2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
New Generation of Hard Techno oldala
Képgalériák
Képek február 9-ei megapartiról
Kapcsolatok
Highlander Music Hall
DJ Julian
Killswitch

Az erotika és a hard techno felpörgette a hangulatot Sárospatakon

Ismét hatalmas partiőrület várta Sárospatakon a hard techno szerelmeseit, hiszen a külföldi sztárvendég, Sven Wittekind mellett felléptek a New Generation of Hard Techno-t (Ngoht) képviselő DJ-k Killswtch és Nilux is. A lemezlovasok most sem okoztak csalódást a fiataloknak.

Ha hétvége, akkor buli! Így van ez Sárospatakon is, ahol február 9-én megtartották a Highlander Club szokásos nyitópartiját.

Már az elején lehetett érezni, hogy valamilyen nagy dolog van készülőben: mikor a klub parti residense, DJ Julian 21.30-kor megnyitotta a bulit, a lendületes ritmusok egyből mozgásra ösztönözték a party-arcokat (sokan közülük már a beengedés előtt pörögtek).

A kezdéssel együtt elindult az észvesztő fény- illetve hangtechnika is, a lézer-show pedig már csak a hab volt a tortán. A felső szintet le volt zárva, mivel épp annyian voltak, hogy kényelmesen el lehetett férni egy szinten is. Miután bemelegedett a hangulat, 23.30-kor a DJ pult mögött megjelent Killswtch, az Ngoht DJ-k egyike.

Hatalmas üdvrivalgás tört ki a fiatal lemezlovas megjelenésével, aki mindent beleadva el is kezdte szettjét. Miután a hangulat lassacskán a tetőfokára hágott, a színpadon megjelentek (a férfiak legnagyobb hatalmas örömére) a táncoslányok is, akik erotikus mozgásukkal elkápráztatták a közönséget.

Fél kettő körül ismét váltás történt: megjött a várva várt külföldi sztárvendég, Sven Wittekind. A sztár DJ repertoárja ismét lenyűgözte a közönséget, hallható volt többek között Christian Fisher & DJ Murphy közös száma a Miss you, Arkus P.-től az Our Dream, illetve Tomash Gee- től a Hammer is.

Ha a tánctéren végignézett az ember, csak a tomboló fiatalok százait látta maga előtt. A szett végeztével - úgy fél négy körül - hatalmas tapssal és sikításokkal búcsúztatták a német lemezlovast. A hangulat nem laposodott, mert rögtön váltotta őt az Ngoht DJ-k másik nagy alakja: Nilux. Önmagát meg nem hazudtoló módon őrült, pörgős ritmusokat diktált.

A közönség hatalmas meglepetésére ismét megjelent a színpadon egy kis időre Killswitch, majd ismét Sven pörgette a korongokat. A parti végeztével a fiatalok fergeteges hangulatban távoztak a szórakozóhelyről, a pozitív élményeiket mesélve egymásnak.

- Hegedűs Ildikó -

[2007.02.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még