezte be a közvetítést, hogy "Csézyvel nem vallotttunk szégyent" vagy valami hasonlóval. T. Gundel Takács úr: DE igen, szégyen volt ez az előadás. Legalább a nézők egy kicsit alhattak alatta. Mi lenne ha egyszer már valami ütőset küldenénk ki?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még