2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Sztárban Sztár 2022 - Kiderült kik lesznek a versenyzők

Nincs szükség további találgatásokra, minden apró részlet kiderült a február 6-án startoló Sztárban Sztárral kapcsolatban. A TV2 népszerű show-műsorának 8. szériájában egészen biztosan mindenki megtalálja majd a kedvencét, akinek az élő adások alatt szurkolhat, hogy a legjobb formáját hozza ki magából hétről-hétre. A versenyzőknek azonban most sem csak a nézőket kell meggyőzniük, hanem a négytagú zsűrit is, akik már tűkön ülve várják a produkciókat.

Február 6-tól vasárnap esténként Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila is becsekkol az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve, vagy akár fel is pattanva székeikből egy-egy dal hallatán.

A mindenre elszánt versenyzők pedig már készen állnak, és amit csak tudnak megtesznek majd azért, hogy elképesztő átalakulásaikkal a nézőket és a zsűrit is elkápráztassák.

Akik hétről-hétre versenybe szállnak majd, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a női előadók mezőnyéből: Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Lili. A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd: Stohl András színész, műsorvezető, Ember Márk színész, zenész, Emilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese.

Több változás is lesz a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak majd a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővül a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

 

[2022.01.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még