2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Sunshine Rádió
Kapcsolódó cikkek
Sunshine Pilis: Budapesten is beindulnak a nyíregyházi rádiósok
Joól érzi magát a napfényes Délutáni Csúcsban
A Sztársávban kiderül, hogy kik a legkeresettebb magyar zenészek
Sztrájkmentesen, vidáman, lendületben zakatol a Reggeli Gyors!!!
Született nyertesek születnek a 99,4 Mhz-en
Sírással kezdődött, nagybuli lett a vége - képekben
Kiderítettük a műsorvezető titkát!
Visszatért a műsorvezető
DJ-k zenélnek az iskolásoknak a nagyszünetben
Rádiósokból álló kommandó "foglalta el" az iskolákat
Kapcsolatok
Sunshine Rádió
Sunshine Pilis
Legnépszerűbb csengőhangok

A Sunshine nyáron is tovább ragyog

A jó idő megérkezésével az utcán járva, egyre több ház, lakás, autó nyitott ablakából szűrődnek ki zajok, hangok, rádióműsorok. Innen véve az ötletet érdeklődtünk, hogy a nyár, a közeljövő, hogyan érinti Nyíregyháza „legragyogóbb“ rádiójának mindennapjait. A Sunshine Rádió ügyvezető igazgatójával, Balogh Bélával beszélgetünk.

- A Sunshine Rádióról mindig az a kép élt bennünk, hogy a műsorkészítés mellett nagy hangsúlyt fektet egy örökké pozitív életérzés sugárzására is. Mit gondolsz erről?
- Ha így gondolod, sőt, ha a hallgatóink is így gondolják, az mindenképpen nagy örömmel tölt el, hiszen tudatosan törekszünk arra, hogy ne „csak“ egy rádió legyünk, hanem lehetőleg ennél lényegesen több. Sok minden változott a Sunshine újraindulása óta. Sokkal szélesebb
rétegnek jelent szórakozást, kikapcsolódást a mindennapokban, amit fényesen bizonyítanak a hallgatottsági mérések is. (Szonda Ipsos januári felmérési adatai alapján a 18–49 év közötti korosztályban az első helyen áll).

- Szerinted a Sunshine, mitől több, mint egy rádió?
- Azt gondolom, hogy mára mind hallgatóinknak, mind partnereinknek egy olyan Brandet sikerült felépítenünk, amely markáns tulajdonságokkal, mai divatos szóval élve „feelinggel“ bír. Tehát dinamizmust, megbízhatóságot, pozitív gondolatokat, és életérzést sugárzunk. Továbbá ne felejtsük el, hogy a rádió igyekszik a legtöbb helyen találkozni a hallgatóival. Számtalan helyen jelentünk meg eddig is, és ha már a nyarat említetted rengeteg eseményen leszünk jelen ezután is. Számunkra ez roppant fontos, hiszen így találkozhatunk a nyíregyházi emberekkel, és rengeteg véleménnyel, tapasztalattal gazdagodhatunk, mely segítségével még inkább tökéletesíthetjük műsorainkat.

„Igazi társuk lehetünk”

Többek között emiatt is indítottuk útjára már jó néhány hónapja a rádió ingyenes, saját készítésû magazinját, a SUN Magazint. Ez is remek lehetőséget nyújt arra, hogy még inkább közel kerüljünk hallgatóinkhoz, üzleti partnereinkhez. Rengeteg érdekességet, aktualitást, programot igyekszünk havonta eljuttatni a nyíregyháziaknak. Egyre több kávézóban, szórakozóhelyen, de akár már az orvosi rendelőkben is belefuthatnak az emberek. Egyébként továbbértékesíthető reklámfelületeinket, reklámcsatornáinkat is folyamatosan bővítjük, ennek partnereink is örülnek, hiszen így üzeneteiket egyre több módon juttathatják célba ők is.

- És hogyan látod a rádió jövőjét, mik a tervek?
- Folyamatos, kemény munkával képzelem el a jövőt. Rengeteg tervvel, ötlettel készülünk, ahogyan eddig is. Elég, ha csak a játékainkra gondolunk. A"Született nyertesek" nap, mint nap az egész várost képes megmozgatni és nem csupán azért, mert óránként 100.000 forint a tét, hanem azért is, mert hallgatóbarát, és szórakoztató. Sőt az üzemanyag-utalvány játékunk, nemcsak népszerű, de tényleg segítség is, igazi ajándék hallgatóinknak. Tízezer forint értékű üzemanyag ilyen benzinárak mellett szerintem mindenkinek jól jön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük természetesen elengedhetetlen a „Sunshine“ csapat, a STÁB, amely véleményem szerint minden eddiginél erősebb, mind szakmai, mind emberi vonatkozásban. Mára igazi családdá értünk.

- Számodra mi lesz a nyár mottója?
- A 99,4 Mhz-en a Sunshine nyáron is tovább ragyog.

- zene.hu -

[2008.05.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még