2024. június 2. | vasárnap | Kármen, Anita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
     
  Jegyvásárlás
In Flames (S), Sepultura (BRA)
Dátum: 2006. április 16.
vasárnap 19:00
Helyszín: Petőfi Rendezvényközpont (PeCsa)
 
     

8. nagylemezének, a 2006 elején megjelenő Come Clarity-nek kapcsán újra Budapesten a dallamos modern metal zászlóvivője, a svéd In Flames. Vendégük a brazil metal-legenda, a Sepultura.

Belépő: 2006. március 31-ig 6.200 Ft / 2006. április 1-től 6.900 Ft
Jegyelővétel: A Ticket Express hálózatában (www.tex.hu), Ticketportal (www.ticketportal.hu), Budapest: PeCsa, CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger, Speed Westend. Szeged: Bahia. Debrecen: Mezon Ifjúsági Iroda, Rock Ness

Kevesebb rendezvény van, amire büszkébbek lehetnénk, mint az április 16-i In Flames/Sepultura koncertre, hiszen tán fiatalkori álma mindenkinek, hogy vendégül láthasson két ilyen kaliberű, a nemzetközi metal világ arcának fazont szabó zenekart.

A svéd In Flames a dallamos death metal koronázatlan királyaként immáron 8. nagylemezét adta ki idén, Come Clarity címmel, amely megnyugvást jelenthet minden régi rajongónak, akik kicsit megijedtek az előző album némileg kísérletezős hangzásától. A Come Clarity révén láthatja vendégül Budapest újra a mindenható svédeket, akik legutóbb másfél éve zúzták szét a Sziget nagyszínpadot.
A brazil Sepultura fittyet hányva a határoknak a ’80-as évek elejei indulástól szép pályát járt be és napjainkban nemhogy egy a sok metal zenekar közül, hanem zászlóshajója a thrash metalnak, és nyugodt szívvel lehet őket Brazília első számú zenei importjaként számon tartani őket. Bár az elmúlt pár évben nem a nyugodt körülmények voltak jellemzőek, hiszen az énekes/gitáros Max Cavalera, akit a nép a Sepultura arcának tartott, elhagyta a zenekart és ebben sokan a zenekar földbeállását látták, azonban az amerikai Derrick Greene-el a mikrofonnál a Sepultura visszatért és immáron negyedik nagylemezüket adják ki az új frontemberrel, ami a Dante XXI címet viseli. Bár a turnén családi okok miatt Igor Cavalera dobos nem vesz részt, a zenekar közleményben tudatta, hogy ő még mindig a zenekar tagja, hogy a rajongók nyugodtan hátradőlhessenek…

És igen, nekünk pedig hátra kell dőlnünk és várnunk április 16-át, hogy ez a két metal ikon 2006-ban is magasra emelje a kemény zenék zászlaját a budapesti Petőfi Csarnokban!

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még