2024. május 23. | csütörtök | Dezső nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Multimedia Concerts
Kapcsolódó események
Holiday On Ice
[2006. április 29.
szombat ]
Holiday On Ice
[2006. április 30.
vasárnap ]

Holiday On Ice

A Holiday on Ice vitathatatlanul a világ legnagyobb jégtánc produkciója.
A 2005-ös Hollywood turné világszerte hatalmas sikert aratott. Új műsoruk a Diamonds (Gyémántok), amely Budapesten is látható lesz és amelyet eddig világviszonylatban 2 millióan néztek meg.

Az első Holiday On Ice előadás1943 telén volt. A show Amerikából indult világhódító útjára és tett népszerűvé egy olyan típusú szórakozási lehetőséget, amelyre korábban nem volt példa. Különleges módon ötvözi a színház, a klasszikus tánc, az opera, a musical és az akrobatikus stíluselemeket, új műfajt teremtve ezzel a korcsolyázásban.
A Holiday On Ice napjainkban három társulattal turnézik világszerte, a fellépő csapat összesen több mint 300 tagból áll.

Diamonds (Gyémánt)
Ez az előadás csodálatos utazás térben és időben a középkortól napjainkig, hegyormoktól óceánokig.
A Diamonds megálmodója és rendezője Robin Cousins, a koreográfus Sarah Kawahara. A kétszeres Emmy díjas Sarah garantálja a tökéletes összhangot a zene és a tánc illetve az akrobatikus elemek között. Keze alól valódi „csiszolt gyémánt” kerül ki.
Vitathatatlanul a Holiday On Ice a leghíresebb, legnagyobb, turnézó jégshow a világon. Évente minimum 15 ország 70 városában fordulnak meg.
Egy 2 és fél órás előadáson 500 kosztümöt vonultatnak fel. 18 kamionban utaznak berendezéseik, díszleteik.

A Holiday On Ice alkotói úgy gondolkodnak, hogy nemcsak a sport és korcsolyázás kedvelőit szeretnék megnyerni az előadás lelkes híveinek, hanem a színházba járó kicsiket és nagyokat is, ennek megfelelően az előadást nem „csak” látványos, akrobatikus show-elemekkel, hanem varázslatos díszleteket és kosztümöket álmodván mindehhez, valóságos fantázia-színházat rendeztek.

A Holiday On Ice sztárjává válni egyike a leginkább dédelgetett álmoknak a korcsolyázók körében. Ebből következik, hogy az előadásokon nagyrészt a műkorcsolya világszerte ismert hírességeivel, olimpiai érmeseivel találkozhatunk. Az elmúlt években Katarina Witt, Surya Bonaly, Norbert Schramm, Robin Cousins, Philippe Candeloro…, - hogy a teljesség igénye nélkül említsünk néhány nagy nevet – is a Holiday On Ice társulatát színesítette.

A társulat legújabb előadása a DIAMONDS. Az alaptörténethez különleges színpadi effekteket, csodálatosan fantáziadús és bravúros művészi és technikai megoldásokat, harmonikusan illeszkedő zenét - amelyben az autentikus Charleston-tól Shakirán át a Pink Floyd-ig minden megtalálható – kreáltak alkotók. Az eredmény egy fantasztikus, pezsgő hangulatú este, amely feledhetetlen élményt jelent valamennyi generáció számára.

[2006.01.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még