2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Hamarosan indul az ország 1. Nagy Diák Zenei Tesztje

2020. november 16. -én indul az ország első Nagy Diák Zenei Tesztje. A ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért és a DUE Médiahálózat kezdeményezésére létrejövő program célja, hogy a fiatalok körében egyedi, rendhagyó és edukatív formában népszerűsítse a jogszerű zene fogyasztást, valamint megismertesse a szerzői jogok pozitív szerepét és jelentőségét.

A felvezető kampány részeként a Fair Play Hungary-vel együttműködve elindult a Zeneguruképző – Minden, amit a zeneiparról tudni akartál, de nem merted megkérdezni videósorozat is, amelyben több ismert előadó, zenekar (Berkes Olivér, Fangler’s) illetve zeneipari szakember (Temesi Bertalan -  producer, Ligeti Szilvi - menedzser Margaret Island, Párczen Anett - menedzser Berkes Olivér, Weyer Balázs, Szenkovits Arshak – turné menedzser Margaret Island) avatja be rajongókat a különböző zeneipari folyamatokba mint például dalszerzés, menedzseri és vagy booking feladatok.

A 14 és 24 év közötti fiatal korosztályt megszólító játék célja, hogy a fiatalokban tudatosítsuk a legális zenefogyasztás fontosságát, a szerzői jogok jelentőségét és szerepét, azt, hogy ezek hogyan járulnak hozzá a szellemi termékek újratermeléséhez.

A Nagy Diák Teszt brand valamennyi tesztje hasonló struktúrára épül: a vetélkedő első fordulója egy online teszt, melynek 150-200 elemes kérdésbankjához szakértők készítik a kérdéseket. A teszt második és harmadik fordulója már személyes részvétellel zajlik. A vetélkedő napjának első felében történik a második forduló megmérettetése, ahová a legjobb 1000 online játékos kap meghívást, s körülbelül 200-300 diák jelenik meg. Az itt legjobban teljesítő 12 fiatal lesz a résztvevője a színes és izgalmas kvíznek, ahol eldől kik lesznek a helyezettek.

Online játék időszaka: 2020. november 16. – 2021. február 28.

Középdöntő és a döntő egy napon zajlik – tervezetten a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül, 2021. májusában.

[2020.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még