2024. október 6. | vasárnap | Brúnó, Renáta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Legyen nyugodt és rovarmentes az este ajtóra szerelhető hálóval!

Végigdolgoztad a napot a kánikulában, elfáradtál, de már otthon vagy és pihenhetsz. Este van, leülsz a tévé elé, hogy megnézz egy könnyed filmet, ami elfeledteti veled a mindennapi gondokat. De a programodat megzavarják a szúnyogok, mert mindig megtalálják a lakásba vezető utat.

Pedig csak az erkélyajtót hagytad nyitva, hiszen lement a nap, kicsit lehűlt a levegő, most lehet kicsit végre szellőztetni is. Az apró rovarok pedig rögtön ellepik a házat, hogy bosszantsanak filmnézés közben. Ez csak akkor fordulhat elő, ha nincs minden nyílászáróra felszerelve a Topredőny szúnyoghálóinak valamelyik típusa.

Környezettudatos védekezés a rovarok ellen

Valószínűleg te sem szereted vegyszerekkel mérgezni magad, így nem használsz ilyen rovarirtókat, amelyeknek a hatása is kétséges. Az emberre biztosan ártalmasak, ha pedig gyermek is van a családban, akkor különösen veszélyes az alkalmazásuk.

Amennyiben hatékonyabb és biztonságosabb módon szeretnél védekezni a rovarok ellen, akkor a szúnyogháló lesz a megoldás számodra. Különféle típusok léteznek, amelyeknek mind megvan a maguk előnye és hátránya is.

Most ebben a cikkben a rolós oldalhúzós szúnyoghálóval fogunk foglalkozni, mert ugyanis kevesen tudják, hogy nemcsak az ablakokra, hanem az ajtókra felszerelhető típusok is léteznek.

Az ajtóra is kell a védelem

A rolós oldalhúzós szúnyogháló a teraszajtókon és az erkélyajtókon állja meg leginkább a helyét. Mellette nyugodtan szellőztethetsz akár egész éjjel is, ha pedig úgy tartja kedved vagy nem tudsz aludni, akkor kimehetsz az erkélyre vagy a teraszra friss levegőt szívni.

Ezt minden gond nélkül megteheted, mert a használata nagyon egyszerű és gördülékeny. Az ajtóra van rögzítve, ami miatt nagyon stabil, ráadásul nem igényel a nyitása és a zárása sem különösebb fizikai erőt.

Dupla szárnyú ajtóra is felszerelhető, ebben az esetben a két háló középen fog találkozni egymással, amikor becsukott állapotban vannak. A mágneses csíkok segítik a záródást, és azt is, hogy meg is maradjon egymás mellett a szúnyogháló két oldala.

A háló és a tokszerkezet is kiemelkedő tulajdonságokkal bír

A rolós oldalhúzós szúnyogháló tokszerkezete rendkívül masszív, az alumínium által garantált az erőssége. Megjelenése is esztétikus és dekoratív, tehát megállja a helyét bármely környezetben.

Az üvegszálas háló optikailag láthatatlan, úgyhogy nem zavarja a kilátást sem, azonban sűrű szövésű az anyag, ezáltal képes megakadályozni kisebb rovarok bejutását is a házba. Műanyag bevonattal van ellátva, ami a strapabíróságát, ellenállóságát, ezáltal pedig tartósságát is biztosítja.

A háló ráadásul tűzálló és időjárásálló is, tehát nagyon praktikus. Szolidan illeszkedik a környezetébe szürke színével, mindeközben hatékonyan védi a ház lakóit a bosszantó rovarokkal szemben. Annak ellenére, hogy nagyon hatékony ez a típus is, 100%-os védelmet csak a fix keretes szúnyoghálók nyújtanak. Ha esetleg berepül néhány példány, annak ez az oka, de invázió biztosan nem lesz.

 

[2024.06.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Azahriah ismét duplázott a Parkban - megnéztük!
Azahriah most a Budapest Parkot töltötte...

Thomas Anders koncerten voltunk a Budapest Parkban
2024. szeptember 14-én koncertet adott a...

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
beszámolók még