2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mitől lehet szuper egy rockhétvége? - az MTV megmutatja
Tavasznyitó Depresszió a Pecsában
Te csak lásd
A Hooligans-el ünnepelték a négyszáz évet - képes beszámoló
Kapcsolódó Kiadványok
Depresszió: Az ébredés útján
Kapcsolatok
Depresszió
Halász Ferenc
Legnépszerűbb csengőhangok

Fáradhatatlan a Depresszió

Véget ért a Depresszió együttes ötödik turnéja. A De3,14 LIVE sorozat sikeres volt, és az ország minden pontját érintette. A fiúk persze nem állnak le, a nyarat szintén koncertezéssel töltik, az összes nagy nyári fesztiválon fellépnek.

A nyári fellépéseket is beleszámítva az ötödik koncertkörútját zárta a Depresszió együttes az Ébredés útján című lemez megjelenése óta (2006). A rockbandának ezért is okoz nekik külön örömet a népszerűség, ami a helyszínek magas látogatottsága is mutat.
A De3,14 LIVE tizenkét helyszínt érintett, Budapesttől Szegeden és Győrött át egészen Nyíregyházáig utaztak, s minden helyszínen sikerült jó hangulatot varázsolni.

- A legfelszabadultabb talán a PeCsás bulink volt – mondta el érdeklődésünkre Halász Feri, a csapat énekes. - Egy rockzenekarnál mindig zajlik az élet. Mára már kicsit lehiggadtunk, ami a féktelen bulizást illeti, tehát nem tört össze egy szállodai szoba sem, és nem volt még csak hangos szóváltásunk sem, de azért néhány liter alkohol így is elfogyott a De3,14 LIVE turnén – tette hozzá.

Nem akarok elszakadni

A Depresszió a nyárra egy best of előadással készül. Sokat nem árultak el a repertoárból, de annyit sikerült megtudnunk, hogy az egyértelmű sikerdalok fognak felcsendülni, olyanok mint a Nem akarok elszakadni, a Lásd!, a Mi forradalmunk, vagy a Még1x. Persze új dalokat is magukkal visznek majd. Ebből sem szűkölködik az együttes, a jövőben egy dupla lemezzel jelentkeznek.

- Annyi jó ötletünk gyűlt össze, hogy sajnáltuk volna kidobni bármelyiket is, viszont ennyi dal felvételét még a mi (magyar szinten) elég tágasnak mondható stúdió-költségvetésünk sem bírt volna el. Tehát jobbnak láttuk szétbontani az anyagot. Így legalább a rajongóknak sem kell majd két évet várni új lemezre a mostanit követően, és a turnékon is folyamatosan friss dalokkal rukkolhatunk elő – árulta el az énekes-gitáros.

A dalok egyébként már készen állnak arra, hogy demo verzióban rögzítsék azokat. S ha mindenki elégedett, akkor jöhet a stúdiózás is.

- Sokkal nagyobb részt vállaltak most be a többiek a dalszerzésből, mint korábban. Minden dalban van olyan új elem, vagy hangszerelési megoldás, ami korábban nem volt hallható tőlünk, mégis megtalálhatóak bennük azok az elemek, amik a zenekar legjobb pillanatait idézik - mondta Feri az új lemez(ek) kapcsán.

A Depresszió tagjai tudatosan kerülték az önismétlést, hiszen a cél egy minden szempontból ütős lemez megszületése.

-ej-

[2008.05.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még