2024. május 24. | péntek | Eszter, Eliza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
A Rózsák színpadán - képek
Kapcsolatok
Sex Action
Guns N’ Roses
Kapcsolódó események
GUNS 'N' ROSES
[2006. május 31.
szerda 20:00]

A Rózsák színpadán



Eredetileg nyolckor kellett volna a színpadra lépnünk, de el kellett halasztani a kezdést, mert kiderült, hogy Axl Rose gépe még fel sem szállt Milánóból. Aztán kaptuk a hírt, hogy 20:20-kor kezdünk, addig megnéztük még egy párszor a napszemüveg klipjét, ami nagyon tetszett a srácoknak, de a Guns pirotechnikusának is. Rose ugyanis addig nem volt hajlandó elindulni Milánóból, amíg nem volt rendben az oxigénellátás. Hosszú huzavona után végre sikerült áthidalni az amerikai és a magyar szabvány közti különbséget sikeresen rákapcsolták az amerikai csőrendszert a magyar palackra, hurrá - a gép felszállt, ami a legfrissebb tervek szerint hajnal kettőkor vissza is fordul Milánóba Rose-zal a fedélzetén. Ekkor közölték, hogy legyen 20:40 a kezdés időpontja, hogy Axl késése ne tűnjön fel a közönségnek.

Pontban 20:40-kor színpadra lépett a Sex Action az Arénában 15.000 ember előtt. Amikor Matyi elkezdte gerjeszteni a gitárját, tapsvihar tört ki, a tömeg éljenzett. Nem tudni, hogy az ováció nekünk szólt-e, vagy tájékoztatás híján összekevertek minket a főzenekarral, mindenesetre a zaj nem csitult akkor sem, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem Axl kopaszodott és hízott meg. Bár a beállásnál megkaptuk a teljes hangerőt, és a kezdésnél is elég erősen szólaltunk meg, ahogy haladtunk előre, fokozatosan vették lejjebb a teljesítményt. A dobmikrofonok egy része nem is szólt, menet közben cserélgették őket és lábcint sem nagyon hallottunk. Mindezek ellenére nem szóltunk rosszul és a Kicsit durva, Zuhansz velem, Ahova lépsz, Napszemüveg, már nem érdekel, én ilyen vagyok, vörös a szád számokból álló 35 perces melegítőprogramot jól vette a tulajdonképpen nem éppen reánk kíváncsi közönség. Nem dobáltak meg, mint amikor a Faith No More előtt játszottunk, hanem tapssal búcsúztattak minket.

Amikor lejöttünk a színpadról, Rose gépe már landolt Ferihegyen és az énekes úton volt az Arénába. A szervezők jól időzítettek, a közönségnek fel sem tűnt volna a késés, 40 perccel a Sex Action után simán elkezdhették volna a bulit, de a finnyás frontember először alávetette magát a hatkezes masszázsnak. A lapok szerint kapott egy injekciót is gerinctájékra a csontkovácstól és a szakemberek hamar rendbe is hozták a derekát. Ekkor még mindig elfogadható-elviselhető lett volna a csúszás, de Rose nem volt hajlandó addig a színpadra lépni, amíg nem érezte magát abban az állapotban, ami a fellépéshez szükséges. Nekünk is volt egy sztárunk, aki nem akart játszani: Amikor Miksa Egerben elbújt a billiárdasztal alá és nem akart felmenni a színpadra, egy baseball ütő segítségével gyorsan megoldottam ezt a problémát. Én többször felajánlottam a multimédiásoknak, hogy bízzák rám, én elintézem, hogy fent legyen a színpadon, bár lehet, hogy énekelni már nem fog, de nem éltek a lehetőséggel és addigra már több százan visszaváltották a jegyüket. A büfések mindenesetre örülhettek, mert a várakozásban elgyötört rajongók tömött sorokban járultak a vájúhoz a felfrissülés reményében.

[2006.06.02.]

« előző oldal  (3. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még