2024. május 11. | szombat | Ferenc nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Sunshine Rádió
Legnépszerűbb csengőhangok

Müzlit és desszertet kínálnak a hallgatóknak

Újdonságokkal, széles zenei kínálattal várja a hallgatóit - a Nyíregyháza körzetében a 99,4 MHz-en sugárzó és a világhálón a www.sunshineradio.hu címen elérhető - a Sunshine Rádió. A kísérleti adások után október 27-én reggel már szerkesztett műsorral jelentkezett a nyíregyházi médium.

A rádió neve nem ismeretlen a hallgatók számára, hiszen az adó 2001 és 2004 között már létezett, de akkor az egyik napról a másikra megszűnt. Az okok ma már nem érdekesek. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott.

Az indulás apropójából kerestük meg Balogh Béla ügyvezető igazgatót, aki készséggel - egészen a kezdetektől - tájékoztatta internetes lapunkat.

– A rádió indulását több hónapos előkészületi munka előzte meg. Első feladatunk a Sunshine Rádió frekvenciájának az elnyerése volt. Ez az ORTT pályázati eljárásának elhúzódása miatt hosszabb időt vett igénybe. Szerencsére augusztusban sikerült elnyernünk a 99.4 MHz-et, ami után már felpörögtek az események és két hónap alatt megteremtettük a zökkenőmentes működéshez szükséges technikai hátteret.

Mindenki megtalálja kedvencét


Az ügyvezető elismerte, hogy nehéz feladat a mindenkinek tetsző zenei kínálat összeállítása. Céljuk, hogy a széles zenei palettájukban mindenki megtalálja a kedvencét. A reggeli és déli műsorsávban az idősebb korosztályhoz közel álló felvételek hallhatóak, míg ahogy közeledünk az este felé, egyre dinamikusabb zenékkel találkozhatnak a fiatalok.

– Rengeteg újdonságot mutatunk be, olyanokat, amelyeket az országos kereskedelmi rádiók hosszas vizsgálódást követően tűznek műsorukra, amelyet a Zene.hu valamennyi olvasója a
www.sunshineradio.hu internetes felületen érhet el – tette hozzá Balogh Béla.

Megtudtuk, hogy a színes műsorpalettában megtalálható a lendületes reggeli műsor, a délelőtti és kora délutáni kedvjavító magazin a Müzli és a Desszert, amelyet a déli üzenetrögzítős kívánságműsor választ ketté. Az adás különlegességét az adja, hogy ekkor a hallgatóknak lehetőségük van ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat meglepni saját tolmácsolásban zenei kívánságokkal.

Kikapcsolódásé és a zenéé a főszerep

A délutáni hazatérést támogató Délutáni csúcsra, bárki kockázatmentesen ráhangolódhat, otthon pedig már hátradőlve lazíthat a Hallóban kérve kedvenceit.
Esténként minden hétköznap az ország legismertebb Dj-i pörgetik majd a lemezeket, no és persze a hangulatot. Hétvégén a kikapcsolódásé és a zenéé a főszerep, a szombat és vasárnap hajnalonként jelentkező Trancetream-ben, Európa legismertebb trance műfajban jeleskedő lemezlovasai vendégeskednek majd, napközben pedig jut idő mindenre. Az információs magazinokon túl, rengeteg játék és szórakozás várja a Sunshine Rádió hallgatóit.A fiatalok kedvenc az egyértelműen a Szombat esti láz című műsor lesz, amely a partiarcokat hangolja az esti bulira, játékokkal és társkereső üzenetekkel.

A vasárnap délelőtt egyértelműen az idősebb korosztályé, ugyanis a műsorvezető azokat várja, akik kedvelik a hamisítatlan Retro zenéket. Az estét 17 órától a Halló kívánságműsorral zárjuk, amely egy időben nem csak a rádióban hallható, hanem a www.nyiregyhazitv.hu címen is elérhető Nyíregyházi Televízióban is megnézhető.

- Bíró Zsolt -

[2006.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még