2024. május 13. | hétfő | Szervác, Imola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Győri Vásár
     
 
XVII. Győri Általános Vásár
Dátum: 2007. június 7. - 11.
Helyszín: Városi Egyetemi Sportcsarnok - Győr
 
     

A United, Gáspár Laci és a NeoTones együtt megy a vásárra

Az esemény szervezői számos szórakoztató műsorral kedveskednek a kilátogatóknak, fellép többek között a United, Gáspár Laci, a Korda házaspár és még sokan mások.

A Régió legrangosabb általános vására és építőipari szakkiállítása, a XVII. Győri Általános Vásár június 7-től 11-ig várja látogatóit az Egyetemi Csarnok területén.

Szórakozásból sem lesz hiány

A rendezvény megnyitójára a hagyományoknak megfelelően június 7-én 11.00 órakor kerül sor. A minőségi termékek, illetve szolgáltatások bemutatása és a szakmai konferenciák mellett sokszínű és színvonalas szórakozási lehetőségre is módja lesz annak, aki kilátogat a rendezvényre. Az esemény ötletgazdái a zenés programok összeállítása során gondoltak a kicsikre és a nagyokra is, így garantált, hogy mindenki megtalálja a korosztályának és ízlésének megfelelő műsort.

Sztárok a színpadon, 3 napon keresztül

A zenei programok június 8-ával kezdődnek a Szabadtéri Színpadon. Az első műsorszám rögtön egy élő koncert lesz: a Pély Barna nevével fémjelzett United zenekar fogja feltüzelni a közönséget. Este szintén élőzenés, táncos buli  várja majd a megjelenteket.

Másnap már délelőtt indulnak a zenés-táncos programok, lesz aerobic bemutató, ifjú sztárjelöltek műsora, tánc-show, délután pedig megérkezik Gáspár Laci és Ihos József is. Később „Csináljuk a Győri Vásári Fesztivált”, Mary Zsuzsival, Szabó Andris mini koncertjével, zárásként pedig a Korda György-Balázs Klári házaspárral. A napot ismét táncos mulatság fogja búcsúztatni.

A Váradi Roma Café és a NeoTones is felllép

Vasárnap sem vesznek vissza a tempóból, újfent délelőtt kezdődnek a színpadi programok. A kisebbeknek zenés játék keretében megelevenedik Jancsi és Juliska története. Délután a Győri Nemzeti Színház művészeinek tolmácsolásában operett slágereket hallgathatnak meg a műfaj kedvelői, hogy azt követően a Váradi Roma Café is a színpadra léphessen.

Humorban sem lesz hiány, ugyanis Forgács Gábor is meghívást kapott, hogy zenés kabaréjával mosolyt csaljon az arcokra. Közkedvelt régi nagy slágerek újabb köntösbe bújtatva csendülnek fel a népszerű NeoTones együttes előadásában. Legvégül pedig a Kistehén Tánczenekar is megmutatja magát és produkcióját.

Aki tehát kilátogat a győri vásárra, az a szakmai programok mellett sokszínű és színvonalas zenés produkcióknak is a szem-és fültanúja lehet. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző előadást a három nap során.

– Havassy Anna Katalin –

[2007.06.05.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még