2024. május 10. | péntek | Ármin, Pálma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Anselmo Crew
Kapcsolatok
Anselmo Crew

Honlapértékelő: Képregény-világban barangol az Anselmo Crew

Röviden nem is lehet megfogalmazi milyen stílust is képvisel ez a tíz fős csapat, hiszen a pop műfaj legjobbjait elegyítik a latin és más tradícionális zenékkel. Honlapjuk kellemes időtöltést garantál, hiszen irónikusan és viccesen próbál közeledni az olvasóhoz. Ritkán találkozni igazi képregény elemekkel tűzdelt site-al, melyet jópofa figurákon keresztül, boltokba belépve ismerhetünk meg.

Miután beütöttük a kívánt oldal nevét, feltárul az Anselmo Crew zenekar honlapja. Már itt is felkínálják nekünk a választási lehetőséget, hogy Flash vagy HTML verziót akarunk használni. És ezzel még koránt sincs vége a lehetőségeknek. Az első látogatás minden bizonnyal maradandó lesz majd, hiszen annak ellenére, hogy a zenekar maga, nem büszkélkedik (még) több tízezres rajongó táborral, azért megadták a módját a honlap elkészítésének.

Nagyvárosi zajjal és forgalmi dugóval találkozhatunk az első oldalon, ahol egy, a mutogatós bácsira emlékeztető férfi vár ránk. Kezét zsebre dugva vár, merre is akarunk általa eljutni az oldalon. Indulhatunk balra, de jobbra is kezdhetünk. Nem kötik meg a kezünket, azonban minél előbb megkezdjük a barangolást, annál hamarabb elhalkul a dudálás.

Id. Stróbel Alajos Book Shop: Én a legszélső boltban kezdem a „vásárlást”, ahol az ásítozó eladó megtévesztésig hasonlít egy plázabéli élő társára. Egerek viháncolnak a plazma tetején és halkan duruzsol a távol-keleti muzsika. A Lyrics menü alatt néhány szám szövege olvasható, sajnos nincs hozzájuk dallam. A bezárás sohasem bonyolult: keress egy x-et és katt! Visszatérve még itt találjuk a Bio „könyvet, melyben természetesen kis életrajzi finomságokra bukkanhatunk. Tagok, megalakulás és pár fotó. No de sétáljunk tovább, vagyis húzzunk innen…

Dárling Peep Show: Kár előre örülni, nincs kint a 18-as karika, nem topless a party. A menüben a zenekarról készült különböző fotókat tekinthetjük meg, már ha van elég suskánk. Az insert a coin felirat mellé kattingatva haladhatunk a képek közt, azonban vigyázat! Gyenge idegzetűek vigyázzanak az utolsó képpel, az én szépérzékemet kellően megrongálta. Na húzzunk innen is tovább.

Ali kedvence: Egy szintetizátoron, meghatározhatatlan stílusú muzsikát játszó ázsiai zenész invitál a nem túl étvágygerjesztő boltba. A kissé legyes és csaknem büdös étkezdébe lépve, a zenekar kedvenc dalait lehet letölteni, melyre egy érdekes kinézetű macska lelkesen fel is hívja a figyelmet. Ha meghallgattál mindent, húzz innen.

Szafari klub: Nyugi, a két marcona kinézetű fazon ellenére az ajtó túloldalán hatalmas buli vár. Itt együtt táncol a szőke plázacica és a részeg patkány is. Lépj beljebb és derítsd ki, mikor és hol lép fel legközelebb a csapat, nehogy lemaradj róla. Mindent megtudtál, szóval húzz kifelé.

Posta: Azt hinnéd ez egy békés hely, már semmi rossz sem leselkedhet rád. De nagyon tévedsz! Ez a horror háza, mindenfelé hullák és zombik hevernek. Esküvőt, temetést vagy bulit tartasz? Itt megtudhatod, kit kell hívni, ha Anselmoék zenéjére vágysz. Egy kis fórumozásért sem kell a szomszédba menni, itt ezt is megtalálod. Írhatsz a fiúknak, lányoknak, kérdezhetsz, tudálékoskodhatsz. Sajnos azonban itt a vége a mesének, úgyhogy elhúzok innen is.

Jópofa, fiatalos és mindenképpen egyedi oldal az Anselmo Crew csapatáé. Érdemes mindenképpen átböngészni. Abban reménykedem, hogy hamarosan újabb érdekességekkel bővül a site, melyről mindenképpen beszámolok majd. Addig is: húzok!

mori 
 

[2005.07.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még