2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az MTV a kedvenc csatornád? - SZAVAZZ!
Kapcsolódó cikkek
Zene a médiában: ma este Ákossal indul az MTV szókimondó műsora
Világszerte ismert előadók lépnek fel az MTV Europe díjátadóján
Kapcsolatok
Music Television (Magyaroszág)
Legnépszerűbb csengőhangok
Stylaw

Franciska és Gábor miatt nagy felhajtást csinált a magyar MTV

A Felhajtás című valóságshow három hetes izgalmai után kiderült, hogy ki illetve kik nyerték el a  zenecsatorna műsorvezetői posztját. A  győzteseket egy szakmai zsűri és egy 100 fős teszt eredmény döntött. A választás oly annyira nem volt könnyű a négy döntős között, hogy végül nem is egy, hanem rögtön két műsorvezető mellett szavazott a csatorna.

Franciska bevallása szerint eddig is a zene és a koncertek voltak a legfontosabb az éltében, a zenecsatornán betöltött pozíció pedig csak tovább erősíti ezt a kötődést. Az új műsorvezető elmesélte, hogy nála a rock az alap, de kedvencei között szerepelnek hip-hop, reggae és dance hall előadók is. Franciska leszögezte jövőbeni MTV-s szerepléséről: - Semmiképpen sem akarom erőltetni a jópofaságot csak azért, mert képernyőn leszek, az erőlködést kerülni fogom, annyi biztos.

Énekel, sportol és most már műsort is vezet

Gábornál az a nagy kérdés, hogy mivel nem foglalkozik. Stylaw nevű zenekara mellett összművészeti projekteket tervez, korábban az Ex mozgásszínházzal lépett fel, jelenleg harművészetet tanul és aktívan sportol. Az egykori drámatagozatos srácnak konkrét üzenete van a hazai szubkultúrák számára, ezért kiváltképpen örül, hogy immáron a képernyőn hirdetheti elképzeléseit a művészetek szabadságáról! Gábor alapgondolata az, hogy „ne megítléjük a dolgokat, hanem ismerjük meg!”.

Vakondok nevű projek keretében számos független rendezvény szervezése is kötődik nevéhez. Elképzelése szerint egy koncertnek komplex audiovizuális élményt kell nyújtania, ami a művészek – zenekarok, video jockey-k, DJ-k... - összefogásával létrejött többdimenziós produkció. Saját zenéje is egyfajta kultúraközvetítő, hiszen a Stylaw a stílusok összefonodására épül; a funk, a rock, a rap és a dance hall elemeit egyaránt magába fogadja.

A Music Television újdonsült arcai most egy két hónapos tréningen fognak részt venni, amelyen a televiziós szakmáról mindent megtudnak majd. Nem csak a műsorvezetés rejtelmeibe, hanem a többi területre is betekintést nyernek; a szerkesztésbe, az operatőri munkákba és egyéb folyamatokba.

A két győztes műsorvezetőnek jövőre két-két önálló műsora lesz, de Franciska már november 5-től az MTV Top Selection-ben, azaz a csatorna minden hétköznap este 8-tól futó chart műsorában debütál.

-zene.hu-

[2007.10.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még