2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Dance4Ever (D4E): 1001 éjen
Kapcsolatok
Dance4Ever (D4E)
Dred

„Még nagyobb erőbedobással kell dolgoznunk!”


- Hogy álltok a klippel?
- Flash Jr.: Hamarosan forgatjuk a klipet. Utána van kb. 1 hét utómunka és terveink szerint márciusban lesz a klip premier. Történet szempontjából két terv van, vagy 1 vízzel kapcsolatos uszodás videot. A másik terv az egy buli bemutatása lenne egy bizonyos személy szemszögéből. Még nem döntöttük el, hogy melyik verzió lesz a befutó, de hamarosan kiderül. Nem azért titkolózunk, mert szeretnénk meglepetést okozni a kedves közönségnek, hanem azért, mert egész egyszerűen még mi sem tudjuk.

- Mivel foglalkoztok a civil életben? Dudu, Rólad tudjuk, egyetemre jársz...
- Dudu: Egy egyetem főiskolai karára járok. Ezek mellett a Dance4ever-ös dolgokkal foglalkozom, és ez minden időmet el is veszi.
- Flash Jr.: Én egy családi vállalkozásban tevékenykedem, ez munkaruházattal foglalkozik, amely szöges ellentéte a szórakoztatóiparnak. A cég 16 éves, természetesen a szüleim vállalkozása, de idővel egyre inkább kezd az én vállamra áthárulni ez a dolog. A feladatom, hogy továbbvigyem ezt a családi vállalkozást, ami jól működik évek óta. Tehát a hétköznapjaimat az tölti ki, hogy itt dolgozom. Mindent csinálok, ami épp feladat. Ha kell, tárgyalok, árajánlatot gyártok, lehet, hogy az irodában kezelem a telefonokat, de ha arról van szó, lehet, hogy éppen teherautóval elmegyek anyagot venni. Egyszóval egyfajta mindenes szerepkört töltök be 2 éve. Amiben tudok, segítek és hamarosan várható, hogy teljes egészében nekem kell majd átvennem a cégirányítást. Egyenlőre van még egy kis tanulóidőszak, ami kell is ahhoz, hogy jól tudjam végezni a dolgot. Ezzel foglalkozom hétköznap. Illetve bármilyen mix készítése az én faladatom. Gergő inkább a zenei részt koordinálja, a zenék készülésének folyamatát irányítja, míg én készítem a Dance4ever mixeket, reklámokat a különböző helyekre. Természetesen hétvégén pedig jön a Dance4ever, és járja az országot.

- Beszéltünk már a rajongókról. Velük milyen a viszony? Van külön Fan Club?
- Dudu: Külön Fan Club-ról én nem tudok. A fórumunkba rendszeresen írogatnak. Ezekre igyekszünk reagálni, illetve bármelyik club-ban odajönnek beszélgetni hozzánk nagyon szívesen beszélgetünk bárkivel.
- Flash Jr.: Úgy gondolom, hogy vannak azért clubok, ahova gyakrabban járunk. Vannak azok az arcok, akiket megismerünk már, tudjuk, hogy szeretik a zenénket, kedvelnek minket. Megkeresnek, hogy mikor jövünk már, várnak minket. De ilyen, hogy elmegyünk egy étterembe, és ott száz rajongót fogadunk, ilyenre még nem volt példa.

- Köszönjük szépen, hogy ismét itt voltatok, természetesen még hívunk Titeket máskor is. További sok sikert kívánunk Nektek. Sziasztok.

Kósa Dániel

[2006.03.15.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még