2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Vasárnap és hétfőn újabb kihagyhatatlan élmény Magyarországon, nem csak Jacko-rajongóknak

Úgy érzem, azonnal gép elé kellett ülnöm, mert most - január 16-án este 11 órakor - értem haza a SYMA Csarnokból, és még mindig teljesen a Michael Jackson koncert hatása alatt vagyok! Minden idők legnagyobb pop ikonjának dalait ilyen...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.01.17.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.27.
Hozzászólások: [36.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Sólyom Attila 2010.01.17. 17:04 • [6]
Kedves Shellby9! Nyilván te jobban tudod, hiszen tánctanár vagy, hogy Michael Jackson táncosai inkább csak vokáloztak. Én egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki hobbiból zenél, de laikusként azt mondom, ilyet itthon nem látni (persze téged sem láttalak még táncolni, úgyhogy lehet, hogy én tévedek). Kár, hogy a felénél hazamentél, a második fele sokkal látványosabb volt!
Kedves Borbie! Ön volt az, aki a bejáratnál sírva fakadt, amikor megtudta, hogy meghalt a Jacko? (Volt ilyen...) Aki pedig a "Tribute" szó jelentésével tisztában van, az nem írja le, hogy visszaéltek Michael Jackson nevével. Kettejüknek, és annak a másik kb.30 balhézónak pedig azt üzenem, hogy sajnálom a csalódottságukat, de kérem Önöket, ne hazudtoljanak meg egy SYMA Csarnoknyi közönséget. A túlnyomó többség ugyanis a színpad előtt bulizott, tetszik-nem tetszik. Luella véleményével viszont egyetértek: senki nem ér a sztár nyomába, szerintem sem kellett volna "Michael"-nek szólítani.
Csacs 2010.01.17. 16:55 • [5]
Hihetetlen, hogy egy halott ember Nevével hogy lehet így visszaélni...
Ez a szar amit előadtak nevetséges.
Én úgy indultam, hogy azt látom kb amit a filmben, mondjuk már az gyanús volt, hogy magyarországon 5ször fellépnek..
Ehhez képest úgy tűnt, mint valami falusi szakmunkásképző tornatermében a tüzépen akciós deszkákból összeütött szinpadra hasonlító semmi, ahol néhány fiatal a szalagavató bálra gyakorolja a Jacko paródiáját..
Ennek a Jacko hasonmásnak a Capella nevű szórakoztató létesítményben kéne fellépni legközelebb...
Szégyen és gyalázat!!!!!!
Vissza akarom kapni a pénzemet!!!!!!!!!!!
luella 2010.01.17. 16:13 • [4]
Szerintem nem volt rossz, a kedvenc dalaimnak nagyon örültem, de sokkal jobbra számítottam. Még úgy is, hogy úgy mentem oda, hogy nem várok sokat tőle. Nem tetszett, hogy Sullivan urat Michael-nek szólították, úgy kezelték mintha Ő lenne. Csak annyi lett volna a dolga, hogy kedvesen, szerényen elénekli- táncolja a dalokat, nem pedig eljátssza, hogy ő a pop királya. Mert ez a személyi kultusz nem róla szól! Csak tegnap ismertük meg a nevét.. Sokkal nagyobbszabású rendezvényre vártunk, mert ez nem igazán fedte a filmben látott koncertet. Azonban a zenekar nagyon jól szólt, a vokalista fiú az egész koncert csúcspontja volt, és a táncosok (BÁR NAGYON KEVESEN VOLTAK!:(() fantasztikusak voltak. Nagyon energikusan és lélegzetelállítóan mozogtak. Bárcsak láthatnánk ilyet itthon gyakrabban. Bárcsak Danny Ware (akit beharangoztak) jött volna. Összességében: Michael Jackson pótolhatatlan... de ezt mindenki tudja. ÉS nagyon hideg volt!!!
Borbie 2010.01.17. 15:53 • [3]
Kedves Attila!
Nem tudom melyik jegyirodának dolgozik, de nyilván érdekében áll, hogy minél több embert sikerüljön bepalizni erre a botrányos, Jacko emlékét meggyalázó förmedvényre, amit tegnap este láttunk. Szemenszedett hazugságokat állít a cikkben!!! Az emberek azért álltak fel a "show" felénél, hogy hazamenjenek, nem azért, hogy bulizzanak. Milyen igényes színpadképről beszél????? A táncosok mozgásától nekem is tátva maradt a szám, annyira rossz volt. A "profi hangzás" pedig a tiszafüredi búcsúban sem állta volna meg a helyét. Tej’ai Sullivan mozgása inkább egy majoméra hasonlít, Michael Jackson-tól fényévekre van. Szegény, biztos forog a sírjában, hogy ilyen gusztustalanul visszaélnek a nevével... Felháborító, hogy így becsapják az embereket!!!!
ricsi33 2010.01.17. 15:30 • [2]
nagy szar volt az egesz!aki teheni nemenjen!
shellby9 2010.01.17. 10:35 • [1]
Szia Attila!
Nem tudom,hogy ugyanazt láttuk e,márpedig nagy valószínűséggel igen.Én nagyon fel voltam háborodva veled ellentétben...egyáltalán nem értettem ezt az egészet és a felénél hazamenetünk a férjemmel,hozzáteszem biztos láttad,hogy sokan tettek még így...Az emberek nem erre számítottak.Hol volt a tánc show?Mert a 4 táncos is inkább vokálként működött nem táncosként.(Tánctanár vagyok...) Nekem nagyon nagy csalódás volt az egész.
Üdv:
Andrea
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még