2024. június 22. | szombat | Paulina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Rod Stewart
Jerry Lee Lewis
Seal

Összefogott a két óriáscég -  A zeneiparban dolgozóknak csúcsminőséget szeretnének nyújtani

A Sony Music Entertainment Magyarország többségi tulajdonrészt vásárolt a ShowTime csoportban, amely Magyarország vezető koncert- és kiállításszervezője.

Magyarországon a ShowTime eseményszervező cég bonyolítja le az ország legrangosabb koncertjeinek jelentős részét: népszerű hazai előadók és olyan nemzetközi szupersztárok, mint a Rolling Stones, Bon Jovi és Britney Spears számára. A közeljövőben megrendezendő ShowTime koncertek között szerepel Rod Stewart, Jerry Lee Lewis és Seal fellépése is.

A két cég összefonódással tovább erősíti abbéli képességét, hogy frissen megjelent albumokat és más termékeket népszerűsítsen művészei turnéihoz és koncertjeihez kapcsolva. A ShowTime általi támogatás kiszélesíti a Sony Music tehetségkutató és -gondozó tevékenységét, hogy még több új előadót érjen el és művészei számára a legnagyobb karrierlehetőseget tudja biztosítani.

Kevin Lawrie, a cég európai és afrikai régiókért felelős elnöke kijelentette a ShowTime Magyarország az évek során a minőségi eseményszervezés szinonímájává vált. Rendkívül örülnek annak, hogy építhetnek a hazai vállakozás szakértelmére és tapasztalatára, valamint támaszkodhatnak hírnevére és kapcsolatrendszerére, amely által bővíthetik tevékenységüket, új lehetőségeket kínálva a művészek és a zenerajongók számára.

Folytassák a közös munkát

Geszti Margit, a Sony Music Entertainment Magyarország ügyvezető igazgatója hozzátette. Jó ideje dolgoznak már a ShowTime-mal, és örömmel tekintenek az előttük megnyíló új lehetőségekre, melyek révén tovább növelhetik hazai és nemzetközi művészeknek nyújtott szolgáltatásaink körét.

Brády Márton, a ShowTime csoport ügyvezető igazgatója kiemelte: „A ShowTime rendkívül örül annak, hogy egyesítheti erőit a legendás Sony Music Entertainmenttel, és hiszünk abban, hogy az összefonódás révén a változás úttörőivé váljunk a magyar zeneiparban. Együtt egy olyan üzleti vállalkozást hozunk létre, amely képes sikeresen kiaknázni a rögzített és az élő zeneipar között meglévő jelentős szinergiákat és ezáltal kiemelkedő eredményeket érhetünk el mind magunk, mind pedig az általunk képviselt művészek számára a jövőben. Célunk, hogy a zeneiparban dolgozó valamennyi művész, ügynök és menedzser számára csúcsminőségű szolgáltatást kínáljunk.“

- zene.hu -

[2010.06.25.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
xbaleex 2010.06.25. 12:40 • [1]
A Sting koncertet a Live Nation szervezi.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még