2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Csonka András
Legnépszerűbb csengőhangok

A Jézuska első helyet hozott Csonka Bandinak

Csonka András és Keleti Andrea páros lába alatt forrósodik fel legjobban a parkett, legalábbis ezt tanúsítja, hogy a duó nyerte a Szombat esti láz végső döntőjét. A sztártánc két szériájának győztesei december 23-án, szombaton mérték össze tudásukat. A szuperdöntő még lélegzetelállítóbb volt, mint bármelyik korábbi döntő.

A megmérettetés show volt a javából: a „Szupergálának” keresztelt adásban több meglepetés fellépőt is láthatott a nagyérdemű, s a műsort természetesen átjárta a karácsonyi hangulat is. A fűszerezésként becsempészett, káprázatos betétek azonban egyszer sem feledtették el, hogy a Szombat esti láz verseny a javából. A tavaszi győztes Czene-Bánhidi formáció és az őszi-téli bajnok Csonka-Keleti duó viharos sikereket aratott a közönség sorai között.

Drámai, ám dinamikus

A cha-cha-cha, quickstep, angol valcer táncok egyaránt elkápráztatták a közönséget és a zsűrit is. Számos meglepetés- és versenytáncot követően elérkezett az est fénypontja, a drámai ám dinamikus fellépés: a két győztes pár közös tánca. A végső megmérettetés során a két páros egyszerre lépett színpadra. Czene Attila és Bánhidi Petra valamint Csonka András és Keleti Andrea jive lépései fantasztikusak voltak – és ez nem csak a közönséget, de még a műértő zsűrit is megosztotta. A négy zsűri-tag közül kettő, Pálinkó Lujza és Medveczki Ilona Csonkáékra voksolt, míg Zsámboki Marcell a tavaszi győztesek produkcióját emelte ki. Böhm György a verseny szabályain felülemelkedve a két táncos-művésznőt, Keleti Petrát és Bánhidi Andreát választotta volna az év táncos párjának. A hölgyeknek kétség kívül hatalmas munkájuk van a színpadra vitt produkciókban.

A nézők döntöttek

A végső döntés természetesen a nézők kezében volt. Az eredményhirdetés felé közeledve fokozódtak az izgalma. Ezt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán rumbájának is köszönhettük. A nézők szavazatai alapján az év táncos-párja Csonka András és Keleti Andrea lett. Ezzel a színész-énekes álma teljesedett be, hiszen Csonka a Jézuskától a győzelmet kérte…

MA
fotó: rtlklub.hu

[2006.12.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még