2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felfrissül a piac: megszűnik a két vezető rádió

Erről október végén döntött az ORTT.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.02.
Hozzászólások: [86.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Terraform 2009.10.29. 03:42 • [16]
Sziasztok!Hát igen ez a ma Magyarország ami jó azt el kell venni ami meg szar azt támogatni kell ezért vagyunk ott és leszünk mert ilyen segfejekkel van tele az ország!!!!Az a baj, h a DANUBIUS TÚL JÓL CSINÁLTA ÉS EZ FÁJ A SOK GYÖKÉRNEK!!!!A mutogatás az megy semmi más!!!!!!!!!!!!!!UNDORÍTÓ EZ AZ EGÉSZ ÚGY AHOGY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalozka 2009.10.29. 00:47 • [15]
Sziasztok.Csak igazat tudok adni melindának!Elég sokat hallgatom a slágert és a danubiust nagyon szeretem öket.Sok olyan zenét hallok mind a kettön amiket régen is szerettem és még ma is örömel halgatom meg.Nem is értem ezek után mi jön?Az ortt nagyot hibázik ha leveszi öket az éterböl.Nem tudom hány embernek fog hiányozni de szerintem nagyon soknak.Sokszor volt olyan hogy a slágert halgattam reggel és valahogy mindig jobban indult a napom sa boros - bocskor poénjait halgattam.Nem vagyok semmi rosz elrontoja de lehet hogy a két ujj rádio ado is jo lesz csak ki kell várni mi sül ki belöle.Remélem azért ha más nem de egy másik frekvencián ujjra lehetlesz halgatni a két ado(danubius,sláger).Sok sikert a nagyoknak hogy megoldják a problémát!
zsútka 2009.10.29. 00:44 • [14]
nekem ezek nem fognak hiányozni.
de! bárhol jártam a világban, végigpásztázva a frekvenciákat, mindenhol találtam legalább egy, helyi népzenét játszó csatornát. na ez az ami igazán szégyen. mi lenne a közszolgálat? el lehetne azon gondolkodni, hogy pl. táncművészeti néptánc szakján mit tanítanak petőfi költészete és a népköltészet kapcsolatáról, és újragondolni ezt az mr2-t is pl.
talán nem lenne rossz országos jazz, blues, progresszív rock rádióadó sem.
és bár nem zene, de olyan csatorna, amiben nem megmondóemberek, mosottagyú utca embere, hanem értelmes, kritikus, saját véleményüket értelmesen kifejező hétköznapi emberek, adjaisten művesz véleményét lehetne hallani, közérdekű dolgokról. ami valójában a politika, nem az amit "felettünk", nélkülünk csinálnak.
persze ezeknek lényeges alapja ez a frekvenciaosztás. ez is csak mo-on megy ilyen bénán.
GyoriMelinda 2009.10.28. 22:06 • [13]
sziasztok Melinda vagyok és mélységesen fel vagyok háborodva azon hogy megszünik a Danubius és a Sláger rádió tudni szeretném mi ennek az oka! Mi lesz itt Magyarországon? Párt Rádiók lesznek vagy mi? mindenhol csak a pártok viaskodásait lehet hallani és olvasni még a csapból is Bajnai Gordon folyik és a két nagy rádió helyett új rádió lesz persze Párt rádió! Nem kell itt cicómázni a dolgokat hogy kinek mennyi része van ebbe a dologba szerintem ugyanis nem lesz nagy hallgatóságuk én biztos nem fogom hallgatni! Szerintem nem rádiót kellene alapítani a pártoknak hanem az ország sorsát rendbe hozni! Az érdekesebb lenne! De kérdezem én mi fog szólni a rádióba Bajnai kontra Orbán? Vagy Orbán kontra Gyurcsány? vagy mi lesz?Ez a baj ez az ország teljesen el van korcsosulva! Építő nemzet? hol? Magyarországon biztos nem!!!!!!! Pártok harca éljen a Párt Rádió!!!!! DE ÉN NEM HALLGATOM A SOK SÜLETLENSÉGET MERT TENNI NEM TESZ SENKI SEMMIT CSAK A MAGÁÉT FÚJJA AZ ORSZÁG MEG LASSAN CSŐDBE MEGY!!!!!
yakin 2009.10.28. 21:59 • [12]
nem baromság, amit írtam, hanem az, amit te is írtál. ha kitalálod, mi az, kapsz egy egész alakos torgyán-posztert meg egy csíkos, mosatlan atlétika-trikót.
