2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Vasárnap és hétfőn újabb kihagyhatatlan élmény Magyarországon, nem csak Jacko-rajongóknak

Úgy érzem, azonnal gép elé kellett ülnöm, mert most - január 16-án este 11 órakor - értem haza a SYMA Csarnokból, és még mindig teljesen a Michael Jackson koncert hatása alatt vagyok! Minden idők legnagyobb pop ikonjának dalait ilyen...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.01.17.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.27.
Hozzászólások: [36.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

sophie0607 2010.01.19. 09:49 • [26]
Mi a barátnőmmel nagyon jól éreztük magunkat, különösen az est második felében, amikor ezerrel pörögtünk a színpad előtt. Nyilván azok nem élvezték, akik csak ültek a székükön... A Heal the Wolrd óriási élmény volt, nagyon meghatódtam, amikor ennyi ember elénekelte. A 4 táncos srác eszméletlen volt, ennyire vérprofi táncosokat még nem láttam, pedig voltam egy-két show-n már.
MJ emléke örökké fog élni!
conte 2010.01.19. 03:21 • [25]
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) hétfői közleményében azt írja, a jegyáron felül kártérítésre is jogosultak lehetnek a szombati és vasárnapi Jacko-show nézői, mivel megtévesztették őket.
Igen, ez valóban megtévesztés volt. A remek werkfilm után - ami Michael Jacksot kivette a csinált sztárok sorából és bebizonyította, hogy valóban, mint szerző és előadóművész is a pop királya volt - ez a látványban és hangosításban harmatgyenge koncert botrányos volt. Az, hogy valaki gnóm és picit tud énekelni még nem elég, hogy egy tribute koncerten, ennyi néző előtt, ennyi pénzért Jacksont énekeljen. Mondjuk egy karaoke partin 3 sör után el tudtam volna viselni, aránylag. Kedves Attila, rajta, ki a füldugót, le a rózsaszín szemüveget és talán azt hallod és látod ami a valóság. Minden esetre, ezek után, amit írtál, nem fogadok el tőled több véleményt.
Katka01 2010.01.19. 01:24 • [24]
Szia Meola!
Egyetértek Veled másik 3000 embernek meg tetszett... Ááá hagyjuk már!
Jó éjt! :)
Előzmény: meola • 2010.01.19. 00:56 • [22] • Előzménykövetés 
Katka01 2010.01.19. 01:22 • [23]
Én szombaton személy szerint részt vettem a show-ban, és nagyon jól éreztem/tük magunkat a Michael Jackson rajongókkal együtt, a színpadnál tomboltunk!!! :-)
Sajnos egy primitív országban élünk....
Szánalmas, szomorú, hogy ebben az országban élek/élünk. Ezt a Michael Jackson tiszteletére rendezett show-t nem kellett volna így tálalni, mindent felfújnak. A tribute arról szól, hogy valaki tiszteletére csinálják, vannak akik ezzel nincsenek tisztában? "Nem hinném, hogy a műfajból ( régi Jackson-koncerteket utánoznak egy imitátor főszereplésével) sokat ki lehet hozni" Olyan sosem lesz senki , mint a Drága Michael!!! Azt gondolom és még sokan rajtam kívül aki ott volt a koncerten, hogy aki akarta jól érzete magát, mivel tudta az ember, hogy nem Michael Jackson jön el személyesen, mert akkor nem tribute lenne. Elég primitív országban élünk azt gondolom, ez meglátszik. A németeknek, oroszoknak tetszett, mi " különlegesebbek vagyunk" és ezért nem. Az menjen el ilyen tribute koncertre itthon aki tudja tisztelni azt az előadót akiért szól, aki igazi rajongója Jacksonnak az másképpen látja a dolgokat, aki nem csak azért vette meg a jegyet, mert megteheti és elmondhatja, hogy itt is voltam,sznob vagyok tipikus magyar szokás...pff
Nagyon felmérgeltek ez a cikkek amiket írtak. A média és az ál-rajongók csinálnak hullagyalázást nem az az ember aki tisztelegni próbál Michael előtt, a rajongók is ezt teszik szeretik és tisztelik Micahelt .... Beszéljenek inkább igazi rajongókkal a klubból akiket emlegettek a cikkben. Akkor talán egyes emberek is másképpen fogják látni, hogy miről is szólt ez az egész! Sullivan szereti Michaelt! Katt a linkre Sullivan beszél! http://www.propeller.hu/belfold/947968-jacko-show-budapesten

Más műsorát elrontani Lil C gyerek is.... pfff Szándékosan meg volt rendezve... Rakonczai Viktor is játsza a hülye fejét, a zenekara egy nagy nulla volt shyguys fújj hímringyós névvel! :-D
Lehet volt a koncerten néhány ember aki jobban énekelt és táncolt, mint Sullivan, sőt biztos, de ez az Ő műsora volt. Hallottunk már a tiszteletről a másik ember iránt??? Itthon úgy látom nem. Én kiosztottam egy embert a koncerten, hogy lehet haza menni, ha nem tud tiszteletet adni másoknak. Nem tudom mit vártak azok az emberek akik problémáztak magyarul le volt írva, hogy imitátor jön! Gondolkozz ember!!!!!
Amúgy meg Magyarországon a szervezők voltak a hibásak, mert nem írták ki a változást, hogy nem a beígért zenekar jön el, külföldön minden rendben volt a Danubius Music Kft szervezte ami felszámolás alatt van és több átveréses rendezvényt szervezett már!!!!!!!!!!!!! Magyarország.
Nagyon jó volt a koncert!!! :-) Szép napot!
" Áldás Rátok" - azt a mi Drágánk mondta mindig! Kedves Igazi Michael rajongók!!!
Nekem még aláírásom is van Sullivan-től. :-) Úgy mellékesen és egy nagyon kedves ember, aki a koncert után odament hozzá az tapasztalhatta. :)
Jó éjt!
Addig viszont senki ne írjon véleményt olyan dologról amit nem látott vagy nem tapasztalt! Aki gagyi szenzációra hajtó bulvárt olvas az kábuljon csak el... :)


