2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felfrissül a piac: megszűnik a két vezető rádió

Erről október végén döntött az ORTT.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.02.
Hozzászólások: [86.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

idegen 2009.11.02. 22:16 • [56]
Erlkönig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet vissza meni Nénet O ba ha valami nem tetszik MAGYARORSZÁGBAN,ez a két rádió sokat tett,rengeteg embernek segitett,többek közt beteg gyerekeknek,is.Szóval ha valami nem tetszik lehet menni.
eddig a rádiók voltak értünk most mi is tegyünk valamit,értük,EGY MINDENKIÉRT,MINDENKI ÉRTÜK,A RÁDIÓKÉRT!!!!!!
sikator12 2009.11.02. 12:49 • [55]
a SIKÁTOR-nak még segíthettek: http://www.boon.hu/special/zenekar
Erlkőnig 2009.11.02. 08:09 • [54]
Figyú Zsottika!
Te is kipróbálod az „Apró trükkök százaiból” azt, amelyik számodra a kézenfekvő. Miután osztottad az eszed, megkérsz mindenkit, hogy kussoljon. No! Az ilyen ötletek miatt kell az agymosodákat bezárni. Az meg sem fordult a buksidban, hogy a kérdésemre felelj. Milyen törvénytelenség történt?
zsottika71 2009.11.01. 22:40 • [53]
Szerintem ebben a fórumban két gombnak kellene lenni. Aki szerette a Slágert, vagy a Danubiust 1-es gomb, aki nem 2-es gomb. Nem kellene osztani az észt egymásnak. Részemről 1-es gomb. Üdv mindenkinek.
Erlkőnig 2009.11.01. 22:17 • [52]
Zsottika aranyapám!
Ha szerinted a színvonalas zenéből nem túl sok van, akkor zenével kapcsolatban ne mondj semmit, mert csak nevetséges leszel. Vannak, akik színvonalas zenéből is tudnak műsort készíteni, de tartok tőle, te azt nem szeretnéd.

Ha valaki sokat hazudozik, akkor az nem érv, hogy ne hallgassam! Ha hiszékeny emberek hallgatják, akkor ártalmára van azoknak, is, akik nem hallgatják. A Bumeráng pedig nem az igazmondásról lett híres.
zsottika71 2009.11.01. 22:01 • [51]
Zsútka. Igen ugyan olyan unalmas lesz a többi rádió is. Minden adó képvisel egy stilust, ami véges repertoállal rendelkezik. A sláger megpróbált színvonalas zenét adni amiből nem túl sok van, ahhoz hogy minden napra más jusson. A 3 akkordos szarokra meg ki kíváncsi? A bumeráng viszont mindig érdekes volt, 10 év alatt sem unalmasodott el. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell fikázni, nem kötelező hallgatni. Az ilyenek a meccsekre is azért járnak, hogy az ellenfelet szidják, ahelyett, hogy a sajátjuknak drukkolnának. A környezetvédelemért úgy gondolom nem keveset teszek, de még egy zöld szalag elfér a piros kék mellett. Egyébként tetszik a terraform véleménye.
Erlkőnig 2009.11.01. 20:44 • [50]
Itt túltengenek azok a hozzászólások, amelyek jajveszékelnek, Uram! Mi lesz most velünk Danubius, meg Slágerrádió nélkül!
Akik meg azt mondják, hogy :Végre két agymosodával is kevesebb! Azok nem is törődnek vele, így az ő véleményük kimarad. Pótolnám őket.
Azt szeretném tudni, milyen törvényeség sérült itt. A teljes bizottság elfogadott két pályázatot, amely több pénzt, és jobb műsort igért. Az elnök, egymaga tiltakozik. Tán őt érte kár? Mi itt a baj? Néhány mocskosszájú, szélsőséges politikai nézeteket sujkoló ember most nézhet más állás után. Na bumm! Nem kerülnek szegényházba.
Abban meg nem kunszt bízni, hogy a műsor jobb lesz az utódokon, mert az eddigi csak azoknak volt jó, akik celebekre kíváncsi. Zenéből kevés volt arrafelé.
beki4 2009.11.01. 16:39 • [49]
Hihetetlen, hogy mi mindent meg nem tesznek. Ezután majd csak a politikát fogjuk hallgatni, én biztos nem mert utálom az egészet. Van 2 jó rádió azt is el kell venni az emberektől Szemetek.
Terraform 2009.11.01. 11:50 • [48]
Az a baj MonsterFR ha te lennél az ő helyükbe akkor most nem ezt mondanád!!!!Másik összekevered a dolgokat kit érdekel 1 rise fm???Tett vmit az emberek érdekébe ott is csak pofáznak csak kicsibe,senkit nem érdekel 1 NO NAME ADÓ!!!!Rise fm még csak kapar de sose lesz olyan nagy mint a DANUDIUS MEG A SLÁGER!!Vagy ha lesz is az még kurvára messze áll tölük!!SZAL 100SZÓNAK IS 1 A VÉGE ŐK TÚL JÓL CSINÁLJÁK ÉS EZ FÁJ A SOK GYÖKÉRNEK EZ ITT A LÉNYEG A TÖBBI MEG CSAK BLABLABLA!!!!! DANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stunde 2009.11.01. 11:28 • [47]
Akinek nem tetszik a döntés, köztük nekem sem katt. ide:

http://www.radiotakarunk.com/tiltakozas/#ide

és

http://www.hallgatokaradioert.com/cikkek.php

TILTAKOZZ TE IS!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34 5 6 7 8 9 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még