2023. szeptember 22. | péntek | Móric nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Új kulturális tér nyílik Budapest központjában - itt a Soul Stage 1

Új kulturális tér nyílik Budapest központjában, a Teréz körúton, Soul Stage 1 néven Szakács Barbara alapító vezetésével.  A név, a brand már ismerős lehet azoknak, akik találkoztak vagy részt vettek azokon a programokon, amelyek színteret nyújtanak minden olyan tevékenységnek, amelyekkel az önismeretet mélyíthetik el.

A Soul Stage 1 egy olyan találkozási pont a főváros belsejében, ami színházzal, művészetekkel, önismerettel, kultúrával kapcsolatos programoknak ad otthont. Lakásszínházi előadások várják mindazokat, akik egy új kulturális közösség részévé szeretnének válni.

A Soul Stage egy négyfős magánbefektetői csoportnak köszönhetően jött létre Dr. Gyulai Márton, Czifranics László, Belovai Katalin és Szakács Barbara közreműködésével.

A Soul Stage 1 projekt célja, hogy minél több előadással, minél aktívabban vegye ki a részét a független színházak és előadások életéből. A közösségi hely támogatja a fiatalokat abban, hogy pályakezdők, szárnyukat bontogató ifjú művészek számára teret és lehetőséget biztosít a bemutatkozásra. Ezért a Soul Stage 1 Lakásszínház mentorprogramot is hirdet, melynek keretében ingyenesen nyújt termet próbákhoz, helyet ad előadásoknak, valamint segít a közönségszervezésben is.

A Szervezők várják azok jelentkezését, akik élni szeretnének a mentorprogram kínálta lehetőségekkel (Szakács Barbara 06 70 708 6699, szakbarbara@gmail.com).

A Lakásszínház tevékenységének célja a kultúra széleskörű népszerűsítése, különösen napjainkban, amikor a függetlenek helyzete ennyire nehéz és bizonytalan. Ezért a másik fontos célja az intézménynek, hogy befogadással támogassa azokat a független előadókat, társulatokat, akik nehéz helyzetbe kerültek, mert játszóhely nélkül maradtak. Nekik is szeretne a Soul Stage 1 segíteni azzal, hogy teret biztosít részükre, ahol alkothatnak, elgondolkodtathatnak és élményt nyújthatnak nézőiknek. 

Előadás egyeztetés, szervezés, kapcsolatfelvétel: Varga Tímea művészeti titkár (06 30 948 5168, varga.mea1993@gmail.com)

A Soul Stage egy olyan közösségi hely, ahol a közös gondolkodással, a kulturális élmények együttes átélésével segít abban, hogy jobban kapcsolódjunk egymáshoz, így egy aktív-cselekvő közösség tagjai legyünk, és egy harmonikusabb életet éljünk.

A Teréz körúti lakásszínház ajtaja minden kultúrára éhes ember előtt nyitva áll. Hiszünk a fejlődésben. Hiszünk abban, hogy jobbá tehetjük társadalmunkat és ezért mindannyian tehetünk is valamit.

A Soul Stage 1 szeptemberi programjában olyan önálló estek kapnak helyet, amelyet korábban már láthatott a közönség, de itt és most a Soul Stage Lakásszínház színpadán lesz újra látható, továbbá egy premier darabbal is várjuk a nézőket.
 

A SOUL STAGE 1 A SZEPTEMBER 18-I ELŐADÁSSAL NYÍLIK MEG!

Szeptember 18. - 19:00
G-monodráma
Rendezte: Hidvégi Nóra
Előadja: Györgyi Anna

Szeptember 22. - 19:00
A védőbeszéd
Rendezte: Czeizel Gábor
Előadja: Makranczi Zalán 

Szeptember 28. - 19:00
Nem, nem köszönöm
Írta és rendezte: Egressy Zoltán
Előadja: Gubik Ági

Szeptember 29. - 19:00
A Törpe – PREMIER ELŐADÁS!!!
Játsszák a Nézőművészeti Kft művészei: Katona László és Kovács Lehel


Jegyvásárlás
 

[2023.09.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » gitáros [2023.09.22.]
gazda szolgáltatás [2023.09.21.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
SIX

Megnéztük a Triász koncertjét a Barba Negrában - képekkel
Kialakult egy ritmusa a Barba...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban (képekkel)
A tavalyi első nagykoncert sikere...

Ezeregy éjszaka: Debütált Geszti Péter world musicalje - képek
Holi Beach bulin jártunk a siófoki Plázson - képekben
Kowalsky meg a Vega a Parkban - képriport
beszámolók még