2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nagy találkozás Lolával: Ezt a napot soha nem feledem - fotóval
Nagy találkozás a Groovehouse-zal: Megérte várni! - fotóval
Hooligans-szel a strandon - fotók az újabb Nagy találkozásról
Nagy találkozás a NOX-szal: közvetlenek, kedvesek
A műsorvezető Nagy Találkozása a világsztárral
Nagy Találkozás: Fekete Pákó is ott volt az esküvőn - fotóval
Kapcsolatok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Baby Gabi nem okozott csalódást - jól sikerült a Nagy Találkozás

A Nagy találkozások című rovatunkban, végre egy fiatalembert is bemutathatunk, s reméljük egy kis lendületet kapnak ezzel az erősebbik nemnek is hívott legények. Magyar Roland kedvence Baby Gabi és sikerült neki személyesen is megismerkednie az énekesnővel, s nem csalódott a kedves, fiatal sztárban. A részleteket elevenítjük most fel.

Először Baby Gabit egy kereskedelmi csatorna zenei műsorában láttam, ott hallottam meg első szóló dalát, Hol a varázs? címmel. Ez volt az az este, amikor Gabit megkedveltem, mint előadó. Lenyűgözött a csodálatosan szép hangja. Sajnos még kellett pár hetet várnom, hogy megjelenjen első, Van-e helyem? című albuma, ami nem okozott számomra csalódást, az első perctől fogva nagyon megszerettem azt a zenei irányzatot és az a hanganyagot, ami Gabi hangja tett varázslatossá. – kezdte Roland. 

Dévényi Tibor segített

Nagy álmom volt, hogy egyszer találkozhassak vele, mára már nem álom többé, hanem valóság. Az egyik tv csatornán nagy sikerrel futott Dévényi Tibor műsora, ami számomra egy lehetőséget teremtett arra, hogy találkozhassam Gabival. Írtam a műsornak egy e-mailt és pár hetére jött is a telefonon, hogy egy hét múlva jön a stáb és Gabi, hogy megörökítsék a nagy találkozás pillanatait. Nagyon hosszúnak tűnt ez az egy hét, de aztán végre eljött a csütörtök. Reggel egy kicsit izgultam, hogy vajon hogyan fog reagálni arra, hogy velem fog találkozni, nem-e fogok neki csalódást okozni. – elevenítette fel a fiatalember az első találkozás örömeit.

13 óra fele az egyik komárnói hotel előtt megtörtént a várva várt nagy találkozás. Nem tudom szavakba foglalni azt az örömet és boldogságot, amit, akkor éreztem. Gabi és a stáb 2-3 órán keresztül maradtak még, hogy különböző programokkal tegyem színesebbé napjukat és a találkozás örömeit. Sajnos, mint mindig, most is eljött a búcsú pillanata. Ez azért is volt számomra szomorú, mivel a távolság miatt nem tudtam, hogy a jövőben mikor találkozhatom vele újra. Viszont a mai napig nagyon jó, csodálatos, boldogság visszagondolni az első találkozásra. Remélem Gabi is jó emlékekkel gondol vissza rá.

Emlékezett rá a kedves sztár

A második találkozás több, mint egy évvel később történt, amikor az egyik barátommal felutaztunk Budapestre az egyik bevásárlóközpontnál levő fellépésére. Izgatott voltam, hogy Gabi még meg-e fog ismerni. A színpadra lépése előtt megszólítottam és az a kis izgatottság, ami volt, rögtön elszállt. Nagy öröm volt számomra, hogy megismert, nem felejtett el. – lelkendezett a fiú, ami érthető, hiszen ismét nem csalódott kedvencében.

Továbbra is tartják a kapcsolatot

Gabiban azt szeretem a legjobban, hogy nagyon közvetlen, nem viselkedik úgy, mint egy sztár, hanem, mint egy olyan ember, aki nem szállt el a sikerektől, megmaradt olyannak, aki volt, kedvesnek, aranyosnak, csodálatos teremtésnek. Ezt a találkozás még számos többi követte és más mail-ben tartjuk a kapcsolatot. Remélem hamarosan újra összejön egy találkozó. Én bízom benne. – zárta gondolatait a lelkes rajongó.

Amit láthatjátok, végre egy fiatalember is megosztotta velünk élményeit, amelyek biztosan egész életében elkísérik majd. Mindig örömteli, ha valami pozitívan sikerül, Rolandnak pedig valóra vált egy álma. Talán ez egy kis további bátorítást ad nektek, hogy küldjétek a fényképeket és a sztorikat a bizso@zene.hu címre, s mi feldolgozzuk őket a Nagy találkozások rovat számára.

–Bíró/Havassy–

[2007.11.04.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
sunnybunny 2007.11.06. 17:08 • [2]
(kimoderált hozzászólás)
szasza_91 2007.11.05. 18:48 • [1]
Egyet értek Rolanddal abban amit Gabiról mondott!!!! Nekem is emlékezetes volt az első találkozásom Gabival!
Amúgy nagyon jó lett a cikk!
Puszi
Krizbai Szandra

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még