2024. június 30. | vasárnap | Pál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Harcsa Veronika Quartet
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Harcsa Veronika Quartet
[2007. november 6.
kedd 19:00]

Új sorozat indul: Jazz est sajttálon

Harcsa Veronika és zenekara egyre inkább meghatározó jelenség a hazai éjszakai életben. A jazz-énekesnő számtalan, igen eltérő zenei közegben mozog otthonosan, több formációban is énekel. Legközelebbi fellépése saját zenekarával a Menta Terasz „Jazz est sajttálon” című sorozatának nyitó darabja, november 6-án, kedden.

A hamarosan egyéves születésnapját ünneplő Menta Terasz „Jazz est sajttálon” című sorozatának keretében csendes, lazulós jazz-muzsika és gyertyafényes kikapcsolódás várja a közönséget.

Külön érdekesség, hogy a koncert mellett bor és sajtkülönlegességek is várják a vendégeket. „Minden hónap első keddjén az érdekes fellépők által közvetített jazz-muzsikához házi sajtvariációkat és borkülönlegességeket kínálunk a Menta Klubban.” – mondja Hering Orsolya, kommunikációs munkatárs.

A sorozat nyitóestjének vendége Harcsa Veronika jazz-énekesnő, a 2007-es Budapest Fringe Fesztivál Legjobb Hangja. Az énekesnő quartetjével jelenleg saját szerzeményeit adja elő. 2007-es új lemezének anyaga (You Don’t Know Its You) már egy kiforrott dalszerzőt és előadót mutat, mely méltán párosul egyre nagyobb közönségsikerekkel.

A Harcsa Veronika Quartet tagjai remekül kiegészítik egymást: Blaho Attila modern, pulzáló zongorajátéka, Majtényi Bálint energikus dobolása és Oláh Zoltán swingből építkező, érzékeny bőgőzése körülöleli az énekesnő hangját. „Nagyon szeretem az akusztikus hangzást.” – mondja az énekesnő. „A saját kvartettem az egyetlen zenekarom, ahol nem jelenik meg semmi elektronika, és ez velük nem is hiányzik.

A Menta Klub koncertre nagyon készül a zenekar, ahol az új albumról is hallhatunk majd csemegéket. „Érdekes lesz, hogy a „Jazz est sajttálon” sorozat keretében zenélünk majd. A minőségi étkekhez mi szolgáltatjuk a zenét, de inkább fordítva: a mi high quality muzsikánkhoz társulnak a minőségi falatok.” – nevet az énekesnő.

A Harcsa Veronika Quartet fellépését követően mostantól minden kedden olyan különleges esteket kínálunk, ahol a színház, a jazz vagy a felolvasóest egy kellemes vacsorával kapcsolódhat össze”. – mondja Hering Orsolya. Természetesen akiket kizárólag az előadások vagy koncertek érdekelnek, külön belépőt is válthatnak. A sorozat decemberig tart, s januárban indul újra.

-zene.hu-

[2007.11.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.29.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Yungblud felrobbantotta a Parkot
Visszatért hozzánk Yungblud, a tavalyi Szigetes fellépése...

Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szava sem lehet a rock...

Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Tátott szájjal az Esti Kornélon
beszámolók még