2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mága Zoltán: "Életem vágya teljesült, sírtam a meghatódottságtól"
Újévi koncert a Sportarénában - Mága Zoltán több ezer ember előtt varázsolt
Kapcsolatok
Mága Zoltán

"Fantasztikus volt..." - így látták olvasóink a Mága Zoltán újévi koncertet

Több olvasónk írta meg honlapunk fórumában véleményét Mága Zoltán újévi koncertjéről. A hegedűművész immáron hagyományosnak nevezhető eseményéről, a kisebb bakiktól eltekintve szinte mindenki elismerően nyilatkozott.

- A koncert frenetikus volt. Egy dolog iszonyatos ballépés volt! A fiatal Kerényi nagyon jól szerepelt, de nem lett volna szabad Mercury számát előadni. Nincs meg hozzá a hangfekvése, szóval ez az egy szám cvsapni való volt – írta meg őszinte véleményét mici196. - Mága Zoltán játékára nincs is minősítés, annyira magas színvonalú volt, hogy ilyet csak egy rendkívüli tehetség tud előadni. Ami kiemelkedő volt, a Hazám ária. Ilyen előadást utoljára Simánditól hallottam, az pedig nem most volt. Tabáni István ismét bebizonyította, hogy szeretik az emberek, profi módon adott elő. A többiek, hozták azt a szintet amit tőlük megszoktunk. Összességében: Profi volt, és csodálatos élmény. A fénytechnikus is remekelt – tette hozzá olvasónk. Összegezve több jót, mint rosszat mesélt a koncertről, és sokan egyet is értenek vele.

Kis kitérő: Mága Zoltán: "Életem vágya teljesült, sírtam a meghatódottságtól"

- Azonos véleményen vagyok mici1961-el, kiegészítve, hogy a kivetítővászon kamerái csapnivalóan voltak beállítva, többnyire a fellépők oldala látszott rossz megvilágításban, viszont folyamatosan belelógott a képbe a másik kamera rúdja. Elképesztően rossz volt a hangosítás, a visszhangtól gyakran élvezhetetlen volt a zene és a szöveg is. Ennek ellenére csodálatos élmény volt, Mága Zoltán hegedűvirtuózitása mindent felülmúlt! Szerettem Simándi előadásában a Bánk Bánt, de ha Bándi János előadására gondolok, most is beleborzongok . Összességében fantasztikus élmény volt, méltó kezdete a 2010.évnek, remélem jövőre is részese lehetek – egészítette ki saját véleményével salika51 a fórumot.

Volt olyan fórumozó is, aki csalódott az újévi koncertben.

- A tavalyi koncert valóban felülmúlhatatlan volt. Ezért elvittem az egész családom. Hasonlót vártunk. Sajnos csalódás volt,meg sem közelítette a tavalyit. Az első rész még nézhető volt, de a másodikon mindannyian unatkoztunk. A szereplő és dalválasztás egyaránt melléfogás volt. Király Lindát túléltük, de az Evitánál teljesen leült a műsor. A tánckar,a kosztümök sem hozták a tavalyi színvonalat. Hiányzott Dolhai Attila és Oszvald Marika is. Nagyon sajnálom. Jövőre nem megyünk – írta Delilah.

Volt azonban aki megkönnyezte az előadást!

- Jól indult az év, király előadók, látványos gigaprodukció, rengeteg szereplő, szép fények, fantasztikus hang ebben a hatalmas arénában óriás zenekarral, gratulálok!!!! Hazám, hazám megrendítő élmény volt, anyám megkönnyezte – véleményezett prozalia.

Ott voltál Te is a koncerten? Írd meg IDE, hogy Neked tetszett -e az évnyitó?

-ej-

[2010.01.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még