2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újdonság! Hooligans - Evolúció - dalszöveg, videoklip
Zártosztállyá változott a Barba Negra - képekben
Ilyen volt a Hooligans jubileumi bulija a Parkban - képekben
Angyalföldön zúzott a Hooligans - képekkel
Kapcsolatok
Hooligans

Káosz! Megérkezett a Hooligans új videóklipje

Leforgatta legújabb videóklipjét az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Hooligans. A tavalyi év több szempontból is mérföldkőnek számított a csapat életében, ugyanis nem csupán fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték az esztendő során, de piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is "Zártosztály" címmel, illetve hosszú idő után tagcsere történt a bandában.

Közel 15 év közös munkát követően ugyanis saját döntéséből távozott a zenekar basszusgitárosa, akivel 2007 óta dolgozott együtt a három alapítótag, Ördög Tibor, azaz Csipa énekes, Tóth Tibi gitáros és Kiss Endi dobos. Az elválás a legnagyobb békében és szeretetben történt, majd rövid keresgélés után a srácok meg is találták az új társukat Romanek Gergelyt. 2022 februárjától élőben is bemutatkozhatott a rajongók előtt a koncerteken.

Most pedig elkészült a banda első olyan videóklipje is, amelyben már az új felállású négyes látható, a kisfilm rendezői feladatait pedig ezúttal is az egyik legkiemelkedőbb hazai klipes szakember, Jimy J. Hollywood látta el. A stílszerűen 2021. április 1-én megjelent "Zártosztály" című album a csapat legnagyobb örömére hatalmas közönségkedvencnek számít, így a "Káosz" már az ötödik megfilmesített felvétel a minden korábbinál keményebb hangzású Hooligans-albumról.

Mit mesélt az újdonságról a friss felállású Hooligans?

Csipa: "A 'Káosz' lett az egyik legsikeresebb a koncerteken a 'Zártosztály' lemezről, így a turné végeztével szerettük volna megköszönni egy klippel a rajongóknak és a koncertlátogatóknak mindazt, amit idén kaptunk."

 Tibi: "Az őszi időszakban már javában dolgozunk a stúdióban, hogy tavaszra egy teljes albummal rukkolhassunk elő. A tavasz más szempontból is érdekesen fog indulni, hiszen a tervek szerint a ROAD zenekarral indulunk közös turnéra."

Endi: "A jövő évi koncertekre megújul a zenekar színpadképe is, sok-sok meglepetést tervezünk ezen a téren is. December 29-én egy nagyon nagy évzáró koncertre várunk mindenkit a Barba Negra megújult helyszínére, a Red Stage-be!" 

Gergő: "A 'Káosz' egy kiváló dal, amely mindenképpen klipet érdemelt. A sikeres turné után most már vizuális értelemben is csatlakozom a zenekar arculatához a fotók, koncertvideók után. Nagy élmény professzionális körülmények között csinálni azt, amit mindennél jobban szeretek. A mostani klip pedig ékes bizonyítéka annak, hogy a zenekar teljes mértékben egységes, kiforrott ebben a formájában. Hamarosan emeljük a tétet!"

Jegyek a Barba Negraba!

[2022.10.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még