2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
EU Rock Fesztivál - Újfehértó
Kapcsolatok
Hooligans
PG Csoport
Depresszió

A Hooligans-el ünnepelték a négyszáz évet - képes beszámoló

Rockfesztivált ugyan ötödszörre, de olyat, ahol az est folyamán ismert zenekarok is fellépnek, először rendeztek Újfehértó főtéren. A szabolcsi településen immár hagyomány, hogy minden évben egy napon gitár riffek és dobszólók töltik be a város főterét. Múlthét szombatján a „félamatőr” együttesek mellett a PG Csoport, a Hooligans és a Depresszió is koncertezett az EU Rock Fesztiválon.

Családi program, vagy egész napos zúzás? Mindkettő, hiszen az idei EU Rock Fesztiválon egész napos programmal várták a szervezők a látogatókat. S bár nem feltétlenül gondolná azt az ember, hogy egy rockbuli is lehet mindenki számára szórakoztató, ezt a feltételezést ellensúlyozta a szabolcsi település rendezvénye.

Kora délutántól késő estig váltották egymást a rockzenekarok a főtéren felállított színpadon, a nézelődök között pedig éppúgy megtalálható volt a kisgyermekektől az idősekig mindenféle korosztály.

- Ez a fesztivál a négyszáz éves Újfehértó város egyhetes rendezvényének a része, ezzel a nappal pedig az itt lakó fiatalok felé koncentráltunk – mondta el lapunknak Mészáros Imre, főszervező, aki azt is elárulta, hogy a kevésbé ismert fellépők meghívásával azt is szeretné elérni, hogy kicsit közelebb kerüljenek a profi zenészekhez, esetleg tanuljanak is tőlük valamit.

Fellépett a No stress, a W-Rock, az In-Team és a 0690, majd a hangulatalapozás után megérkeztek azok, akiknél a tömeg már valóban sikoltozott.

Privát Mennyország lett Újfehértó főtere

A PG Csoport után nem véletlenül gyülekezett a nép, hiszen rövid hangolás után már Csipa kiabált a mikrofonba. A Hooliganst ugyan napjainkban mindenhol hatalmas ováció fogadja, de Úhfehértón igencsak erős kordon kellett ahhoz, hogy a tömeget földön, a zenekart pedig a színpadon tartsa. A „Szerencsiek” másfél órás bulijukban természetesen a mindenki által ismert slágereket adták elő, de a közönség már az új albumról is hallhatott egy kis ízelítőt.

- Számszerint az együttes hetedik nagylemeze jelenik meg hamarosan, ami a Privát Mennyország címet kapta, erről is adtunk egy kis ízelítőt a mélyen tisztelt újfehértói közönségnek – mondta lapunknak Ördög Tibor, a Hooligans énekese. Csipa lapunknak azt is elárulta, hogy ugyan jön a nyár és szinte teljesen be vannak táblázva, mégsem akarják agyonhajtani magukat. – Nem akarjuk azt, amit öt-hat évvel ezelőtt már eljátszottunk, hogy egy nap két koncert, vagy minden napra egy. Akkor ebbe majdnem „belepusztultunk”, ezért úgy döntöttünk, hogy nem mindenáron megyünk el mindenhová. Igaz, heti három-négy koncert azért így is van, ez nekünk bőven elég.

A Hooligans-t a Depresszió zenekar követte, akik már sajnos jóval gyérebb, de annál "elvetemültebb" közönség előtt zúzhatták végig a késő éjszakába nyúló fellépésüket.

EU Rock Fesztivál képekben - Újfehértó

-ej-

[2008.04.27.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
mayacica 2008.05.04. 16:42 • [1]
Nagyon jó bulit csináltak a hooligan fiúk!!!!! :-))))

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még