2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felfrissül a piac: megszűnik a két vezető rádió

Erről október végén döntött az ORTT.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.02.
Hozzászólások: [86.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Mary.szerint 2009.11.01. 11:26 • [46]
Ebből látszik, hogy túl népszerűek, a népszerűek veszélyesek, jobb ha nem jutnak szóhoz. Mi szükség is lenne hangulat javító adókra, mikor minden szép és jó kis országunkban.

A többi rádiót úgysem hallgatom, meg akarja venni valaki a rádiómat????????????
salamon01 2009.10.31. 22:44 • [45]
Legalább 3 különböző Danubius és Sláger megmentő petícióról tudok. Engedtessék meg a KULTURÁLT ÉS POLITIKAMENTES ELLENVÉLEMÉNY:

http://www.petitiononline.com/rfreki/petition.html


Csatlakozzon, ha szeretne egy józanabb országban élni, ahol az emberek a VALÓ ÉLETET érintő fontos kérdésekben is össze tudnak fogni, amelyek többet jelentenek a mint a szórakoztatásuk.

Csatlakozzon, ha szeretne egy olyan rádiót hallgatni amelynek a zenei repertoárja nagyságrendekkel több zeneszámból áll, mint néhány száz (2-300).

Csatlakozzon, ha nem szeretné az unalomig ismert dalokat kétóránként viszont hallani.

Csatlakozzon, ha nemcsak a mainstream a zenei irányzatokra kíváncsi és elege van abból, hogy egész zenei műfajok maradnak a két országos frekvenciát birtokló rádióadó látókörén kívül.

Csatlakozzon, ha elege van a pökhendi bulvárhősök vihogásából.

zsútka 2009.10.31. 17:23 • [44]
látod MonsterFR? írígység beszél belőled. mondja ezt valaki, aki szerint bocskorék okos elméje, beszédkézsége, egzisztenciája, zenei tudása irígylésre méltó, s ők igazi profik, sztárok. mert szerinted nagyképű celebek. de neki van antennája, meg szalagjai. ..
áh! kiábrándító, hogy ilyen lényegtelen szarságokért össze tudnak fogni az emberek. környezetvédelemért nem. ebből látszik, a jelen a fontos (a reggeli birkulás, erőltetett, szerencsétlenséget kifigurázó "profikon" való röhögés), meg az irgylésreméltó egzisztencia. az utánunk jövő generáció meg belefullad a mocsokba. nem mellesleg, ha már zene.hu. kénytelen vagyok néha belehallgatni a szóban forgó rádiók zenei kínálatába. dögunalom. egyszer pár napon keresztül dolgoztam úgy, hogy egész nap láger rádió szólt. ugyanazok az unásig hallott számok majdnem ugyanakkor, majdnem ugyanolyan sorrendben. áá! igénytelenség.
nem állítom, hogy az újak jobbak lesznek, sőt előre tudom, hogy ugyanolyan szar lesz.
zsottika71 2009.10.31. 16:23 • [43]
MonsterFR Szerintem a Bocskoréknak nem kellett volna befogni a szájukat. Sokan megirigyelhetnék az okos elméjüket, beszédkészségüket, egzisztenciájukat, zenei tudásukat...... stb. Szerintem belőled is ez az irigység beszél. Bármely témából tudtak érdekes műsort kovácsolni nap, mint nap. Ez 10 éven keresztül sem vált unalmassá. Mert ők igazi profik, sztárok. Szeretném, ha még hallanánk róluk. Bárhol is legyenek, én velük leszek. Éljen a sláger rádió és a bumeráng!!!!! És szorítok a danubiusnak is. A piros és a kék szallag, már az antennámon van.
MonsterFR 2009.10.30. 19:03 • [42]
Tudom, hogy sokaknak ez nem fog tetszeni, de én meg örülök, hogy végre valaki(k) befogták a pofáját ezeknek a nagyképű "celebeknek"! Milyen érdekes, hogy a bochkor most mennyire meg van hunyászkodva és hogyan kér mindenkit, hogy legyen a segítségükre. Ha jól emlékszem akkor a RiseFM vs. Pont FM balhéra a füle bozját sem mozgatta, pedig ott is emberek dolgoztak. Aztán Rise most nincs is, de ez nem téma, hiszen a "nagyok" csak a fontosak!!!! Hát ez olyan mint a magyar állam és kormány. A kis ember bűnhődjön, a "nagynak" pedig meg kell bocsátani. Remélem soha többet nem hallok egyik csatornáról sem........
zoee198 2009.10.30. 15:03 • [41]
Én nem értem, hogy mért kell azt "beszüntetni" ami jól működik!!!
a két leghallgatottabb rádió....ááh....:@:@ A Mi véleményünk nem számít??! mert lehet hogy az ORTT-be nincs 1 olyan ember se aki hallgat rádiót, mert ha lenne, akkor maradna úgy ahogy van...minek ezt.....:@ najó...mind1....nagyon okosak voltak...Ez biztos...! Gratulálok az "jó" döntéshez! :@:@:@ :S
röviden ennyi! =))

