2023. március 31. | péntek | Árpád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Játszótéri játékok
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Megnéztük a Halott Pénz koncertet a Budapest Parkban

A 11. koncertjét adta a Halott Pénz a Budapest Parkban, ismét telt ház előtt, ismét hibátlan műsorral.


A Park újdonsága a kétféle repohár rendszere, van fizetős, ami szép és haza lehet vinni vagy tokenre váltani, illetve az ingyenes, amit kérnek visszaadni. Ahogy láttuk, a nagy többség az ingyeneset választotta, és csak egyet láttam üresen berepülni a tömegbe. A szemetes és a pohár-visszaadó láda közötti különbség viszont nem biztos, hogy mindenkinek világos, szerintem a poharak többségét a szemetesekből kell majd előkeresnie a Park munkatársainak...

A koncert nagyon gyorsan felpörgött, az Otthon után máris jött a Hol van az a lány és az Erre még meghívlak, már a harmadik szám alatt is tombolt a közönség. Tényleg tele volt a Park, elől is, hátul is nagy tömeg volt, sokan jobb híján csak a Dzsungelben levő kivetítőn nézték a műsort. Nem értettem, a vetítés miért fekete-fehér, és az is kínos, hogy a kép el volt csúszva a hanghoz képest - 2022-ben ezen a szinten ezt már illene jól megoldani.

Most relatíve kevesebb sztárvendég volt: az előzenekarként is fellépő Hősök kétszer is visszatértek a színpadra, illetve Papp Szabival együtt adták elő a Hétfő, szerda, szombat, keddet. Az Emlékszem, Sopronbant viszont szinte furcsa volt csak a Halott Pénz előadásában hallani, persze így is klassz volt.

Ez is "nagyobb" koncert volt a Halott Pénz műsorai közül, így megvolt a szokásos lassabb blokk is a koncert közepén (Ahol a május Földet ér, Mielőtt megismertelek). Utána viszont már folyamatos volt pörgés: Mindenre ráveszel, Valami van a levegőben, Darabokra törted a szívem, Élnünk kellett volna még, Emlékszem Sopronban, Szívedből minden kell - micsoda setlist! A ráadásban, az Amikor feladnád előtt Marsalkó Dávid azt kérte, hogy mindenki rakja el a mobilt és éljük meg együtt a pillanatot, ez is klassz volt.
A Parkban tovább pörögnek a programok, még szeptemberben lesz Beton Hofi Citromail Gang találkozója, Vad Fruttik, T. Danny és vendégei, Tankcsapda, Billy Idol és Punnany Massif... A Halott Pénz ezzel a koncerttel zárta a nyarat, az őszi terveikről viszont még semmit sem tudni, nyilván nemsokára várható az új koncertek bejelentése...

Tóth Noémi, Szatmári Péter

[2022.09.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2023.03.30.]
Hitel, pénzügyi segítség és mindenféle h szolgáltatás [2023.03.29.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Vámpírok lepték el a Barba Negrát - képriport
Március idusán finn és svéd vámpírok...

Ismét nálunk járt „A HANG” - Geoff Tate koncert beszámoló
2023.03.19. A nap, amikor Geoff...

A stadionrocké volt a színpad a Barba Negrában - képriport  
Megnéztük a Best of Bond Symphonic koncertet az Arénában
Megnéztük Azahriah koncertjét a Papp László Sportarénában - képekkel
Stíluskavalkád a Barba Negrában – képriport
Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
beszámolók még