2024. május 7. | kedd | Gizella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Tanchirek.hu
Képgalériák
Képek a forgatásról
Kapcsolatok
Vágó István
Legnépszerűbb csengőhangok

Maratoni forgatás a milliókért - a hosszas ücsörgés megviselte a sztárokat

A Szombat esti láz szereplői a Legyen Ön is miliomos vetélkedőben több órás maratni forgatáson játszottak a részben jótékonysági célra felajánlott milliókért.

A táncos sztárok már korábbi felkészüléseik, illetve szerepléseik során hozzászoktak a hosszas, és alapos előkészületekhez. Hetek kemény munkájával gyakorolták be a pár perces táncprodukciókat. A ruhák elkészítése, és a tévéstúdiókban örökké szükséges sminkelés is mindig időigényes. A Legyen ön is milliomos azonban még számukra is újszerű kihívásokat, és nem mindennapi próbatételt jelentett. Nem csak a kérdések nehézsége viselte meg a sztárokat, hanem a hosszas ücsörgés is.

Vágó István mindent megtett

A Szombat esti láz élő adásaival szemben a Legyen ön is milliomos viszont - a mai modern televíziózásban jellemző legtöbb műsorhoz hasonlóan - felvételről került adásba. Méghozzá a másfél órás különkiadást egy öt órás forgatási napon vették fel. Az egyes játékok is jóval hosszabbra nyúltak a felvétel során, mint az alaposan megvágott anyagban adásba kerültek. Vágó István mindent megtett, hogy a játékosokat most is az utolsó pillanatokig kétségben tartsa. Sajnos a kamerák nem tudták hiánytalanul átadni azt az összetartást, és csapatszellemet, ami a stúdióban uralkodott. Az épp nem szereplő játékosok, és műsorvezetők, de még a közönség is igyekezett súgni, segíteni a játékosokat. Integetve, kézjelekkel próbálták a helyes választ megsúgni.

Kugyulladt a mennyezet?

A sikeres játék után a Szombat esti lázhoz méltóan örömtánccal zárult a műsor. Ez előtt még figyelmeztették a jelenlévőket: "Lehet, hogy a tüzijátéktól kigyullad a mennyezet, de ne féljenek, maradjanak a helyükön, gyorsan eloltjuk, már nagy gyakorlatunk van benne." És mégsem lett tűz, senki nem szerzett égési sebeket, sőt a játékosok sem sültek fel. Bár előfordult olyan sorkérdés, amit meg kellett ismételni, hogy akadjon valaki, aki helyesen válaszol, de a műsor mindenki számára sikerélményt jelentett.

Mindenki boldogan perdülhetett táncra, megmozgatva a hosszú forgatás során elgémberedett tagjait. Egy idős pár pedig olyan lelkesedéssel pattant fel a műsor végén Vágó István búcsú szavára, hogy a zárótáncot se akarták megvárni. A főszerkesztőnek úgy kellett szólnia nekik, hogy még megy a forgatás, üljenek vissza a helyükre. De az adás utolsó képsorain ez már nem látszott, ahogy egy darabig a Szombat esti láz szereplői sem táncolnak majd a képernyőn.

- Völgyi Attila -

[2007.02.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még