2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Felvágtuk az Irigy Hónaljmirigyet - információk a tagokról
Meglepő dolog derült ki Sipos "IHM" Péterről - videóval
Kapcsolatok
Irigy Hónaljmirigy (IHM)
Ambrus Zoltán
Papp Ferenc

Elképesztő! Bokán rúgta a rajongó, majd aláírást kért az Irigy Hónaljmirigy énekesétől

Már olyan rég vannak a pályán, hogy az IHM tagjai valószínűleg jól látják az autogramosztás, és a fanokkal való kapcsolattartás fortélyait. Meg persze különös sztoriból akad a puttonyukban.

Azt kérdeztem a srácoktól, hogy még mindig vibrál-e valami bennük, ha a kézjegyüket kéri egy rajongójuk. Papp Feri a következőként látja a helyzetet:

- A jót könnyű megszokni, de még mindig különleges érzés, mikor egy aláírást kérnek tőlünk. Különösebben nem megterhelő egy fél órát rááldozni azon emberekre az életedből, akik szeretnek téged.

Sipos Tomi szerint, ez a jó értelemben vett kötelesség is: - Ha rossz kedved van, akkor is foglalkozni kell velük, hiszen miattad mennek ki a koncertre.

Ambrus Zoli az említett szeretet viszonzására is felhívja a zenészek figyelmét: - Ha eljön, meghallgat és még utána külön odamegy hozzád, akkor az már nem véletlen, ezt nekünk is meg kell hálálni nekik egy kis plusszal, aláírással, közös képpel.

Szerencsére az elmúlt közel két évtizedben mi jobbára csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a rajongóktól. Részben ez a humoros műfajból is datálódik. Mennyivel nehezebb lehetett a Shy Guys zenekarnak, hiszen őket volt aki szerette, a többiek pedig nem. Nem azért, mert rossz volt a muzsika, csak azok a helyes fickók nem mindenkinek voltak szimpatikusak. Mi már nem vagyunk olyan helyesek, szóval ez a veszély nem fenyeget. :) – reméljük Feri ezen kijelentésével nem haragította magára a megmaradt félénk fiúk táborát.

Apró kellemetlenség, de inkább viccesek

Minket vagy szeretnek, vagy magasról tesznek ránk, de kifejezetten csak kevesen utálhatnak. Azok a hullámok meg el sem érnek hozzánk. Igaz mostanában megesett a Tokyo Hotel feldolgozásunk kapcsán, hogy egy nagy IHM és Tokyo Hotel fan írt nekünk, hogy mit gondolunk mi, csak úgy kifigurázzuk ez az együttest, pedig a gitáros már hat évesen zenéket szerzett. Tudod ezt a kamut benyalta ez a lány, és nekünk áll ezért. Írt három levelet, mindegyiket más néven, de a stílus kísértetiesen hasonló volt. Nem akartuk mi bántani a csapatát, reméljük, megbocsát ezért- mondta Tomi, akinek a bátyával is történtek már érdekes dolgok.

Zárásként egy extrém dedikálós sztori Mirigyéktől. Főszerepben Sipos Peti és egy akaratos, mondhatni karakán rajongó.

Peti háttal állt, és jött egy hölgy mögötte, akinek egyik kezében egy zacskó, a másikban pedig egy virslis mustáros papírtálka volt. A lány, mivel nem tudta, hogy jelezni, hogy ott van, fogta és bokán rúgta Petit és kért tőle egy autogramot. Igazán csak az volt meglepő, hogy az énekes kezébe belefordította a papírlap mustáros felét, hiszen a hát oldala tiszta volt, hogy azt írja alá. Peti természetesen eleget tett a kérésnek, de a csodálkozástól még a szokásosnál is jobban kikerekedett a szeme- mesélte nevetve Papp Feri a zene.hu-nak.

Olvasd el ezt is: Nem rossz, de van mit javulni az Irigy Hónaljmirigynek a weben

-Fábián Tamás-

[2008.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még