2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hat kategóriában adják át a BRAVO OTTÓ díjakat
Nyolcvanezer szavazat, tízezer rajongó és tizenkét BRAVO Otto-díj
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Ákost nem jelölték, a Tankcsapda triplázott, a Nox duplázott

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a Bravo Otto díjkiosztó gála. A szervezők kihirdették a jelölteket. A lista élén a Rúzsa Magdi és a Tankcsapda áll, fejenként három jelöléssel. Meglepetésre Ákost egyetlen egy díjra sem jelölték.

Az eddigi hagyományoktól eltérően idén Budapesten megrendezendő nagyszabású eseményre 2007. május 26-án, este 18 órakor kerül sor, a Westend City Center tetőteraszán. A legnépszerűbb zenei ifjúsági magazin, a Bravo által alapított díj jelöltjeire most is az olvasók szavazhatnak.
 
A magyar előadók közül a Legjobb együttes kategóriában a Hooligans, a NOX, a Tankcsapda, a Depresszió és a Unique zenekarokat nevezték. A Legjobb énekes kategóriában Gáspár Laci, LL Junior, Rácz Gergő, Dobrády Ákos és Caramel a nevezettek
.
A Legjobb énekesnő kategória jelöltjei: Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Lola, Bartók Eszter és Szabó Eszter. A Legjobb album kategória jelöltjei: Magna Cum Laude - Minden állomás, Rúzsa Magdi - Ördögi angyal, Nox - Örömvölgy, Tankcsapda - Mindenki vár valamit, Hooligans - Bohémélet. A Legjobb klip kategória jelöltjei: Unique - Én, Tankcsapda - Nem kell semmi, Rúzsa Magdi - Aprócska blues, Kowalsky meg a Vega - Nem minden szarka…, Nox - Örömvölgy. Az év felfedezettje kategória jelöltjei: Mark, No thanx, Link, Cozombolis, Angeleyez.

Külföldi előadók között a Legjobb együttes kategória jelöltjei: My Chemical Romance, Tokio Hotel, The Pussycat Dolls, Red Hot Chili Peppers, Evanescence. A Legjobb énekes kategória jelöltjei: Robbie Williams, Justin Timberlake, Diddy, Sean Paul, Akon. A Legjobb énekesnő kategória jelöltjei: Fergie, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Rihanna, Nelly Furtado.

A Legjobb album kategória jelöltjei: Justin Timberlake: FutureSex/LoveSounds, Nelly Furtado: Loose, Red Hot Chili Peppers: Stadium Arcadium, Christina Aguilera: Back to Basics, My Chemical Romance: The Black Parade.

A Legjobb klip kategória jelöltjei: My Chemical Romance: Welcome to the Black Parade, Justin Timberlake: What Goes Around… Comes Around…, Pink: Stupid Girls, Christina Aguilera: Candyman, Gwen Stefani: Wind It Up. Az év felfedezettje kategória jelöltjei: Mika, Lily Allen, Fall Out Boy, Killerpilze, Jesse McCartney.
 
Magyarországon a BRAVO 1992-ben jelent meg először. Ma, 14 évvel az indulás után 233 ezer olvasójával a legolvasottabb tinilap. A havilapként induló magazin az első év kimagasló sikereit követően vált kéthetente megjelenő újsággá. Jelenlegi szerkezetét és koncepcióját a 2004-es megújulás során nyerte el. A zene- és filmvilág legnagyobb sztárjainak szerepeltetése mellett a slágerlisták előadóiról és magánéletükről, a velük kapcsolatos pletykákról, hírekről, zenei és filmes újdonságokról olvashatnak a rajongók. 
 
1956-ban, azaz 50 évvel ezelőtt Németországból indult hódító útjára a BRAVO magazin. Az újság számos zenekart, előadót indított el a pályáján, hiszen a sikertörténetéhez hozzátartozik a sztárokkal kialakított kitűnő kapcsolatok mellett a tehetségkutatás, a kezdeményezés is.

A BRAVO Németországon kívül megjelenik Spanyolországban, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Csehországban, Mexikóban és Magyarországon. A mára világhírű magazinból eddig összesen 2,5 milliárd példányt adtak el, amely azt jelenti, hogy ha egymás mellé raknánk a lapokat, 700 ezer kilométer hosszú lenne.

- Bíró -

[2007.05.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még