2020. június 1. | hétfő | Tünde nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 

Őrizd meg a fényt - Ettől a daltól erőt kaphatnak sokan a jelenlegi helyzetben

Embert próbáló nehéz időszak a mostani. Nem igazán látjuk még a koronavírus járvány végét, ami mostanra teljesen felforgatta az életünket, mindennapjainkat.  Gór-Nagy Era énekesnő úgy döntött, hogy meglepi rajongóit egy különleges dallal, amivel erőt próbál adni mindenkinek ehhez a nehéz időszakhoz és a jövőbeni talpra álláshoz.

Ez a mostani időszak mindenki számára nehéz, de erősnek kell lennünk, hogy túljussunk ezen is! Az élet igazi hullámvölgy, meg kell tanulnunk bízni önmagunkban, hogy bármit le tudjunk győzni és emelt fővel lépjünk tovább. Én ezzel a dallal kívánok erőt és kitartást mindenkinek” – olvasható Era közösségi posztjában.

Az „Őrizd meg a fényt” című újdonságot a Hársházi – Kotsy szerzőpáros jegyzi, akik Era ezidáig megjelent dalait is írták. Hársházi Szabi dalszerző-producer a közösségi oldalán az alábbiakat írja ajánlóként a dalhoz:

„Mindannyiunkban benn van az a bizonyos belső erő, amibe bele lehet (és most bele is kell) kapaszkodni! Bízzunk, ne hagyjuk el magunkat, tartsuk be a szabályokat és álljunk fel amint lehet, mihamarabb ebből az egészből... 

[2020.05.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még
Otthoni játékok