2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
V. Molnár Judit
Kapcsolatok
V. Molnár Judit
Legnépszerűbb csengőhangok

Az énekesnő már a karácsonyi különlegességre készül

Különleges meglepetéssel ajándékozza meg a közönséget V. Molnár Judit. A fiatal énekesnő első önálló albumával mesebeli karácsonyi hangulatot varázsol a hallgatóság köré. A díszdobozos kiadvány, mely november végén jelenik meg, az ünnepi dallamokon túl egyedülálló vizuális élményt is ígér.

A miskolci születésű V. Molnár Judit már kisgyermekként kapcsolatba került a zenével. Kilenc éves korától zongorázik, ám csak a gimnázium után döntötte el végleg, hogy a zenei pályát választja. A Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetének hallgatójaként először magánének, majd egy évvel később szolfézs-zeneelmélet szakon folytatta tanulmányait. Az országos énekversenyeken (Simándy József Énekverseny Szeged, Ádám Jenő Énekverseny Szolnok) sikeresen szerepelt, továbbá részt vett világhírű művészek mesterkurzusain (Hamari Júlia, Walter C. Moore, Schultz Katalin).

2001 májusában Judit szólóénekesként lépett fel a Miskolci Szimfonikus Zenekarral M. Haydn: St. Aloysii miséjében, ugyanebben az évben vette át diplomáit L. Pekker Zsuzsanna, Boros Géza és Hegedűs Gönczy Katalin növendékeként kiváló és kitüntetéses minősítéssel. 2005-ben elnyerte Miskolc város művészeti ösztöndíját, illetve 2006 decemberében második helyezést ért el az Eurorégiós Dalverseny opera kategóriájában. Jelenleg a Debreceni Egyetem Konzervatóriumának énekművész szakán Dr. Mohos Nagy Éva osztályában tanul.

Az aranytorkú operaénekesnő az évek során több hangversenyt és önálló estet is adott, illetve rendszeresen énekel a Miskolci Operabarátok és a Miskolci Oratóriumbarátok rendezvényein. Júniusban igazi különlegességként egy svéd rockegyüttessel, a Therionnal lépett fel a miskolci Bartók + Párizs Operafesztiválon, 2500 néző előtt. Első, az Ave Maria című dalhoz készült videoklipje tavaly decemberben látott napvilágot, az ünnepélyes hangulatú felvételt több televíziós csatornán is bemutatták. Jelenleg a hamarosan megjelenő önálló albumán dolgozik, mely a 13 dalt tartalmazó CD mellett egyéb meglepetéseket is nyújt a közönségnek.

Különleges karácsonyi album


Judit első lemeze több szempontból is egyedülállónak ígérkezik. A díszdobozos kiadvány CD-jén klasszikus-tradicionális magyar, angol és német karácsonyi dalok hallhatók majd. Az október elején rögzített 13 felvétel közt Berlin: Hófehér Karácsony, Schubert: Ave Maria, Gruber: Stille nacht, Adam: O holy night, valamint az Áldott éj, Wolf Péter: Ave Maria, és az Ó gyönyörű szép című énekek is szerepelnek. Az újrahangszerelt dalok az Operettszínház karmestere, Reményi József által vezényelt szimfonikus zenekari kísérettel és kórussal szólalnak meg.

A kiadványhoz tartozik egy DVD is, melyen koncertfelvétel, videoklip, werkfilm és fotók is szerepelnek majd. A páratlan vizuális élményt nyújtó korong elkészítését nemrég kezdték el – október 19-én az Aggteleki-cseppkőbarlang Hangversenytermében tartott koncertről egy 23 perces felvételt készítettek, melyen Judit hét dalt ad elő 15 fős kórus és 35 fős zenekar kíséretével. A 10 fokos hideg egy cseppet sem gátolta a jelenlévőket, a koncert forró hangulatban telt és igazi grandiózus produkció született.

A DVD-n szereplő, a White Christmas című dalhoz tervezett videoklipet Juditék szintén különleges helyszínen forgatják. Rénszarvasok, sarki fény és gyönyörű téli táj gazdagítja a kisfilm nyújtotta látványt - a stáb ugyanis a felvételek elkészítéséhez hamarosan Finnországba, Lappföldre utazik. S hogy a közönség ne csak a kész produktumot élvezhesse, az album munkálatait elejétől a végéig rögzítik, s a felvételekből összeállított werkfilm betekintést nyújt majd a kulisszatitkokba.

A csinos tehetség első, november 25-én megjelenő albuma rendkívül igényes kiadványnak ígérkezik, mely igazi „békebeli” karácsonyi hangulatot árasztva varázsolja szebbé a szeretet szent ünnepét.

- Pogonyi Nóra -

[2007.10.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még