Van olyan hely Magyarországon ahol igazi rajongók is elmentek a koncertre.
http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/01/nagy-siker-volt-a-michael-jackson-show/
meola 2010.01.19. 00:56 • [22]
Sziasztok,
Elöszőr is ismét bizonyít a magyar sajtó! Felháborítónak tartom, hogy 50-100 ember próbálta a többi pár ezer embernek a szórakozását elrontani és ebben a sajtó ismét partner volt.
Mi /több barátom nevében mondhatom/ nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy páran próbáltak tenni ez ellen.
Sok mindent lehet mondani erre a műsorra, csak azt nem, hogy gagyi volt.Szerintem a táncosok kívállóak voltak az a vokalistáknak jó hangjuk volt és még a főhös is elég sokat hozzátett, hogy sokak számára szép este legyen.
Amiben tényleg lehet kivetni valót találni az a műsor koreográfiája, úgyanis az első részben nehezen indult be a buli,de a második rész az fenomenálisra sikeredett.Amit még elhagytam volna az a szünet, arra semmi szükség nem volt és lélektanilag rossz pillantban is hagyták abba az első részt
De összegezve ez a tribute show megállta a helyét és kár, hogy teljesen másképp állítják be egy páran!
zigg 2010.01.19. 00:44 • [21]
zeva08: Sullivan helyett hogy mehetett volna az "eredeti", ha az meghalt???
boboka38 2010.01.18. 20:44 • [20]
Mindenkitől elnézést a hibákért, amiket vétettem, de nagyon dühös vagyok...!!!!
boboka38 2010.01.18. 20:42 • [19]
Sziasztok!
Azt kell mondjam, osztom a véleményed. Bár én nem voltam ott hálisten egyik show műsoron sem, de ez az egész tényleg csak egy rakás szutyok.
Arról nem is beszélve, hogy tényleg nem kellene egy napon említeni Michael-el ezt a külsőleg felismerhetetlen kis gnómot, aki nem csak hogy egyáltalán nem hasonlít rá, de a neten található fotókat nézegetve, még tartása sincs.
Az a szerencse, hogy a hangját nem hallhattam.
Aki MJ dalain nőtt fel, el sem kellett volan hogy menjen erre a koncertnek nem is nevezhető cirkuszra. Persze a "tisztelegjünk Michael emléke előtt" szlogen sok minden bűnt lefed, pl. a pénz utáni vágyat.
Az utolsó búrt is lehúznák szegényről, ha lehetne. Arról nem is beszélve, hogy a táncosainak kellett volna tudniuk legjobban: NEM SZERETTE, HA JACKO-nak HÍVTÁK!!! Kérdezem: miért is lett ez a show elnevezése???
És igen egyetértek azzal is, hogy ez M.J. megalázása volt...sajnos...semmi más. Mindig az a mocskos pénz...
Előzmény: zeva08 • 2010.01.18. 20:09 • [18] • Előzménykövetés 
zeva08 2010.01.18. 20:09 • [18]
sziasztok.........
Egy..arról volt szó, hogy az eredeti táncosok jönnek, Sulliven vagy ki a szar szóba sem jött.
kettő.. egy koncerten énekelni és táncolni szokás ha jártál már koncerten tudhatod de lehet, hogy vidéki közösségi buliba jársz ahol belépőt sem kell fizetni a kultúrban. A kisgyerek akiről írtál elkezdett táncolni és tánctudása miatt nem a műsort nézték, hanem őt. Egy koncerten viselkedni kell bunkókám jól írtad.
Mi a 4. sorban ültünk 14 900 ft ért.
Ha te M.J. dalain nőttél fel neked kellene szégyelned magad, hogy ezt a szutykot e napon említed a sztárral. Ez a műsor M.J. megalázása volt............
laeh 2010.01.18. 19:16 • [17]
Köszönöm Senon1!
Örülök, hogy más is leírja a pozitív véleményét. Én is pontosítanék: mi a barátainkkal 3600Ft-os jegyet vettünk, tehát tényleg nem igaz, hogy csak 13-20 ezres jegyek voltak!
Nem igaz az sem, hogy kevésbé ismert számokat énekeltek a koncert első felében. Aki így véli, az nem ismeri még igazán a dalokat. A második fele még felszabadultabban telt, mivel a közönség felállt és tapsolva ujjongott a színpad elé tömörülve. Fantasztikus volt. A nézők visszajelzése nagy befolyásoló tényező. Sullivan mindent beleadott, felszabadultan, szívből és jól táncolt.
A moonwalk is tökéletes volt, ahogy az egész Billie Jean! Tényleg Szegeden nagy sikert arattak! Magával ragadta a közönséget.

Aki azért ment el Budapesten a koncertre, hogy kihasználja a tömeget arra, hogy bemutassa saját "tánctudását" és saját fényében fürödjön (arra az emberkére célzok, aki felállt és "táncolni" kezdett), az süllyedjen el szégyenében és a többi őt éltető ember is! Viselkedni tudni kéne!!!!
lap teteje
További oldalak «« 12 3 4 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még