2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Táncosok és énekesek lesznek az új csillagok a RTL Klubon? - képekben
Ördög Nóra a Csillag születikben: Jézusom, mi történik?
A Megasztárból kiesett, a Csillag születikben továbbjutott
A Csillag születik után Németországba mennek
Kapcsolatok
Janicsák Veronika (Veca)
Kásás Anita
Kékesi Dóra
Kocsis Tibor
Csillag születik
Legnépszerűbb csengőhangok
RTL Klub

Janicsák István lánya is megnyerheti a Csillag születik vetélkedőt?

Szombaton folytatódik a Csillag születik az RTL-Klubon. Tegnap bemutattuk a szombati zenei mezőny első harmadát, most a második, míg szombaton a harmadik rész következik, amelyekből kiderül(t), hogy a résztvevők igen sokszínűek, s a tehetségnek sincsenek hiányában. S hogy ez mire lesz elég? Majd kiderül, de addig is ismerkedjünk meg a műsor zenei kötődésű szereplőivel!

A Z'ZI Labor énekesének, Janicsák Istvánnak is van miért izgulni szombaton, hiszen lánya, a 17 éves Veronika is a versenyzők között van. Az alma tehát nem esett messze a fájától. István azonban a tehetségkutató indulásáig nem szeretne énekesnő lányával kapcsolatban nyilatkozni, mert azt szeretné, ha Veronikát önmagáért értékelnék majd a nézők és a zsűri is.

Nagyon szeretne továbbjutni

A hölgy nem bízza a véletlenre, ugyanis rendkívül határozott és céltudatos. Nem csoda, hogy az éneklés terén is tudja, mit akar: elvarázsolni a közönséget.

Kásás Anita 19 éves és musicalelőadóként indul. Anita sportriporternek készült, de rájött, hogy a mikrofonba nem csak beszélni, hanem énekelni is lehet. Minden vágya, hogy híres énekesnő legyen és - de csak miután megnyerte a Csillag Születik-et - felvételt nyerjen a Színház és Filmművészeti Egyetemre.

Kékesi Dóra tényleg sokoldalú. A zenének él, hobbiból rajzol, végzettsége viszont geográfus. A szegedi meghallgatáson a Hair című musical egyik számát adta elő, a második körben, Budapesten Szűcs Judith és Alanis Morisette egy-egy dalát énekelte. Hogy a műsorban mit hallhatunk tőle, azt ő sem árulta el, de azt igen, hogy folyton ez jár a fejében, dúdolja mosogatás, tévézés, zuhanyzás közben. A show második adásában végre „kiénekelheti magából". Dóri számára ez nagyon izgalmas, hiszen kíváncsi rá, hogy szimpatikus-e a közönségnek.

– Nagyon szeretnék továbbjutni, mert remek a hangulat a csapatban. A műsor készítői azt hangsúlyozzák, hogy érezzük jól magunkat, mert akkor lesz színvonalas a produkció - mondta Dóra a delmagyar.hu-nak..

Dóri jó hangulatát szolgálja többek között az is, hogy Náray Tamás-féle ruhában léphet föl. Azt mondja, minden, amit a stáb kitalált neki, illik hozzá, így önmagát adhatja.

Benne leszek a tévében

– Az éneklés, a fellépések, hogy benne leszek a tévében – kaland számomra. De mégsem jár azzal, hogy minden megváltozik körülöttem. Szeretem az életem – közli a geográfus végzettségű lány, aki a sándorfalvi városfejlesztő kht.-nál dolgozik.

– Büszke vagyok rá, hogy Szegedet képviselem. Szeretném, ha Szeged is büszke lenne rám – fogalmaz a leendő csillag, akit időnként már most is felismernek az utcán, a boltban vagy a taxiban.

Kocsis Tibor
26 éves és énekes. Szörnyek és Fortuna – ezek kísérik Tibort. Előbbiek hobbi szinten, hiszen az Alien-filmekért rajong, utóbbi pedig a munkában áll mellette, mert Tibor ott dolgozik, ahonnan a lottószámok jönnek. A kettő közötti állomás saját zenekara, a Soda Effect.

Szombaton 16 órakor újabb kiscsillagokat ismerhetsz meg.

- Bíró Zsolt -

[2007.11.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még