2024. május 11. | szombat | Ferenc nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Német énekesnő nyerte az Eurovíziós Dalversenyt

Lena Meyer-Landrut nyerte a 55. alkalommal megrendezett versenyt. A hölgy Satellite című dallal diadalmaskodott.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.05.30.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.31.
Hozzászólások: [17.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2010.05.31. 10:47 • [7]
Ezt már többször hallottam, de nem értem. Egyrészt, azt hiszem mivel mi kis ország vagyunk, nálunk gondolom viszonylag olcsó bevezetni egy dalt, mégse hallottam ilyen itthoni turnéról. Másrészt, amikor én kétszer jónak tartottam a dalunkat, akkor elég jó helyezést értünk el. Harmadrészt, ha egy profi együttes nem akar kilépni nemzetközi pályára, akkor ne induljon. Ha pedig ki akar lépni egy szélesebb közönség elé, akkor szálljon be a buliba. És végül, ha az MTV egyszer újra akar indulni, akkor álljon oda teljes mellszélességgel a választottja mellé, tehát úgy mint a Megasztár írjon alá egy menedzser szerződést a döntőseinkkel és mérettesse meg őket. Ez a tavalyi ...etlenkedés nem jó országimázs. Meg az sem, hogy elsőnek megyünk ki és utolsónak jövünk haza.

Visszatérve az idei versenyre, a román dal szerintem kifejezetten jó volt, a német is elfogadható, az angol csapat meg kifejezetten a helyén végzett. Persze ez már ízlés, neveltetés kérdése, hogy ki milyen stílusú és műfajú dalt vár. Én például sok műfajt és előadót szeretek, de mégis mindig elégedetlen vagyok a hazai listákkal. Mindig a jók tűnnek el.
il tenore 2010.05.31. 10:23 • [6]
Kedves Toromon ! Hozzászólásom lényege éppen az volt , hogy lehetetlen előre kalkulálni ! ..." fülbemászó dalt indíthassunk egyszer " írod .....hát ennél a győztes számnál csak fülbemászóbbak voltak , szinte kivétel nélkül ,mégsem ők nyertek ,mert ez SAJNOS nem szempont .....A 246 ponthoz képest160-tól 140-ig kaptak azok a helyezettek akik lényegesen dallamosabbat énekeltek mint Lena , pl:azer, román, dán, örmény, görög ,...nem is beszélve a valódi nagyívű dallamos számokról / ír ,izlandi / csakhát ők sajnos nem tini bálvány típusok voltak / korosabb , ráadásul kövérebb nők ---nekik viszont volt hangjuk !!!! /......ettől teljesen független ,hogy a győztes olyan hamisan énekelt , hogy helyenként nem lehetett felismerni ,milyen hangnemben van !!! ...mondhatod persze ,hogy ez a dalok versenye, de azért az előadás milyensége nem lehet egy független tényező , ráadásul épp a dal primitívsége miatt semmi valódi énekesi feladat nem volt benne, hiszen olyan kis terjedelemben mozog , hogy innen már csak egy lépés ,hogy rapp legyen.....
bizso 2010.05.31. 01:01 • [5]
A magyar énekelhet bármilyen dalt, ha nincs megszervezve hogy Eurovízió előtt túrnézzon abba az országba amelyikenk a lakosaitól a szavazatokat várjuk, + az adott országban játsszák a versenydalt és ez mind pénzkérdése és szerintem ennyit egyik zenész sem fog áldozni erre a célra.
toromon 2010.05.31. 00:49 • [4]
Lehet mondani, hogy a közönség nem jó, a dal se amit választ, meg az énekes se, de... Ez hova vezet? Sehova. Inkább meg kéne vizsgálni, hogy mi a titok. Hogy egy fülbemászó dalt indíthassunk egyszer.
il tenore 2010.05.30. 23:38 • [3]
....csatlakozom Otiferihez......siralmasan gyenge produkció nyert .....szinte a mezőny leggyengébb ének teljesítménye ,millió mellé intonálással ......fantáziátlan, korszerűtlen hangszerelés .....a 3 hangos "dallamvilágról" már inkább nem is írok.....sajnálom ,hogy ide silányult a végeredmény , mert az igénytelen tizenéves célközönség a fő szavazóbázis....pedig évek óta először nívós, igazi " fesztiválszámok" is elhangzottak , legalább 5 ragyogó nóta kitűnő énekesekkel ......kár érte , mert maga a rendezvény profi volt....
otiferi 2010.05.30. 13:42 • [2]
ez egy gyenkécske dal egy zsenge kiscsajtól egy mégzsengébb hangal ,Sokkal nívósabb énekesek,és dalok maradtak háttérben !!Talán nem is baj hogy nem indultunk !!
Előzmény: bizso • 2010.05.30. 00:04 • [1] • Előzménykövetés 
bizso 2010.05.30. 00:04 • [1]
Mi a véleményed a vesrenyről: Szerinted a legjobb nyerte meg?
lap teteje
További oldalak «« 12
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még