2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nagy találkozás Lolával: Ezt a napot soha nem feledem - fotóval
Nagy találkozás a Groovehouse-zal: Megérte várni! - fotóval
Hooligans-szel a strandon - fotók az újabb Nagy találkozásról
Nagy találkozás a NOX-szal: közvetlenek, kedvesek
Nagy Találkozás: Fekete Pákó is ott volt az esküvőn - fotóval
Képgalériák
Irigy Hónaljmirigy az I. Zsindelyes fesztiválon
Musical Plusz 11.
Kapcsolatok
Gwen Stefani
Lovász László
Danubius Rádió

A műsorvezető Nagy Találkozása a világsztárral

A Nagy Találkozás című rovatunkban most egy igazán meglepő találkozással állunk elő, ugyanis a rajongói oldalon egy ismert ember áll, mégpedig Lovász László, a Danubius Rádió műsorvezetője. Laci, aki nagy Gwen Stefani rajongó a budapesti koncerten tudott találkozni a világsztárral, és a kisfiát is meglepte egy igazán magyaros ajándékkal. Minden további részlet kiderül a Nagy Találkozások Extra című rovatunkból!

A Danubius Csili humorzsákja a legnagyobb sztárok körében sem hazudtolta meg magát. Pár szerencsés műsorvezető és rajongó ugyanis a nemrégiben nálunk koncertező Gwen Stefani közelébe férkőzhetett. Míg mások posztereket dedikáltattak és közös fotók tömkelegét készítették a dívával, Laci és Gwen gyermeke csattogós kacsával játszott.

Szeretem Gwen Stefanit. Rákóczi Feriék – látva a szememben izzó tüzeket – elintézték nekem, hogy részt vehessek a Meet and Greeten.   – kezdte a mesélést Laci.

Sárga kacsás dobozzal posztolt a műsorvezető

Artist-passzos emberek közt mentem be a hátsó bejáraton, és a színpadhoz vezető folyosón kellett várnunk. Nagyon kínos volt a magyar biztonsági szolgálat szigorú arcú emberei előtt egy sárga kacsás dobozzal álldogálni. Ott rohangált egy nagyon helyes kisgyerek... ekkor még nem tudtam, hogy ő Kingston, Gwen 17 hónapos kisfia – így vele előbb találkoztam, mint az édesanyjával. A sportaréna egy erre a célra kialakított helyiségben vártunk Gwenre, ahol vanília illatú aromagyertyák égtek, a The Sweet Escape c. album szólt. Némi várakozás után belépett a szobába „testőr klasszik” (fekete, 180 kiló, 2 méter, minden kistermetű amerikai énekesnő mögött ilyen van, vagy ugyanez, ezért nincs biztos egyszerre Christina Aguilera és Gwen Stefani turné), és közölte, mik a szabályok a találkozó során. Kb. 10-en voltunk, elég jól megértettük. – folytatta a népszerű műsorvezető.

Aratott a kacsa

Megérkezett Gwen karján kisfiával. Mikor a mellettem álló lányhoz értek dedikációs céllal, én már óvatosan nyújtottam a kacsás dobozt. Ekkor megszereztem előbb Kingston, majd rögtön ezután Gwen figyelmét, aki tényleg felsikított: „Nézd, mit kaptál!” A dobozt már bontották is ki a felnőttek, összerakták a csattogós kacsát, aminek Kingston tényleg nagyon örült. Gwennek elmondtam, hogy azért ilyet vittem, mert az én fiamnak is volt egy hasonló, és imádta. Gwen a fotózás során még többször megköszönte az ajándékot. Nagyon helyes volt. Ha kötelességből volt is kedves rajongójával, az volt, és nekem jó volt.  – mondta a mindig viccelődő műsorvezető.

Otthon érezte magát a koncerten

– Remekül éreztem magam, összefutottam ismerősökkel, akik magukkal vittek egy VIP-páholyba, ahol csak nekünk melegszendvicseket sütöttek a koncert közben, italoztunk, tehát nagyjából olyan volt, mint otthon. – fogalmazott az élményeiről Laci.

Nagyon szeretem a The Sweet Escape-et, mert szerintem nagyon komplexen szól, tele van finom részletekkel, amit én – zenéhez nem értő ember – fokozatosan veszek csak észre. – adta válaszul a kedvenc dalra feltett kérdésre.

– Egyszer jártam Los Angelesben, ott a The Tonight Show felvétele előtt-után futhattam össze George Clooney-val, Alec Baldwinnal. Velük beszélni nem volt alkalmam. – zárta az élménybeszámolót a reggeli műsor házigazdája.

Küldj képet és nyerj!

Láthatjuk: még az ismert embereket is lázba hozza egy-egy világsztár feltűnése. Ha eddig nem volt bátorságod közös fényképet küldeni kedvenceddel a Nagy Találkozások elnevezésű rovatunkban, itt az alkalom, hogy bepótold!

– bíró/havassy–

[2007.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még