2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Sok mindent jelent Vincze Lillának a karácsony
Vinze Lilla máshova esett, mint tervezte

Legutóbbi programok

Összes program

Legutóbbi kiadványok
Angyalnak, Madárnak... (2008)

Összes kiadvány

     
  Vásárlás
Vincze Lilla: Angyalnak, Madárnak...
Megjelenési dátum: 2008. június 9.
Megjelent:
CD » album (2008)
Közreműködők:
előadó/zenész: Vincze Lilla
kiadó: Hargent Media
A pop és komolyzene keveredik ebben az igazán egyedülálló kitûnôre sikeredett magyar, francia,latin, spanyol és olasz nyelven elôadott anyagon, amelyet Szakos Krisztián zenei rendezô és Vincze Lilla nagyszerû hangja fémjelez.
 
     

Vincze Lilla újdonsága nemcsak az Angyalnak szól

Nemrég került a boltok polcaira a hazai ’crossover’ nagyasszonyának, az egykori Napoleon Boulevard énekesnőjének, Vincze Lillának új lemeze.

Az első nagy sikert Lilla 1986-ban az Interpop Fesztiválon érte el, ahol a Kérlek, ne félj! című dalt énekelte, amellyel elhódította a fődíjat. Pályája kezdete is innen számolható.

Később a Napoleon Boulevard énekesnője lett, ami hatalmas mérföldkő volt az életében és a karrierjében is egyaránt. Szép sikereket értek el, Lilla négy éven keresztül volt a csapat tagja. Fokozatosan, egyre szélesebb körben lettek ismertek, és egyre többen szerették meg dalaikat.

Miután a zenekar feloszlott, Lilla 1991-ben megjelentette Mámor című albumát, amelynek címét József Attila azonos című verse adta, amelyet a művésznő meg is zenésített az albumon. Ezt követte a Két Hold című nagylemez, amihez egy fantáziaregény is megjelent, szerezve ezzel érdekes és értékes perceket a hallgatóknak és olvasóknak egyaránt.

Vincze Lilla a magyar zenei élet különleges személyisége, érzékeny és emberközeli látásmódjával nem csak nagyszerű muzsikákat, hanem egy újfajta szemléletmódot is igyekszik átadni hallgatóinak. Igyekszik az életet élhetőbbé tenni, és a zene segítségével olyan dolgokat átnyújtani, amelyek egy kicsit irányt adnak azoknak, akik bármit is nehéznek éreznek…

"Angyalnak, madárnak"

A Művésznő most egy új albummal jelentkezik, amelyet tisztelői már igencsak vártak. A lemezen a pop és komolyzene keveredik s az anyag igazán egyedülállóra sikeredett. A dalok magyar, francia, latin, spanyol és olasz nyelven csendülnek fel, amelyet Szakos Krisztián zenei rendező és Vincze Lilla nagyszerű hangja fémjelez.

A lemezen többek közt élő kamarazenekari előadásban Ave Maria feldolgozások hallhatók, de helyett kapott az egykori Napoleon Boulevard "Fogd meg a kezem” című dal átdolgozása is. Emellett a magyar és hindi nyelven megszólaló "Éjvarázs" amely az igényes zenehallgatók kedvence lehet. A "Körbefog az ég" különlegesen hangszerelt ritmikus dal, amely igazán táncra csábító.

A címadó dal az "Angyalnak, madárnak" mint szövege és előadásmódja által érezhetik majd az érzékenyebb lelkűek, hogy szinte szárnyalhatunk az érzelmek tengerén. Ebből a számból készült egyébként elsőként videoklip az albumról.

Az album nemcsak a Napoleon Boulevard és Lilla rajongóinak szól majd, hanem remélhetőleg méltán lesz népszerű a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as hallgatók közt.

– jtpress/havassy –

[2008.06.19.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még