2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Győri Vásár
Kapcsolatok
United
Balázs Klári
Gáspár László (Laci)
Korda György
Mary Zsuzsi
Kistehén Tánczenekar
Neo Tones
Váradi Roma Café
Kapcsolódó események
XVII. Győri Általános Vásár
[2007. június 7. - 11. ]

A United, Gáspár Laci és a NeoTones együtt megy a vásárra

Az esemény szervezői számos szórakoztató műsorral kedveskednek a kilátogatóknak, fellép többek között a United, Gáspár Laci, a Korda házaspár és még sokan mások.

A Régió legrangosabb általános vására és építőipari szakkiállítása, a XVII. Győri Általános Vásár június 7-től 11-ig várja látogatóit az Egyetemi Csarnok területén.

Szórakozásból sem lesz hiány

A rendezvény megnyitójára a hagyományoknak megfelelően június 7-én 11.00 órakor kerül sor. A minőségi termékek, illetve szolgáltatások bemutatása és a szakmai konferenciák mellett sokszínű és színvonalas szórakozási lehetőségre is módja lesz annak, aki kilátogat a rendezvényre. Az esemény ötletgazdái a zenés programok összeállítása során gondoltak a kicsikre és a nagyokra is, így garantált, hogy mindenki megtalálja a korosztályának és ízlésének megfelelő műsort.

Sztárok a színpadon, 3 napon keresztül

A zenei programok június 8-ával kezdődnek a Szabadtéri Színpadon. Az első műsorszám rögtön egy élő koncert lesz: a Pély Barna nevével fémjelzett United zenekar fogja feltüzelni a közönséget. Este szintén élőzenés, táncos buli  várja majd a megjelenteket.

Másnap már délelőtt indulnak a zenés-táncos programok, lesz aerobic bemutató, ifjú sztárjelöltek műsora, tánc-show, délután pedig megérkezik Gáspár Laci és Ihos József is. Később „Csináljuk a Győri Vásári Fesztivált”, Mary Zsuzsival, Szabó Andris mini koncertjével, zárásként pedig a Korda György-Balázs Klári házaspárral. A napot ismét táncos mulatság fogja búcsúztatni.

A Váradi Roma Café és a NeoTones is felllép

Vasárnap sem vesznek vissza a tempóból, újfent délelőtt kezdődnek a színpadi programok. A kisebbeknek zenés játék keretében megelevenedik Jancsi és Juliska története. Délután a Győri Nemzeti Színház művészeinek tolmácsolásában operett slágereket hallgathatnak meg a műfaj kedvelői, hogy azt követően a Váradi Roma Café is a színpadra léphessen.

Humorban sem lesz hiány, ugyanis Forgács Gábor is meghívást kapott, hogy zenés kabaréjával mosolyt csaljon az arcokra. Közkedvelt régi nagy slágerek újabb köntösbe bújtatva csendülnek fel a népszerű NeoTones együttes előadásában. Legvégül pedig a Kistehén Tánczenekar is megmutatja magát és produkcióját.

Aki tehát kilátogat a győri vásárra, az a szakmai programok mellett sokszínű és színvonalas zenés produkcióknak is a szem-és fültanúja lehet. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző előadást a három nap során.

– Havassy Anna Katalin –

[2007.06.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még