2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A BNF lett a legjobb új előadó - minden egy videóban
Döbbenet! A magyar sztár mérgében telefonokat és egereket zúz szét!
Képgalériák
VIVA COMET 2010 képekben
Kapcsolatok
BNF
SP (Éder Krisztián)
Nguyen Thanh Hien
Barbee
Anti Fitness Club
Neoton Família
Cascada
VIVA COMET
Kapcsolódó események
VIVA COMET 2010
[2010. június 17.
csütörtök 18:00]

VIVA COMET 2010 képekben: Neoton Familia, Barbee, Hien, BNF, Anti Fitness Club, és SP diadalmaskodott

Idén tizedik alkalommal rendezték meg a VIVA Comet gálát. A csütörtök este megtartott eseményen hat kategóriában díjazták a legjobbakat.

Este nyolc órakor kezdődött el a vörös szőnyeges bevonulás, amelynek háziasszonyaként Debreczeni Zita fogadta a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjait, színészeket, műsorvezetőket, a hazai közélet fontos szereplőit.

Pontban 9 órakor csillogó fények gyúltak a Syma csarnokban, és kezdetét vette a 10. VIVA Comet díjátadó. Az esemény házigazdája, az angyali estélyiben tündöklő Ada és a VIVA két VJ-je, Ben és Zola köszöntötték a nézőket, a jelölteket és a fellépőket, a Bad Boyz tánccsapata pedig minden női szívet megdobogtatott fergeteges nyitó produkciójával.

A gála bővelkedett  színes előadásokban: Ákos legújabb, „Szindbád dala” című slágerét játszotta el, SP Ramival közösen egyedülálló mash-up duettel lepte meg a közönséget, Király Viktor előadásába prózai elemeket csempészett, Fekete Dávid mögött 15 táncos fokozta a hangulatot…

A Comet idén is több ősbemutatóval rukkolt elő a Hooligans az Idiotside-dal, és a Josh és Jutta a Stereo 2.0-val állt színpadra. A minden eddiginél látványosabb gálán fellépett továbbá Barbee, Hien, a BNF, Bencsik Tamara, LL Junior, Brasch Bence és az Anti Fitness Club.

Az est külföldi sztárvendége, a Cascada különleges látványelemekkel, és pirotechnikai háttérrel adta elő három legnagyobb slágerét, az Evacuate The Dancefloort, a Pyromaniat, és az Everytime We Touchot. Énekesnőjét, Natalie Horlert elbűvölte a rengeteg rajongó és sok szeretet, és megígérte: amint tehetik, újra eljönnek Budapestre a VIVA nézőihez.

Győzött a BNF és Barbee

Közben díjakat is átadtak azért: Bat, Nick és Frank, azaz a BNF az új előadók között vitte el ha a díjat, a női előadók között Barbee nyert, az együttesek között az AFC kapta a zöld-narancssárga gömböt.

A Legjobb Férfi Előadónak Várkonyi Andrea és Kinter Oszkár adták át díjat. A fiatal soproni srác, SP negyedszer nyert Comet-gömböt, ezúttal a legjobb férfi előadó kategóriában nyert.

A legjobb videoklip kategóriában szakmai zsűri döntött, sokféle szempontot megvizsgáltak, nagyon nehéz volt a választás. Ők is tudták azonban, hogy a végén csak egy maradhat: nagy vitát követően ezért úgy döntöttek, Bajkov Valentin és Nánási Pál alkotása, az Túl szép nyeri a VIVA díját ebben az évben.

Nézd meg a győztes klipet!

A jubileumi VIVA Comet gálán a Magyar Könnyűzenéért járó Comet gömböt Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra adja át a Neoton Famíliának. Az Operettszínház sztárpárja nagyon örült a lehetőségnek, hiszen különös viszony fűzi őket a zenekarhoz:

Megtisztelő érzés, hogy pont mi adhatjuk át a VIVA Magyar Könnyűzenéért díját a Neoton Famíliának. Három évvel ezelőtt a Holnap hajnalig című dallal nyertünk meg egy televíziós fesztivált. Akkor Pásztor Lászlóék felhatalmaztak minket arra, hogy bárhol, bármikor előadhatjuk a dalt Dórával.” – árulta el Bereczki Zoltán, akit ráadásul felkértek az ének felvételek vezetőjének is a Neoton Família dalaiból készült musical lemezhez.

Mondd el a véleményedet a gáláról! Szerinted a legjobb helyre kerültek a díjak? 

Az meglepetése az volt, hogy a tini-sztár Justin Bieber video üzenetben köszöntötte a Comet nézőket; a show közönségének hölgy tagjai extázisba estek kedvencük kedvességétől.

Az est fénypontja a 11 korábbi Comet győztes fináléja volt, akik élőben adták elő a nyár új slágerét, a „Ha zene szól” című dalt. Zséda, Lola, Judy, Szikora Róbert, LL Junior, SP, Mark, Csipa, Gáspár Laci, AFC Tomi és Puskás Peti óriási sikert aratott.

„Szenzációsan sikerült a show, ez volt minden idők legfantasztikusabb VIVA Comete. Külön öröm, hogy idén először a csatorna élőben közvetíthette a gálát. Gratulálok a nyerteseknek, és köszönöm a nézőknek a sok szavazatot!. Külön hála illeti a fellépőket, akik hónapokon át fáradhatatlanul és töretlen lelkesedéssel készültek a 10. VIVA Comet estéjére.”- taglalta élményeit Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója.

Képekben a gála - klikk a fotóra

 

[2010.06.20.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2010.06.18. 01:45 • [3]
Hiennek a másik gömböt adtam volna. A Neotont nem csak a zene.hu-nfedették fel. :) SP gömbjeire bármiben mertem volna fogadni. (De most először a hangját is megmutatta, ez dícséretes.)
Hogy ez többet ér mint a Fonogramm? Hááát nálam nem. Ahogy nem mérhető a Neoton a Hobohoz.
Maurice16 2010.06.17. 23:44 • [2]
Nem azok nyertek akiket akartam, de Hien, a BNF, Barbee, Sp és az AFC megérdemelték, úgy ahogy bármelyik másik megérdemelte volna. Gratulálok a jelölteknek és a győzteseknek. És a szememben ez a díj 1000szer többet ér a Fonogramnál.
bizso 2010.06.17. 23:30 • [1]
Mi a véleményed a gáláról? Hogyan értékeled a győzetesek, valóban a legjobb helyre kerül az elismerés?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még