És: DANUBIUS! AZ ÉN RÁÁÁDIÓÓÓM!!!!! =) :'(
Bg.Réka 2009.10.30. 13:12 • [40]
Én is, mint ahogy -látom, hallom, olvasom -sokan mások, szeretném, ha megmaradna ez a 2 rádió, de sajnos erről nem mi döntünk! A kapcsolódó cikkeket olvasva ez esetben is a pénz beszél és a szép Magyarország becsületes politikusainak döntése dominál majd (Az ORTT-nek hat tagja van, egy-egy fideszes, KDNP-s és SZDSZ-es, két MSZP-s küldött és az elnök, Majtényi László.) Természetesen, a remény hal meg utoljára, ezért ha valaki szeretne tiltakozni az ORTT dönése ellen, itt megteheti: http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php
...A változásra áhítozó embereknek pedig azt üzenném:legyen igazatok, legyenek jobbak az új rádiócsatornák, mint a régiek, de megkell érteni, hogy minden ember fél az újtól és nem szívesen engedi el a megszokott-jól bevált dolgokat, de ettől még nem biztos, hogy ők a 'mosott agyúak'
Üdv,
"bölcs" Réka
Terraform 2009.10.30. 03:39 • [39]
az FM1 konzorcium és az Advenio Zrt. üzemeltetheti a következő hét évben a két országos vételkörzetű, most a Sláger, illetve a Danubius Rádió által használt kereskedelmi rádiós frekvenciát.Hát ezis mi??Mér lopott adón tudnak sugározni tovább???DANUBIUS=Klassz radio, KÉRDEM ÉN EZ AZÉRT Klassz mer tudnak lopni vagy mi a faszom????EZ AZ UNDORÍTÓ HA BESZÜNTETIK NE MÁS FREKVENCIÁJÁN RAJOSKODJANAK DEHÁT EBBŐL LÁTSZIK MEKKORA SZAROK ÉS AZOK IS MARADNAK!!!KLASSZ RÁDIÓ TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terraform 2009.10.30. 03:04 • [38]
DANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terraform 2009.10.30. 03:01 • [37]
Hamár itt tartunk melyik rádió nem ismétel????????Meg ez tod felfogás kérdése!!!Aki meg érvényesülni akar az tegyen érte MERT NEM AKARÁSNAK SZARÁS A VÉGE!!!AHHOZ NEHOGYMÁR RÁDIÓ KELJEN,H VALAKI ÉRVÉNYESÜLJÖN VAGY TE OTT AKARSZ??"mostmarjo?????????mosmarjo te milyen rádiót hallgatsz??? A mosott agyuak KÖZT TE IS OTT VAGY MER NEM ÍRKÁLNÁL EKKORA FASZSSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 45 6 7 8 9 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még