Előzmény: Goldfish66 • 2009.10.28. 16:14 • [5] • Előzménykövetés 
finciko 2009.10.28. 21:35 • [11]
Igen,nekem nagyon fog hiányozni a Danubius.Hát itt tényleg mindent meg lehet tenni?Ennyi a hallgatóság véleménye?Ez döbbenet!!!!!!!
Remélem lesz még folytatása a dolognak.Undorító!!!!!
Előzmény: bizso • 2009.10.28. 12:23 • [1] • Előzménykövetés 
Donszi 2009.10.28. 19:32 • [10]
Ugyan már! Ez az egész még csak nem is az ORTT hibája, gondolkozzatok már, hiszen a vezérigazgató, Majtényi László sem szavazott, megtagadta a jelenlétet, és a részvételt, "törvénysértőnek" titulálta a másik 6 tag (1-1 Fideszes, MSZP-s, KDMP-s) döntését, szerinte a pályázati verseny nem volt korrekt és tiszta, rohant Sólyom László Nagyúrhoz, ő persze szokásosan kussol (mint minden rendes báb), illetve Majtényi minden bulvárlapnak terjeszti álláspontját és majrézik, fel van háborodva... NEM az ő hibája!
Ezzel szemben nyilatkozott Bajnai, aki az ORTT-re akarja kenni a dolgot, így a sok hülye ember, aki nem igazán gondolkodik, a tervek szerint majd az ORTT-t teszi felelőssé az ügy miatt, hátha azt is felgyújtják, mint az MTV-székházat... Nem veszitek észre?? Pont ezért csinálják az egészet! Hogy még egyszer bele tudjanak rúgni a magyarba (de hiszen lehet is, mert hülyék vagyunk és birkák, mert hagyjuk mindezt), a pártok és a diktatorikus (!) magyar politika pedig MINDEN eszközt megszerez, hogy szépen lassan sehol se lehessen "kiutat" találni, és korlátlanul uralkodhasson a nép felett, mi meg akkor kapunk majd észbe, amikor már késő lesz...:S
Az ORTT-re is nagymértékű politikai nyomás nehezedik, sajnos szerintem mi, egyszerű emberek sem tudunk sokat tenni ennek érdekében...
A legvalószínűbb, hogy rövid úton el fogják tüntetni Majtényit az útból, mert igencsak szembeszállt az "uralkodókkal", a Juventus pedig azt tanácsolja a Sláger és a Danubius Rádiónak, hogy az ügyet vigyék bíróság elé, a Sláger visszajelzései szerint pedig igenis per lesz...
Hát csak ennyi, reméljük, hogy sikerül nekik, hiszen egy nemzet áll a hátuk mögött!:)

Hajrá Sláger Rádió!
Hajrá Danubius!
csakmanocska 2009.10.28. 19:20 • [9]
Szégyenlem ezt az országot! Pártok harca a nép meg le van sz**va! Az senkit nem érdekel,hogy több millióan miért is szerették ezt a két adót halgatni?!Szólás szabadság? Francokat! Mindíg csak a politika! Kíváncsi lennék,hogy ezért ki-kik teszik zsebre a sok pénzt? Mert,ogy mi nem az biztos! Ami működik azt miért kell el b**szni?
Bala17 2009.10.28. 17:37 • [8]
Én nekem nem annyira gond, csak az Rádió fog Hiányozni, meg a Bumeráng reggelente, hajnalban a Duma kanyar - Ugyanis Messze lakok a munkahelyemtől és bele tudok hallgatni a Dumakanyarba ami szerintem az egyik legjobb rádióműsor mióta megszüntették a Petőfi Rádióba a "Vélemény szabad" című műsor.
Szerintem az ORTT-t Kellene Likvidálni, nem a Rádiócsatornákat.
De a danubius az egy nagy kaki ez a szerény véleményem :(
brumi 2009.10.28. 16:32 • [7]
Nincs itt ekkora gond, másik frekvencián fognak majd sugározni. A rajongókat nem éri kár, egyébiránt amikor ők szerezték meg ezeket a frekvenciákat.......
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 6 78 9 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még