2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Tóth Gabi
Mark (Zentai Mark)
Legnépszerűbb csengőhangok

Titkok a VIVA valóságshowjából!

A tél legnagyobb meglepetése a VIVA-n: az új sztárgeneráció valóság show-ja!

Tán még emlékeztek tavaly téli reality-kre, melynek akkor két sztár volt a főszereplője: Dorina és Pély Barna. Ezek a műsorok óriási sikert arattak akkoriban, ezért most még egy lapáttal rátettek, és megduplázták a sztárok számát: ’A stáb’ című műsort négy csillag fémjelzi.

Az énekes Mark és Tóth Gabi mellett az Anti Fittness Club énekese, Tomi valamint a kifutókról és címlapokról már jól ismert Zimány Linda mindennapjaiba pillanthattok bele a hétköznaponként 18:30-tól jelentkező műsorban. A ráadás az, hogy ezúttal nem csak egy tévéműsor készül, hanem egy sláger várományos közös dal és egy vadiúj videóklip is.

’A stáb’ szereplői nem kis feladatot vettek a nyakukba a műsor elindulásakor: vállalták, hogy a dalt és a klipet is önállóan készítik el; tekintettel az alapötletre, a kellékek kitalálására, beszerzésére, sőt még a rendezés és vágás feladataiból is ki szeretnék venni a részüket. A sorozatban Ti is figyelemmel kísérhetitek az alkotás folyamatát.

A stáb hétfői adásából

Zimány Linda egy egész napra vendégül látja a többieket, hogy könnyebben menjen az alkotás. Legfőbb célul azt tűzik ki, hogy időben elkészüljön a szöveg a közös dalhoz, ráadásul az rímeljen, és valamennyiük egyéniségét tükrözze. Nem könnyű feladat.
Természetesen a magánélet, a szerelmek és a barátságok alakulása sem bújhat el a mindent látó kamerák elől. ‘A stáb’ szereplői korcsolyázni mennek, ahol feltárulkoznak kicsit. Kiderül például, hogy Lindának udvarlója van, bár ennek ellenére szinglinek vallja magát. Megtudjuk, hogy Gabinak is van pasija, akit még nem akar a nagy nyilvánosság előtt megmutatni.

Lindának nem nagyon megy a korizás, de Gabi megmutatja neki az alaplépéseket. Mindeközben Mark és Tomi beszélgetnek, akik egyébiránt egészen összebarátkoztak, annak ellenére, hogy zeneileg egészen más stílust képviselnek. A két srác elmeséli, hogy egyenlőre számukra a munka a legfontosabb, nem a szerelem...

Nézd te is naponta ‘A stábot’! Kukkants be a fiúk és lányok otthonába, magánéletébe, és végre azt is megtudhatod, hogy készül egy igazi sláger!

A stáb minden hétköznap 18:30 órától a VIVA-n! (Ismétlés másnap 14:30)

– Zene.hu –

[2007.11.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még